Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 230

Thread: Αγορά πικαπ

Wriggle redeemer's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    Ksekinisa nagorarw jazzovinilia gia na eimai akoma pio koultoura kai na rixnw gkomenakia kai skeftika oti isws tha borousa na ta akouw kiola !!!!!

Koilies sabreles kai loipoi guru tou eidous, paizei me 100-200e na paw kati to opoio na borw na karfwnw sthn karta hxou kai na paizei mesa apo afthn? h akoma kalutera ston upologisth me th mia?
    ...

Αν θες να τα ακούς από το πισι μη μπαίνεις στο κόπο να παιρνεις βινυλια,αγόρασε τα σιντί ή κατέβασε σε φλακ,δεν έχει νόημα.
    Εκτός και αν γουστάρεις το υλιστικό κομμάτι του πράγματος οπότε πάσο.Οπως και να χει,δες τα μοντέλα της project audio,είναι στα σωστά λεφτά σε αυτή τη κατηγορία που θες.

Τώρα γενικότερα,αν θέλετε να στάξετε παραπάνω χρήμα,κοιτάξτε κανά καλό belt drive και μη δώσετε βάρος σε χαζομαρίτσες όπως direct to usb και αλλα χαρούμενα.Μπορεί να είναι χρήσιμα ώρες-ώρες,αλλά at the end of the day,ο ήχος μένει.
    Αν πάλι δεν έχετε φράγκα για μεγάλα ανοίγματα,πειραματιστείτε.Μια σωστή ρύθμιση του αντισκέητινγκ,του βάρους ή η αλλαγή μιας καλωδίωσης μπορεί να σας κάνει να ακούσετε αισθητές διαφορές.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Είμαι ίσως ο μόνος τυχερός που του χάρισαν MK2 (και ακριβό μάλιστα). Απίστευτο μηχάνημα. Δυστυχώς καθόλου λεφτά για βινύλια, είμαι 2-3 χρόνια περίπου όπου ζήτημα να χω πάρει 4-5 δίσκους, με αποτέλεσμα να χω παλιά πράγματα που δεν ακούω και το μηχάνημα να σκονίζεται.

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι το πικάπ είναι αξεσουάρ σαλονιού, τουτέστιν στο δωμάτιο είναι μαλακία και ξενέρωτο. Περιμένω την ημέρα που θα μπω σε δικό μου σπίτι να του δώσω να καταλάβει από εντάσεις.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

πειτε κανα μαγαζι για αλλαγη βελονας κεφαλη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ...

εσπασε η ακιδα ως δια μαγειας ή εκ χειρος μητρος της καθαριοτητος αν κ εχει αρνηθει τις οποιες κατηγοριες
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Señor Member Art In Haste's Avatar

Δίπλα στον Μένιο, Ναυαρίνου, έχει ένα.

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by redeemer View Post
    Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    Ksekinisa nagorarw jazzovinilia gia na eimai akoma pio koultoura kai na rixnw gkomenakia kai skeftika oti isws tha borousa na ta akouw kiola !!!!!

Koilies sabreles kai loipoi guru tou eidous, paizei me 100-200e na paw kati to opoio na borw na karfwnw sthn karta hxou kai na paizei mesa apo afthn? h akoma kalutera ston upologisth me th mia?
    ...

Αν θες να τα ακούς από το πισι μη μπαίνεις στο κόπο να παιρνεις βινυλια,αγόρασε τα σιντί ή κατέβασε σε φλακ,δεν έχει νόημα.
    Εκτός και αν γουστάρεις το υλιστικό κομμάτι του πράγματος οπότε πάσο.Οπως και να χει,δες τα μοντέλα της project audio,είναι στα σωστά λεφτά σε αυτή τη κατηγορία που θες.

