α, εχω. απλα δεν την αποκτησα διαβαζοντας ενα ποστ στο ηαρ. και ουτε μπορω να την εξηγησω σε ενα τετοιο.
ουμπου οκ.
this is radio freedom.
ενιθαρμον για να ειμαι πιο σαφης, ο ορισμος της ταξης που θα δωσεις βασιζεται στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στο πως συλλαμβανεις τα κοινωνικα υποκειμενα που αναδυονται, στους ιδιαιτερους ανταγωνισμους που αναπτυσσονται σε καθε κινημα, στις απωτερες συλλογικες διεκδικησεις, στις ιστορικες συγκυριες, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο και στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο.
this is radio freedom.
Βαριέμαι να γράφω πολλά οπότε κάνω κ/π από την ανακοίνωση της κόε που γι'αυτό το θέμα τα λέει άριστα:
Το πάμε ήταν μεν απαράδεκτο αυτό που έκανε, δεν εμπόδισε όμως στην τελική κανένα ντου στη βουλή. Το ντου δεν έγινε ούτε στις 28-29/6, ούτε την Τετάρτη, ούτε και χτες στις 5μιση που αποχώρησε το πάμε. Αντίθετα, όταν έφυγε το κακό πάμε μείναμε τρεις κι ο κούκος σε σχέση με πριν. Άιντε, μεγάλη συμπάθεια και κατανόηση έχουμε δείξει μερικοί στον α/α χώρο αλλά τελικά χειρότερες σταλίνες από τους κνίτες είναι (τουλάχιστον αυτοί το λένε). Με τη μαρφίν τουλάχιστον κάποιοι είχαν κρατήσει αποστάσεις, τώρα ακόμα και από υποτίθεται σοβαρά άτομα διαβάζω παπαριές τύπου "μπουκάλι μπουκάλι στου κνίτη το κεφάλι". Εμπρός επαναστάτες, εμπρός κομμουνιστές!Το ΠΑΜΕ δέχτηκε μια δολοφονική επίθεση από ομάδες που καμιά σχέση δεν έχουν με οποιαδήποτε αγωνιστική ιδεολογία και αντίληψη. Είδαμε πέτρες, μάρμαρα και μολότοφ να εκτοξεύονται πάνω σε σώματα και κεφάλια απεργών και διαδηλωτών. Αυτές οι πρακτικές θυμίζουν μόνο παρακρατικούς μηχανισμούς. Η πολιτικά απαράδεκτη απόφαση της ηγεσίας του ΚΚΕ να περιφρουρηθεί η Βουλή, κρατώντας μακριά διαδηλωτές άλλων σωματείων και πολιτικών χώρων και τεράστια τμήματα εργαζομένων και αγωνιζόμενου λαού, δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση την φασιστικής έμπνευσης δολοφονική επίθεση. Την προηγούμενη μέρα εκπαιδευτικοί πήγαν στον νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια πάλι από τις ίδιες ομάδες βίας. Πριν ενάμισι χρόνο η ελληνική κοινωνία πάγωσε στο άκουσμα τριών νεκρών στην Marfin και η κυβέρνηση διασώθηκε. Είναι άλλης τάξης ζήτημα η αντιπαράθεση με μαζικούς και πολιτικούς όρους, και άλλης τάξης πρόβλημα το δολοφονικό αμόκ του απολίτικου χουλιγκανισμού. Αυτές οι ομάδες εξ αντικειμένου λειτουργούν συμπληρωματικά και υποβοηθητικά στους αστικούς και κρατικούς σχεδιασμούς.
.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ελα, τσιμπα την κι επωνυμα![]()
this is radio freedom.
ρε κάλκι, ΣΚΑΣΕ επιτέλους μωρή κατινάρα, που έχεις και αντίληψη για τα κοινωνικά υποκείμενα που αναδύονται. Είπαμε, συμπαθητικό και ωραίο παιδί είσαι, σκάγαμε κανα χαμογελάκι και με τα πολιτικά σου σχόλια κάθε τόσο αλλά έχει και η ξεφτίλα όρια. Ξέρεις εσύ.
χαχ, και τόγραψα πριν δω το παραπάνω ποστ
ο τελευταιος που μπορει να αποκαλεσει καποιος ξεφτιλισμενο ειμαι σ'αυτο το θρεντ.
καλα οχι, ο ρεγκιουλαρπωλ και ο σαμπρελας ειναι πριν απο μενα, αλλα μετα ερχομαι εγω!
this is radio freedom.
σιγά την υπόληψη που είχατε στο πόλιτιξ σέξιον ενός φόρουμ στο ίντερνετ και τη χάσατε.
μπέσα τώρα, πόσοι από εδώ ήταν μπροστά στη "συμπλοκή;"
τα χαρακτηριστικά που αυτή πήρε είναι που έχουν φτιάξει αυτή τη συζήτηση, πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να μην το καταλαβαίνει.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
σοβαρη πηγη (ψιλοδεξιος) μου ειπε οτι κρανοφοροι με τσαντες και ροπαλα τρωγαν το απογευμα σαντουιτσακια απεναντι απο το μαξιμου
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ο κάλκι ήταν μπροστά (στην οθόνη του πισί, παρακολούθησε όλη τη συμπλοκή λεπτό προς λεπτό από το ιντιμίντια). εγώ ήμουν πιο κάτω, στην εθνική, αλλά φίλος μου το παρακολούθησε μέσα από το μπλοκ του πάμε. η κόρη του, 17 ετών, μου είπε ότι της πέρασε ξυστά δίπλα από το κεφάλι κοτρώνα. κι εδώ χαζοχαίρονται μερικοί που ο άνθρωπος πέθανε από την καρδιά του και όχι από τους αναρχοφασίστες, πράγμα που ήταν προφανώς θέμα τύχης.
Εσυ πιστευεις οτι τα εχεις συλλαβει αυτα; Γιατι παραεξω βγαζει συμπερασμα κανεις οτι εισαι αουγκαλος, και να πει κανεις οτι ρε παιδι μου τουλαχιστον εχεις μια ταξικη συνειδηση λογω του χωρου στον οποιο βρισκεσαι, μα ουτε ο χωρος στον οποιο βρισκεσαι ειναι ξεκαθαρος στο μυαλο σου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ ER ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ασε μας ρε αμορφωτο μηδενικο να πουμε.
this is radio freedom.
μπραβο, παλι καταφερες να δειξεις οτι οντως εχεις αυτο που πρεπει για τον αγωνα και την ταξικη παλη, ευγε.