Θα τα συζητήσω στην Κεντρική Αναρχική Μιλιταριστική Επιτροπή και θα σου πω τι απόφαση βγάλαμε για τη βαλίτσα και το πόσο μακριά θα την πάμε.

Για μένα πάντως από δω και πέρα το Κ.Κ.Ε. είναι ταξικός εχθρός στα ίδια επίπεδα με Πα.Σο.Κ. Ν.Δ. και Λα.Ο.Σ.
Διαφωνείς με την παραπάνω πρόταση;

Στην τελική τι θες να σου πω, τι γνώμη έχω για το αν πρέπει να την πέφτουμε σε κομματικά γραφεία του Κ.Κ.Ε. ή αν πρέπει να σπάνε οι συνελεύσεις;
Ναι και Όχι.

Θέλεις να σου πω αν θεωρώ συνολικά τη δράση του Πα.Μ.Ε. απορριπτέα;
Όχι συνολικά, το Πα.Μ.Ε. έχει κάνει μαχητικές κινήσεις αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι πια έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τα αγωνιζόμενα κομμάτια του και είναι το οργανάκι ενός ακόμα αντιδραστικού κόμματος.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει η κόντρα ανάμεσα στα ΚΝΑΤ που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο και τους μαμελούκους (έχω λεξιλόγιο ο πούστης ε που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο;
Δεν ξέρω, δεν τους βλέπω να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους δρόμους πάντως.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το ποια θα είναι η στάση της μάχιμης αριστεράς απέναντι σ' αυτό;
Δεν ξέρω, θα ήθελα πάντως μία αριστερά που καταλαβαίνει ότι ύστερα από αυτές τις συμπεριφορές αυτή η οργάνωση δεν είναι κινηματική αλλά συστημική και υποταγμένη. Θα ήθελα επίσης μία αριστερά που κάνει κάτι γι' αυτό: να το αντιμάχεται στους δρόμους, στην εργασία, στις συνελεύσεις, στις κοινωνικές συνευρέσεις, παντού.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα ζήσουμε δύσκολες μέρες στους δρόμους αυτήν την περίοδο;
Θα ζήσουμε.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα γίνουν μαλακίες από άτομα που δεν σκέφτονται τι κάνουν, οι οποίες θα θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο;
Θα γίνουν.

Τι θέλεις άλλο να σου πω για να συγκινήσω;