Τώρα γενικότερα,αν θέλετε να στάξετε παραπάνω χρήμα,κοιτάξτε κανά καλό belt drive και μη δώσετε βάρος σε χαζομαρίτσες όπως direct to usb και αλλα χαρούμενα.Μπορεί να είναι χρήσιμα ώρες-ώρες,αλλά at the end of the day,ο ήχος μένει.
    Αν πάλι δεν έχετε φράγκα για μεγάλα ανοίγματα,πειραματιστείτε.Μια σωστή ρύθμιση του αντισκέητινγκ,του βάρους ή η αλλαγή μιας καλωδίωσης μπορεί να σας κάνει να ακούσετε αισθητές διαφορές.
    τον υπολογιστή μου τον έχω συνδεμένο με ηχοσύστημα. δε καταλαβαίνω τη διαφορά.... άλλο να πηγαίνει στην κάρτα ήχου και άλλο κατευθείαν στο ηχοσύστημα;

επίσης belt drive ή direct drive ; και γιατί;

Ε προφανώς και έχει διαφορά.Εξαρτάται και από τη κάρτα βέβαια,αλλά ένα καλό phono stage με τελική ενίσχυση τάξης Α ή ΑΒ δε το αντικαθιστά σε καμία περίπτωση,μέσα από τη κάρτα το σήμα μετατρέπεται σε ψηφιακό άλλωστε.Και γενικα ναι,όσες παρεμβολές μπορείς να τις αποφύγεις καλό είναι να το κάνεις,γι αυτο και οι πιουρίστες δε χρησιμοποιούν equalisers και αλλα κόλπα.

Οσον αφορά τη σύγκριση μεταξύ των drives τώρα,τα direct στο βωμό της ευκολίας πάντα κόβανε ένα κλικ από τη ποιότητα,για πολλούς μικροκατασκευαστικούς λόγους.Τα τελευταία χρόνια έχουν προχωρήσει αρκετά βέβαια,αλλά το κόστος τους είναι υψηλό σε σχέση με αυτά που προσφέρουν ηχητικά.Χώρια που σε περίπτωση βλάβης θα έχεις αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα απότι με ενα belt drive.
    Τα direct drives άλλωστε έγιναν δημοφιλή μεσα στα 80s επειδή χρησιμοποιόντουσαν κατά κόρον από djs,λόγο ευκολίας κυρίως.Το MK.II είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα,ένα πικάπ ΣΚΥΛΙ,αλλά όχι κάτι το σπουδαίο όσον αφορά τη ποιότητα του ήχου.

Οπως και να 'χει,κοζάρεις κανένα κομματάκι;

cabrón Xtikio's Avatar

Senior Member 00i00's Avatar

χτικιο μιας και ακους τζαζ...ΟΧΙ

Senior Member TrinuxSamonii's Avatar

Elaborate πλιζ. Έχω παρόμοιο με το αποπάνω και είμαι να το αλλάζω και να παίρνω κάτι τέτοιο.

http://www.odes.gr/index.php?page=sh...emart&Itemid=5

ή

http://www.odes.gr/index.php?page=sh...emart&Itemid=5

Φώτισέ μας.

Το σταντον μια χαρά τα λέει τα μέταλς αλλά επειδή ακούω κιάλλα θέλω κατι πιο γκλάμορους.
    Eloi Eloi Lama Sabachthani

Γενικά σε αυτό το price range είναι ζόρικα τα πράγματα,πόσο μάλλον για να ακούς τζαζ.

Τεσπα,πιστεύω πολύ καλή περίπτωση είναι αυτό:http://www.orpheusaudio.com.gr/products/491/Essential/.Κάνει ένα πενηνταράκι πάνω από το στάντον αλλά είναι αισθητά ποιοτικότερο.

cabrón Xtikio's Avatar

to tzaz pou kolaei? sto oti de tha eimai efkaristimenos apton hxo?

χτικιε η τζαζ και η κλασικη ειναι οι μουσικες αναφορας σε ολες τις μετρησεις
    τουτεστιν οι πιο απαιτητικες μουσικες σε μηχανηματα

καλο το σταντον αλλα αμα εισαι χιεβις

τα δυο που ποσταρε ο τρυλετσαμονιι απο πανω ειναι καλα, με το προτζεκτ να κερδαει λογο ονοματος κλπ

cabrón Xtikio's Avatar

e tha perimenw na mou kanei dwro kanenas kiemena kana pikap san tou starbreaker.

κατά πάσα πιθανότητα μου χαρίζουν το παρακάτω vestax pdx-4000, το οποίο χρειάζεται βελόνα και αντίβαρο με μια πρώτη ματιά. καμία ιδέα για αυτά;

οχι βελονα...κεφαλη
    για το αντιβαρο μπορεις να κανεις και καμια δικια σου πατεντα...απλα να μπορει να ρυθμιζεται μπρος-πισω