1) Δεν ξέρω, δεν κάνω εγώ την κριτική, δεν ξέρω ποιος θα την κάνει, ξέρω μόνο ότι συμμετέχω στο File Under αφιέρωμα του μήνα και ότι στην στήλη μου αναφέρομαι στο The View αλλά το ER έχει τιμητικά απολαύσει ήδη την άποψη μου.
2) Ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μαγειρέψει, οπότε πήγα σουβλάκια. Σήμερα είχε κεφτεδάκια με πατάτες πάντως.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
γαμωτο ειναι η πιο αγαπημενη μου μπαντα εβερ (ασχετως αν εχουν να βγαλουν καλη μουσικη πανω απο 15 χρονια κ δεν περιμενα κ τπτ ιδιαιτερο ετσι κ αλλιως) ΑΛΛΑ τα πρωτα 4 κομματια δεν αντεξα να τ ακουσω μεχρι τελος..
κ δηλαδη οι πρωτοι στιχοι του δισκου ειναι i will cut my tits off???
και o ulrich το εννοει ?
Lars Ulrich: No, I sense only joy and elation and the excitement of sharing this. I think it's the most obvious collaboration on this planet ever. It puts a smile on my face every time I read somebody saying, "That's the oddest collaboration." Can you think of people that are more suited for each other than Metallica and Lou Reed?
megadeth με david bowie ? mastodon με nick cave? κάνα slayer με iggy pop ισως?
έναδεν αρκεί
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
O,τι είπε ο 00i00.
Βασικά τα κομμάτια του Τransformer και των V.U που παρέθεσε, αποτελούν απο μόνα τους επιχειρήματα και η συζήτηση για το Reed θα μπορούσε κάλλιστα να σταματά εκεί.
Διόρθωση όμως: To Raw Power δεν είναι φιάσκο, ούτε στην παραγωγή ούτε σε τίποτα. Έπος είναι.
on topic: άκουσα ελάχιστα απ'το δίσκο και φυσικά είναι όσο σκατά το περιμένεις.
πόσο δεν κολλάει ο Reed με τους Metallica?
και πόσο μαλάκες είναι κι αυτοί που εκμεταλέυονται το γεγονός ότι έχει ξεκουτιάνει?
ποπο τώρα θυμήθηκα το Sweet Jane από ένα live που είχα δει. Ο,τι χειρότερο..
Last edited by adam; 22-10-2011 at 06:18.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
πω, μετά από λίγες ακροάσεις (για να κάτσει στο αυτί ο -όντως αρχικά περίεργος- συνδυασμός) και με την κατάλληλη διάθεση γαμάει ο δίσκος
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε κινήσει την περιέργεια τούτη εδώ η συνεργασία όταν ανακοινώθηκε, παρά το γεγονός ότι και οι Metallica έχουν πάψει να με αφορούν εδώ και αρκετά χρόνια και ότι ποτέ δεν ήμουν κανένας φανατικός φίλος του ευρύτερου μουσικού έργου (και περσόνας) του Lou Reed (αν και τα πρόσφατα αβανγκαρντ ξεμωράματά του με τους Metal Machine Trio ήταν ενδιαφέροντα). Κάπου ψιλοπίστευα ότι θα καταλήξουν και οι δυο σε πιο rock φόρμες, κάπου ότι θα μπορούσε να έβγαινε ένα ενδιαφέρον μίγμα.
Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αρκετά κακό, σε σημείο που τα (απλά) αδιάφορα σημεία του, να σου φαίνονται συμπαθητικές οάσεις. Μουσικά δεν δένει σχεδόν πουθενά ο ένας με τον άλλον (ειδικά σε κάτι "Pumping Blood" και "Mistress Dread" που κοπανάνε χωρίς νόημα οι άλλοι από πίσω είναι όντως σαν να έχεις βάλει δυο άσχετα κομμάτια να παίζουν παράλληλα). Κάτι "Iced Honey", "Little Dog" και "Brandeburg Gate" είναι αρκούντως κακές συνθέσεις, με μόνο το "Cheat on Me" και το "Junior Dad" να παρουσιάζουν κάποια ψήγματα ενδιαφέροντος. Οι απαγγελίες του Reed σε συνδυασμό με τους στίχους δεν ξέρω σε τι στοχεύει (δεν ξέρω πόσο σουρεαλιστικο, νατουραλιστικό ή κάτι άλλο -στικό θα ήταν το θεατρικό, αλλά είναι λίγο αστείο να ακούς τον Reed να απαγγέλει με πάθος τους περισσότερους από αυτούς). Όταν δε, πάει να χωθεί ο Hetfield γίνεται ακόμα χειρότερο το σκηνικό.
Δεν ξέρω ποιου ιδέα ήταν πραγματικά η συνεργασία, αν και από ό,τι διαβάζω η μουσική πρέπει να προυπήρχε αρκετά έτοιμη από τον Reed πριν την αρχή του όλου project. Ίσως και εκεί να είναι το πρόβλημα, να περιμένεις από τους Metallica να ενορχηστρώσουν ένα έργο προερχόμενο από εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες, αντί να κάτσεις να (προσπαθήσεις να) γράψεις μια καινούρια συνεργασία. Επίσης δεν ξέρω τι θα αποφέρει στους Metallica αυτή η δουλειά, γιατί ο Reed έχει καθιερωθεί πλέον και σε ποιο "πειραματικούς" χώρους, πέραν της ευρύτερης rock ιστορίας με τα προηγούμενα project του. Χαμένη ευκαιρία συνολικά και μάλλον θα το ξεχάσω γρήγορα (ο υπόλοιπος κόσμος θα δείξει).
Can't get it down without crying
η ιδέα για την συνεργασία γεννήθηκε όταν συνέβη αυτό :
(δεν ήταν κ τόσο κακό κ σίγουρα δεν μας προετοίμαζε για κανένα λουλου)
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
o,ti xeirotero mas synevh pote htan file mou, oxi apla "toso kako" :/
δεν εχω ακουσει ουτε νότα.
όμως:
1) ασχολούμαστε με ότι μαλακία κιαν βγάλουν ,επειδή μετάλικα. Κονγκρατς του metalika.marketing.
2) dlord αποδεικνύει πως ότι ειναι (πιθανότατα) κακό και κραγμένο,το στηρίζει.
Εμένα με μια αυτιά:
-Το πρώτο cd μου φάνηκε επιεικώς άθλιο.
-Το δεύτερο είχε κάποιες ωραίες μουσικές ιδέες αλλά πήγαν στράφι αφού δεν κολλούσαν με τίποτα με τη φωνή του Lou Reed ενώ ακόμα και τα ωραία σημεία κούραζαν μετά από λίγο.
Αυτά.
bump και ολεθρος
http://www.postwave.gr/content/view/2518/19/
this is radio freedom.
Ωραία ήτανε. Εγώ του έβαζα 4 πάντως.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος