Page 200 of 539 FirstFirst ... 100150190198199200201202210250300 ... LastLast
Results 2,986 to 3,000 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Senior Member

ki esy aposa exw pei se afta ta post sthn anafora sto '89 sta8ikes? Ton malaka tou forum ypodyesai?

Senior Member

eimai kynikos, to kserw, alla kamia apantisi apo tous NARites KALH 8a exw? Perimenete grammh?

edit:
    mono moutzes? Ti, sas pesan ta dondia?
    Last edited by House Of Low Culture; 23-10-2011 at 18:47.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Αργούν τα γράμματα απ' την Αθήνα ρε.

τσο + λο = που + ξυ marsi's Avatar
    Last edited by marsi; 23-10-2011 at 21:36.
    from godspeed you! black emperor to last days of humanity

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

προς τους φιλους του 'κ'κε.
    οταν αποκλειεις με αλυσιδες απο κρανοφορους-ροπαλοφορους την πλατεια συνταγματος ξερεις οτι θα γινει της πουτανας και ειναι πολιτικη επιλογη σου.
    οταν οι κρανοφοροι-ροπαλοφοροι εχουν πλατη τη βουλη και προσωπο τους υπολοιπους διαδηλωτες περιφρουρεις τη βουλη.
    οταν εχεις νεκρο απο δακρυγονα μπατσων πας να τα γαμησεις ολα και οχι να ριξεις τους τονους.
    οταν εισπραττεις συγχαρητηρια απο συσσωμο το αστικο μπλοκ εξουσιας(πασοκ,νδ,λαος,πρετεντερηδες κτλ) τοτε εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλα τη δουλεια σου.
    να την χεσω την οργανωση του 'κ'κε οταν αυτη στρεφεται εναντιον διαδηλωτων και εξυπηρετει το ιδιο το κρατος και γινεται μπατσος στη θεση του μπατσου.
    εχει καταντησει βαλβιδα εκτονωσης της οργης των καταπιεσμενων.
    αξιος ο μισθος σας.
    καληνυχτα

Senior Member

nihil pop metamelia3's Avatar

μιας και ξεκινησε ηδη η αισθητικοποιηση της εμπειριας, δειτε ενα πολυ ομορφο βιντεακι

για βραβειο ταινιας μικρου μηκους~!
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    to KKE pantws milise gia provokatsia kai to NAR kouventa den eipe... Afto prepei na provlimatisei tous NARites tou forum kai oxi mono. Poso vrwmikoi eiste mazi me to vrwmiko '89 sas re?
    Το ΚΚΕ μιλάει πάντα για προβοκάτσια, τι να λέει αυτό. Παρ' όλα αυτά αν αποδέχεσαι ότι υπάρχουν προβοκάτορες στις γραμμές του μαύρου μπλοκ τότε δεν πρέπει να μου πεις και για περιφρουρημένα μπλοκ; Δηλαδή εν τέλει η σύγκρουση με το ΠΑΜΕ έγινε απο τον κόσμο που είχε συγκρουσιακές διαθέσεις, από στυγνούς προβοκάτορες ή και τα δύο μαζί;

mipws en telei to KKE einai poly pio timio apo sas?
    Μπορεί.

dialyste to NAR kai mpeite sto KKE, mhn toxete etsi kryfo kamari
    Και πως θα κάνουμε πολιτική καριέρα;

an anevei pantws to kke sthn eksousia, esas 8a kselaryggiasei prwtous, eseis eiste oi prodotes aristeroi
    Έχω προληπτικά ένα κάδρο με τον Κολοζώφ σπίτι μου, για ό,τι προκύψει.

Quote Originally Posted by attila
    να την χεσω την οργανωση του 'κ'κε οταν αυτη στρεφεται εναντιον διαδηλωτων και εξυπηρετει το ιδιο το κρατος και γινεται μπατσος στη θεση του μπατσου.
    αξιος ο μισθος σας.
    καληνυχτα
    Καταρχήν δεν είμαι φίλος του «"Κ"ΚΕ», η διαφορά μας είναι ότι εγώ το αντιμετωπίζω σαν δεξιά πτέρυγα του εργατικού κινήματος και εσείς το αντιμετωπίζετε σαν αριστερή πτέρυγα της δεξιάς διακυβέρνησης. Είναι σοβαρή ιδεολογική διαφωνία μπορούμε να σφαχτούμε πολιτικά όσο θέλετε χωρίς να είναι απαραίτητο να μπινελικωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδίες μας.

Στα άλλα δε διαφωνούμε και δεν τα κουοτάρω. Βαλβίδα εκτόνωσης της οργής των καταπιεσμένων εγώ βλέπω και την μαρφίν, από την άλλη πλευρά. Και στην μαρφιν δεν στέκομαι στο δακρύβρεχτο και μηντιακό συμπέρασμα ότι η αναρχία δολοφονεί, στέκομαι στο ζουμί που είναι ότι η «οργή των καταπιεσμένων» δεν μπορεί να εκφράζεται διάτρητη, ανοργάνωτη και χύμα. Γιατί πιό πολλά έχει να χάσει παρά να κερδίσει, ιστορικά αποδεδειγμένο χίλιες και μία φορές. Άλλα πράγματα που θα χάσουν επίσης; Η διχόνοια, ο κανιβαλισμός, η βλακεία, η εσώτερη μιζέρια μας, στον κόσμο του κινήματος συνολικά.

