Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Agoraphobic_SI, να είσαι σίγουρος ότι αν ήθελα να βρίσκομαι στο ΚΚΕ θα το είχα κάνει. Μια εποχή που εσύ το πιθανότερο είναι να έγραφες ακόμα «λέξεις για την καρτέλα». Μην ξεχνάς, ανακαλύπτεις τον κόσμο, όχι τη ρόδα.

House Of Low Culture, δεν νομίζω να έχω πει ποτέ κάτι το διαφορετικό σε συζητήσεις εδώ ή αλλού. Συμβαίνουν τα εξής:

1. Θεωρώ εγκληματικό και τρομαχτικό να προσπαθούν κάποιοι να σύρουν την συζήτηση σε μια πόλωση μεταξύ ΚΚΕ και αναρχίας την στιγμή που η χώρα εκπωλείται. Καταλαβαίνω ότι είναι πάντα πιο πικάντικο να μιλάς για μαλακίες και τσαμπουκάδες, υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα.

2. Αν δεν έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο πολύ μπορώ. Από τα αηδιαστικά αναρχίδια, λοβοτομημένους θιασώτες κάθε είδους ανεγκέφαλης βίας, μέχρι την πιο «πολιτική αναρχία», συνεπείς αγωνιστές , μερικούς από τους οποίος φίλους μας και οτιδήποτε άλλο... Από όλους αυτούς τους μαλάκες ΠΑΝΤΑ προτιμώ και προτιμούσα το τιμημένο ΚΚΕ, την δομή του και την οργάνωσή του. Αφου το έβαλες και σε αντιπαράθεση, αν είχα να διαλέξω μεταξύ των χουλιγκαν που καίνε τη μαρφίν και του αλαφούζου, διαλέγω τον ίδιο τον Αλαφούζο φίλε μου. Τόσο απλά.
ok, eisai kai gamw tous epanastates tote, paso..
edit: syggnwmh pragmatika pou ir8a se antipara8esi mazi sou, den iksera.