τι είναι ακριβώς η "στοφα πολιτικού παλιά κοπής";
το "δηλαδή" δεν επεξήγησε κάτι ε ;p
τι είναι ακριβώς η "στοφα πολιτικού παλιά κοπής";
το "δηλαδή" δεν επεξήγησε κάτι ε ;p
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
έχει χεσμένη φωλιά ο χοντρός, και αν πάνε σε "εσωτερικές" εκλογές για αρχηγία κόμματος θα τον φάνε ζωντανό, και δεν λέμε για τον μαλάκα τον λαό τον πασοκτζή αλλά για κομματόσκυλα που τα μετράνε αλλιώς τα κόζια !
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Είναι προφανές αυτό που λέει ο Leech. Με δυο λόγια, ο Μπένι πείθει, ο ΓΑΠ όχι.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Επίης βγήκε και μίλησε και ο Βαξεβάνης περί του προσώπου του. Ας ελπίσουμε να ακούσει ο κόσμος.
«Είμαι ΠΑΣΟΚ από το '74. Έναν Παπανδρέου δεν θέλω να τον ταπεινώσουν», λέει στο μπαλκόνι ένας βουλευτής για να λάβει την απάντηση, «άργησε όμως και τα συμφέροντα θέλουν να τον ρίξουν».
Στο αντίπαλο στρατόπεδο της ΝΔ η ανυπομονησία δεν κρύβεται. «Δεν έχουν καταλάβει από πού τους ήρθε» λένε χαιρέκακα μερικοί. Η συζήτηση, βέβαια, και στους μεν και στους δε, μένει στα επίπεδα του πολιτικού κουτσομπολιού. Δεν συζητούν το ματαιωμένο δημοψήφισμα. Δεν σχολιάζουν το νέο τελεσίγραφο των Γερμανών πως «θα περιμένουν μόνο λίγες μέρες» τους Ελληνες να τα βρουν. Το θρίλερ που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τους τελείωνε στο περιστύλιο. Το Βερολίνο ήταν πολύ μακριά.
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4670703
Vielen Dank für alles was mal war
Ναι, μιλάμε για το μπέννυ κι όχι για το ΓΑΠ, μιλάμε λοιπόν για εναν άνθρωπο που λέει κάτι και τελικά (δεν εξετάζουμε γιατί) οι πράξεις είναι άλλες απ' αυτό που έλεγε. Ξαναρωτάω ΠΟΥ εντοπίζεις τη συνέπεια, εσύ μίλησες για συνέπεια, όχι εγώ.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Την κολοκυθιά θα παίζουμε ρε χερμάνε? Εσύ λες ότι οι πράξεις είναι διαφορετικές από τα λόγια του και σε ερωτώ που το εντοπίζεις αυτό και αντί συγκεκριμένης απάντησης, πετάς το μπαλάκι πίσω. Τουλάχιστον ικανοποιούμαι, σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, από την λογική του λόγου του και την αντιστοίχισή του με αριθμητικά μεγέθη τα οποία, τουλάχιστον φαίνονται, πραγματικά. Αν μη τι άλλο δεν έχει τη λογική του κρυμμένου λαγού στο καπέλο και ότι έχει τη δυνατότητα να βρει λεφτά εκ των ουκ άνευ.
συνεπέστατος γενικά και πάντα όλα
-είστε ελλειπώς ενημερωμένος περί νόμου
-...
-δεν ξέρω για ποιον νομο μιλάτε, γεια σας
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η αδερφάρα ο Αντώνης Σαμαράς μας έσκισε τ'αρχίδια 2 χρόνια τώρα με τα μνημόνια και τη λιτότητα και τα λοιπά, αλλά δε διστάζει στο παραπάνω ούτε τη σύμβαση να ψηφίσει ούτε στη συγκυβέρνηση να συμμετάσχει - και μετά κάνει κριτική η ΝΔ στο "λεφτά υπάρχουν". Τα ΓΕΛΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ κανάλια θέλουν με το ζόρι να ανεβάσουν Αντώναρο, Βαρβιτσιώτη, Σπηλιωτόπουλο και λοιπούς επιστήμονες στην εξουσία, για να μπαλανσάρουν το πολιτικό κόστος και να κατέβουν όλα αμάσητα. Η επόμενη μέρα και τα μέτρα που θα παρθούν σε dt θα ναι τέτοιο γαμήσι για το λαό που θα το θυμόμαστε για πάντα.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου σήμερα. Γαμώ τη ρουφιάνα τη Νέα Δημοκρατία και όλα τα νεοφιλελεύθερα τσογλάνια που τη στελεχώνουν που δε δίστασαν 2 χρόνια να υιοθετήσουν σοσιαλδημοκρατική ρητορική, μόνο για να ανέβουν σαν πουτανίτσες στους υπουργικούς θρόνους.