Page 28 of 33 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 493

Thread: Διόδια

Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Θεωρητικά είναι όπως λέει ο μπέρνι αλλά εδώ ειδικά τελευταία οι νόμοι και το σύνταγμα έχουν γίνει κωλόχαρτα. Περιμένω κι εγώ να μάθω περισσότερα. Φαντάζομαι όμως ότι για να μην προχώρησε κάποια παρατυπία θα έπαιζε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Defunct Economist

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Επίσης, κατώριμε, είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος αν πιστεύεις ότι υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές της προκοπής, χωρίς διόδια, για όλες τις ελληνικές πόλεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταδεχόμαστε να πληρώσουμε.
    Γενικώς ναι, αν κάποιος μένει σε μέρος που είναι 100% απαραίτητο να πάρει δρόμο με διόδια δεν πρέπει να πληρώνει, αλλα εγώ είπα για οτι η συγγεκριμένη περίπτωση είναι ακραία γιατι μιλάμε για 20-30 λεπτά καθυστέρησης. Επίσης αυτό περιλαμβάνει και οδήγηση σε σκάρτο δρόμο. Απο κει και περα ναι είναι ακραίο να σου κατάσχουν το αυτοκίνητο για χρέος 500 ευρώ, αλλα η γκόμενα σύμφωνα με το άρθρο είχε διακόψει τη διαπραγμάτευση οπότε τι θα έπρεπε να κάνει η εταιρία ξερωγώ, να κατασχέσει τα λάστιχα?

Αλλα ο βασικός λόγος που ξερνάω με την παραπάνω είναι το νεοελληνικό attitude που έχουν κάποιοι οδηγοι και συνοψίζεται στο οτι εγω και η αυτοκινητάρα μου είμαστε πάνω απόλα, ε όχι, ψόφα καργιόλα.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

θα προσπαθησω να μη σε βρισω. εγινε δικαστηριο και το εχασε? οχι
    αρα τι? ο καθενας γινεται σεριφης και παει και εισπρατει οτι θελει? και εγω σου δανεισα 1 ευρωπριν ενα χρονο. ακομα να μου το δωσεις θα σου παρω το σπιτι

εισαι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    αρα τι? ο καθενας γινεται σεριφης και παει και εισπρατει οτι θελει? και εγω σου δανεισα 1 ευρωπριν ενα χρονο. ακομα να μου το δωσεις θα σου παρω το σπιτι

εισαι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας
    Αν ο άλλος έγινε σερίφης και εισπράττει ότι θέλει, εσύ τι σόι σερίφης είσαι που πληρώνεις ότι γουστάρεις και όχι ότι είναι νομικά θεσμοθετημένο?

Τίποτα προσωπικό απλά γενικά λίγο προσοχή όταν τα λέμε κάτι τέτοια.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Defunct Economist

ξαναδιάβασε τα ποστ του ντέτζιαλ. Βγήκε απόφαση, η γκόμενα πήγε στα δικαστήρια να την προσβάλει και δεν το πέτυχε. Ηταν σε διαπραγμάτευση, την διέκοψε, ε τι σκατά? Το σκεπτικό της είναι καταφανώς οτι αυτή και η αυτοκινητάρα της πάνε όπου γουστάρουν. Και ναι η εταιρία είναι ίσως σκουλικια της γης, αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι αυτό δικαιολογεί τη γκόμενα, η εταιρίες γενικώς είναι σκουλήκια της γης, αλλα αυτό δεν δικαιολογεί την κάθε μαλακισμένη που πρέπει να φτάσει σπιτι της 20 λεπτά νωρίτερα για να μην χαραμίζεται η τεράστια νοημοσύνη της στο τιμόνι. Ψοφο λοιπόν.

Α και μια και το έφερε η κουβέντα...

σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μαζικές πράξεις δημόσιας ανυπακοής προκειμένου να αποδείξουμε στα δικαστήρια την νομιμότητα της δράσης μας».
    Γαμώ τα σκεπτικά!!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Αν ο άλλος έγινε σερίφης και εισπράττει ότι θέλει, εσύ τι σόι σερίφης είσαι που πληρώνεις ότι γουστάρεις και όχι ότι είναι νομικά θεσμοθετημένο?

Επειδή ακριβώς γίνεται με τη σειρά που τα έγραψες παραπάνω, επέτρεψε μου να αντιγράψω
    It is known.

The Patient H.'s Avatar

Καλό, τίποτα επί της ουσίας? Διαφωνείς κάπου?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Γενικώς ναι, αν κάποιος μένει σε μέρος που είναι 100% απαραίτητο να πάρει δρόμο με διόδια δεν πρέπει να πληρώνει
    Δε διαφωνούμε γενικότερα, αλλά αυτό το υφάκι "μαλάκες Έλληνες αγαμηθείτε" βαράει λίγο στα νεύρα ε. Τα πράγματα ίσως δεν είναι όπως τα βλέπεις.