Αυτά, κατεβαίνω για μπύρες πάρτε τηλέφωνο

Senior Member coolhipster's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    προς τους φιλους του 'κ'κε.
    οταν αποκλειεις με αλυσιδες απο κρανοφορους-ροπαλοφορους την πλατεια συνταγματος ξερεις οτι θα γινει της πουτανας και ειναι πολιτικη επιλογη σου.
    οταν οι κρανοφοροι-ροπαλοφοροι εχουν πλατη τη βουλη και προσωπο τους υπολοιπους διαδηλωτες περιφρουρεις τη βουλη.
    οταν εχεις νεκρο απο δακρυγονα μπατσων πας να τα γαμησεις ολα και οχι να ριξεις τους τονους.
    οταν εισπραττεις συγχαρητηρια απο συσσωμο το αστικο μπλοκ εξουσιας(πασοκ,νδ,λαος,πρετεντερηδες κτλ) τοτε εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλα τη δουλεια σου.
    αξιος ο μισθος σας.
    καληνυχτα
    το σωστο ποστ του μηνα?

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    to KKE pantws milise gia provokatsia kai to NAR kouventa den eipe... Afto prepei na provlimatisei tous NARites tou forum kai oxi mono. Poso vrwmikoi eiste mazi me to vrwmiko '89 sas re?
    Το ΚΚΕ μιλάει πάντα για προβοκάτσια, τι να λέει αυτό. Παρ' όλα αυτά αν αποδέχεσαι ότι υπάρχουν προβοκάτορες στις γραμμές του μαύρου μπλοκ τότε δεν πρέπει να μου πεις και για περιφρουρημένα μπλοκ; Δηλαδή εν τέλει η σύγκρουση με το ΠΑΜΕ έγινε απο τον κόσμο που είχε συγκρουσιακές διαθέσεις, από στυγνούς προβοκάτορες ή και τα δύο μαζί;

mipws en telei to KKE einai poly pio timio apo sas?
    Μπορεί.

Και πως θα κάνουμε πολιτική καριέρα;

an anevei pantws to kke sthn eksousia, esas 8a kselaryggiasei prwtous, eseis eiste oi prodotes aristeroi
    Έχω προληπτικά ένα κάδρο με τον Κολοζώφ σπίτι μου, για ό,τι προκύψει.

Quote Originally Posted by attila
    αξιος ο μισθος σας.
    καληνυχτα
    Καταρχήν δεν είμαι φίλος του «"Κ"ΚΕ», η διαφορά μας είναι ότι εγώ το αντιμετωπίζω σαν δεξιά πτέρυγα του εργατικού κινήματος και εσείς το αντιμετωπίζετε σαν αριστερή πτέρυγα της δεξιάς διακυβέρνησης. Είναι σοβαρή ιδεολογική διαφωνία μπορούμε να σφαχτούμε πολιτικά όσο θέλετε χωρίς να είναι απαραίτητο να μπινελικωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδίες μας.

Στα άλλα δε διαφωνούμε και δεν τα κουοτάρω. Βαλβίδα εκτόνωσης της οργής των καταπιεσμένων εγώ βλέπω και την μαρφίν, από την άλλη πλευρά. Και στην μαρφιν δεν στέκομαι στο δακρύβρεχτο και μηντιακό συμπέρασμα ότι η αναρχία δολοφονεί, στέκομαι στο ζουμί που είναι ότι η «οργή των καταπιεσμένων» δεν μπορεί να εκφράζεται διάτρητη, ανοργάνωτη και χύμα. Γιατί πιό πολλά έχει να χάσει παρά να κερδίσει, ιστορικά αποδεδειγμένο χίλιες και μία φορές. Άλλα πράγματα που θα χάσουν επίσης; Η διχόνοια, ο κανιβαλισμός, η βλακεία, η εσώτερη μιζέρια μας, στον κόσμο του κινήματος συνολικά.

Αυτά, κατεβαίνω για μπύρες πάρτε τηλέφωνο
    Κοίτα τι καλά τα λες όταν μιλάς σαν άνθρωπος.
    Για το ΚΚΕ διαφωνούμε πάντως.

Senior Member freak brother's Avatar

‎"Larissa, with about 250,000 inhabitants, is the capital of the agricultural region of Thessaly in central Greece. A rather faceless locale, but it is the talk of the town in Stuttgart, the cradle of the German automobile industry, and, particularly, in the Porsche headquarters there. The reason? Larissa tops the list, world-wide, for the per-capita ownership of Porsche Cayennes."

http://www2.warwick.ac.uk/knowledge/...ocodile_hearts
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

LOL

Senior Member freak brother's Avatar

τωρα θα τα κανουν τρακτερ λογικα...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Δε θα 'λεγα πως στην πόλη κυκλοφορούν ιδιαίτερα πολλά καγιέν, πάντως. Υποψιάζομαι πως τα περισσότερα θα ανήκουν στους πλούσιους γαιοκτήμονες στα γύρω χωριά.
    Θα μπορούσε στη θέση της Λάρισας να είναι το Ηράκλειο βέβαια, αν είχε μερικά ακόμα χωριά σαν τα Ανώγεια και τα Ζωνιανά τριγύρω, πχ!
    Resistance is useless

A rock, an island Drumsick's Avatar