χαχαχαχαχαχαχχαχα ποσο θειλα !
Μόλις γύρισα από έξω. Δε θυμάμαι πόσο/τι ακριβώς έχω πιεί.
Πέτυχαμε στο ράδιο το μπρεθλες και το τραγουδάγαμε ( το ουρλιάζαμε βασικά ) αλά ΛΕ/ΠΑ.
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΒΛΑ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΗΑΡ.![]()
υπάρχει τρόπος να δω επισκεψιμότητα για site που δεν είναι δικό μου?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
υπάρχει τρόπος στα ίντερνετς να βρω ονοματεπώνυμα κατόχων κινητών τηλεφώνων βάσει αριθμού?
It is known.
Να 'τανε η ζηλεια ψωρα, θα γεμιζε ολη η χωρα.<GraveMiasma> re ti diaolo , autos o shora giortazei apo prox8es
shora, χρονια πολλα βρε.
Άγγλος συνάδελφος στην δουλειά: Hello George, Out of interest, what nationality are you?
Μετά την απάντηση μου: Damn. I thought you was Macedonian because of your fantasy team name!?
Ελπίζω να του έπαιξες μετά δυο τρεις χαλαρές μάπες ε.
ΕLLAΣ ;h tefrα.
It is known.
Για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Περαστικά μας.
http://kiovlad.dyfio.com/
Ignatios Sotiriadis · Counselor στην εταιρεία Representation of the Church of Greece to the E.U. Klafte mas, synadelfoi! Zito i...Voulgaria!!!
Απάντηση · 8 · · 23 ώρες πριν
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Πως το λέγανε βρε παίδες εκείνο το site που έβαζες μια εικόνα και την εκτύπωνες ασπρόμαυρη σε πολλές Α4?
Επίσης, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα μαγάζι στην Αθήνα που να πουλάει μπογιές για stencil?
το site είχε να κάνει κάτι με "rasterbator"
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Το πρώτο θέμα της ζούγκλας αυτή τη στιγμή.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=405569&cid=4
Οκ, είναι σιχαμερός ρουφιάνος και το καμαρώνει κλπ, αλλά πατήστε εκεί που λέει "Πατήστε εδώ για να δείτε ενδεικτικές φράσεις τις οποίες χρησιμοποιούσε κλπ"![]()
Στην κατοικία βρέθηκε και μία καραμπίνα, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.
Εδώ και αρκετό καιρό, ο «TROLL» παρενοχλούσε καθημερινά μέσω του chat του zougla radio. Χυδαιότητες, βαρβαρότητες, σεξισμός, ακόμη και απειλές κατά της ζωής του υπευθύνου της zougla.gr αλλά και των συνεργατών του.![]()
It is known.