Τα διόδια στην Ελλάδα είναι τραγική ιστορία. Οι εθνικές οδοί μας δεν κάνουν ούτε για τρακτέρ, δεν υπάρχουν εναλλακτικές, τα διόδια είναι πανάκριβα (60% του αυτοκινήτου το ΜΗΧΑΝΑΚΙ? Τι λες ρε γαμημένο αρχίδι?), τα χρήματα εισπράττονται ΠΡΙΝ ολοκληρωθούν τα έργα, τα οποία δεν ολοκληρώνονται ποτέ, αλλά τα πληρώνουμε για μια ζωή και μπορώ να συνεχίσω για πολλές σελίδες ακόμα γιατί είναι όχι μόνο ΑΔΙΚΑ, αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    Life begins at 45°.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Καλό, τίποτα επί της ουσίας? Διαφωνείς κάπου?
    ΝΑΙ! Συμφωνώ και Διαφωνώ!! Είσαι πολύ ευγενικός που ρώτησες!!! Έδωσα έμφαση στη σειρά των γεγονότων που εσύ ο ίδιος έγραψες, μόνο και μόνο για να σου δείξω πως δε συμφωνώ με αυτό που εννοείς αλλά με αυτό που έγραψες και δεν κατάλαβες!!
    It is known.

Quote Originally Posted by Deggial View Post

Δεν "έγινε δικαστήριο", εκδόθηκε διαταγή πληρωμής, η οποία ναι μεν εκδίδεται με δικαστική απόφαση αλλά δεν διεξάγεται συζήτηση σε ακροατήριο για να παραστεί ο οφειλέτης, ούτε κοινοποιείται σε αυτόν πριν την έκδοσή της. Η διαταγή πληρωμής γίνεται όταν ο δανειστής έχει κάποιο χαρτί που, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, αποδεικνύει de facto την ύπαρξη και καθυστέρηση της οφειλής, όπως συμβαίνει με τα πρόστιμα των διοδίων από τον νόμο του 2007.

Η διαταγή πληρωμής, ως εκτελεστός τίτλος, σαφώς δικαιολογεί το γεγονός ότι συνοδεύονταν από αστυνομία και εισαγγελέα. Επίσης, η διαταγή πληρωμής επιτρέπει την κατάσχεση και πλειστηριασμό ιδιοκτησίας του οφειλέτη. Από εκεί και πέρα, αν είναι δίκαιο να εκδίδονται διαταγές πληρωμής για τέτοια θέματα, κι αν είναι δίκαιο να 20πλασιάζεται ένα χρέος προς ιδιώτη, αυτό είναι άλλο θέμα.
    katwrime μαθε να διαβαζεις. καποιος τα χει κανει πλακακαια δε το βλεπεις? δεν εγινε δικαστηριο. καλα τους εκανε η γκομενα.
    ρε σοβαρα μιλαμε για τεραστιαπουστια αυτο το μπεντινγκ των νομων .γαμημενες εταιριες και μπατσοι τσιρακια εργολαβων.
    ακουω κρας και πορωνομαι πειτε οτι τα λεω ωραια

εντιτ να αναφερω οτι προφανως αρχιδια στοιχεια εχει η εταιρια αν δε μπορει να χρησιμοποιησει τις καμερες
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Defunct Economist

Μπέρνι, ο ντέτζιαλ εξήγησε οτι παρότι δεν έγινε δικαστήριο η γκομενά έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα, οπότε η εταιρία είχε δικαίωμα να προβεί στην κατάσχεση. Αλλα οκ, μαζί σου, αν η εταιρία δεν ήταν εν ταξει στο θέμα αυτό και το νομικώς ορθό ηταν να μην προβεί σε κατάσχεση, τοτε ναι, πουτσα και ξύλο. Αν όμως είχε δικαίωμα να προβεί στην κατάσχεση καλά έκανε και επίσης ξαναλέω να βάλει στον κώλο της το κωλοαυτοκίνητό της, σταρχίδια μας αν δεν έχει λεφτά για τια διόδια. Ναι, έχω σιχαθεί τους λαμογοεπιχειρηματίες αλλα εξίσου έχω σιχαθεί τους ελληναράδες που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι δικαίωμα στην αυτοκίνηση δεν αναγνορίζει το σύνταγμα.
    J. M. Keynes.

dem eimai re katwrime dikhgoros opote mporei na kanw lathos. exw piei kiolas. alla aposo xerwto oti exase ta asfalistika metra, pou ekane pros thn etairia, den thn kanoun katadikastea thn idia. kamia sxesh to ena me to allo. mh ta sugxeeis. to dikasthrio enekrine (kata th gnwmh mou lamigika kai poustika opote shkwnei eukola kai efesh) oti mporei na parei ta "klemena" pisw h etairia. sto 20aplasio tous de stekei.
    de xerw ti na sou pw as milhsoun oi dikhgoroi
    h katastash edw sto mpourdelo einai tragikh. se parakalw mh xleuazeis kai mhdenizeis opoiadhpote antistash sth xounta legontas mas olous ellhnarades. den einai etsi. filika panta
    eimai liwma kai sas agapaw olous klasika

kai pali de gamhsa
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

A rock, an island Drumsick's Avatar

Στ'αρχίδια μας βρε σκατοκαθυστερημένε. Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από τα γαμημένα διόδια.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Σίγουρα υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από τα διόδια, αλλά αυτό εδώ είναι ένα θρεντ γι'αυτά.
    Εκτός αν εννοείς ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να ποστάρουμε στα ηλεκτρονικοπερίεργα γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το νέο Ben Frost & Bjarnasson.

(όχι βέβαια οτι το αποπανω ποστ περιέχει κάτι σοβαρό)
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.