κατι διαβασες λαθος.
this is radio freedom.
υπάρχουνε δύο είδη εξουσιαστικής επιβολής στη φάση που έγινε χτες. Η μάλλον, να το πω διαφορετικά, η κάθε φραξιά ουσιαστικά προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη της για το πώς πρέπει να λειτουργήσουνε τα πράγματα σε μία ευρύτερη μάζα διαδηλωτών. Αυτό σας κάνει ένοχους και τους δύο, πρώτον επειδή δεν προσπαθείτε αρκετά για να βρείτε μία κοινή πολιτική δράση και δεύτερον επειδή την εξασκείτε με τρόπο που πρακτικά κάνει χειρότερα τα πράγματα για όλους.
1ον Οι αναρχικοί δε θέλουν να κάψουν απλά ένα δύο κάμερες (χαρμπρίνγκερ) θέλουν βίαιη επανάστα εδώ και τώρα, καλάζνικοφ και τρύπα στο μέτωπο του βενιζέλου και καλά κάνουν, λέμε τώρα. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να υποχρεώσουν τον υπόλοιπο κόσμο να εξασκήσει βία (που αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους) ούτε να διαλύουν μία συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων ατόμων και να τους κάνουνε να τρέχουν εδώ και κει κηνυγημένοι από μπάτσους και να πεθάνουν από ανακοπή. Αφού θέλουν επανάστα να την κάνουν ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥ, σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν βία και θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Βίτσιο τους ρε ρατ πόιζον, είμαστε κότες και γουστάρουμε.
2ον. Βαριέμαι να γράφω για το πάμε, τα ξέρετε και εσείς καλύτερα, και όντως πηγαίνουν όλο και πιο σταλινικά και εξουσιαστικά όσο περνάει ο καιρός. Τουλάχιστον παίρνουνε πιο ανθρώπινες επιλογές μέχρι τώρα πάντως.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
διάβασα οτι όταν έχεις καταθέσεις, δεν τις αφήνεις εκει, τις παίρνεις, αγοράζεις κάνα διαμέρισμα και το νοικιάζεις ή τις κάνεις μαγαζί ή μετοχές κλπ άρα είσαι μεση τάξη. μπορεί να κατάλαβα λάθος βεβαια, είμαι μόλις στο δεύτερο καφέ
Vielen Dank für alles was mal war
ποσο ζωα πια ?ποσο? οι αμοιβαδες εχουν περισσοτερο μυαλο κ ηθικη. πρεπει να εχεις τελειως σκατα στο κεφαλι σου , για να μπαινεις στα αμφιθεατρα σημερα και στις αιθουσες, κανοντας ενα θλιβερο μνημοσυνο σε αυτον που εφυγε κ ψαχνοντας να αποδωσεις ευθυνες στα τυφλα. μαλακες κνιτες κ μασιτες ειστε τελειως για τον πουτσο που εχετε κ μουτρα κ βγαινετε κ απειλειτε κοσμο με ξυλο. κωλοζωα, σας εχει φτασει το σκατο στην καλτσα απο το φοβο κ κυκλοφορειτε 4-4 .
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
Χαίρομαι που το αμφισβητείς, είμαι σίγουρος ότι οι μάσκες έπεσαν και ότι οι σύντροφοί σου δεν είναι τέτοιοι λοιπόν.
Όπου κι αν είσαι, αφενός είμαι σίγουρος ότι είναι κάποια ψυχαναλυτική μαλακία, αφετέρου μόνο το ψηφαλάκι που πετάω στο κκε και η παρουσία μου στις πορείες του με κάνει αισθητά πιο ενεργό πολιτικά από σένα, αυτά.δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ειπα στα σοβαρα οτι θα καψω το αμαξι του φαντομ. και επειδη δεν ειμαι στο κκε δεν σημαινει οτι δεν εχω ενεργο πολιτικη δραση και συμμετοχη. εσυ αγορινα μου δεν εισαι που-θε-να. που.θε.να. συρε και γαμησου λοιπον.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από γκρούπα του ευατού σου, είσαι πολύ μπλα μπλα αλλά στην αντιπαράθεση μόνο λούμπεν ("θα σου κάψουμε το αμάξι", "είπε ο μικροαστός" κλπ). Κάνε την αυτοκριτική σου.
μη το γυρνάς ad hominem αγαπητέ μου, αφού γνωριζόμαστε κιόλας δηλαδής.Το αίμα που στάζουν τα ποστς σου από χτες ούτε για δημοτικό δεν είναι, αλλά σου απαντάνε.
η ταμπακέρα είναι ποιος, που και πως αποφασίζει τελικά στο κίνημα.απαντήστε εκεί.
αν η απάντηση είναι ότι βρήκαμε την αυτοδύναμη ομάδα επαναστατικής πολιτικής και αυτή είναι οι χτεσινοί μαύροι, μου φαίνεται ότι θα τρώτε ξύλο για καμιά χιλιετία ακόμα από το κάπα κάπα έψιλον.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Καλκι και ροττενσαηντ ήρθε μάλλον η ώρα να σταματήσετε, στο τέλος θα κάνετε τον κόσμο να ναι με τους κνίτες.
αν το να μένεις στις δυτικές συνοικίες σε κατατάσει αυτόματα στην κατώτερη τάξη, στα ΒΠ στην πάνω απτη μεσαία, αν μπορείς να είσαι αριστερός και να οδηγείς audi (εσείς το αναφέρατε αυτο, δεν επιτίθεμαι στο φαντομ) και άλλα τέτοια σε σχέση με λεφτά και καταθέσεις.
δεν ειρωνευομαι ε
Vielen Dank für alles was mal war
στο κινημα, ο κοσμος που συμμετεχει. στις πρωτοποριες αποφασιζουν οι ηλιθιοι ηγετισκοι σας. αλλο οι πρωτοποριες σας, αλλο το κινημα, να το ξεκαθαρισουμε αυτο. οι συνελευσεις πλατειων και ο προχθεσινος ποε-οτα ειναι μια ενδιαφερουσα αρχη για αυτη την συζητηση.
χαχ, εν τω μεταξυ, δεν υπερασπιζομαι την δραση των "χτεσινων μαυρων" ως υστατη επιλογη πολιτικης, δεν ειναι κι αυτη που ακολουθω. αγωνα στον δρομο και στους χωρους εργασιας και οριζοντια οργανωση δομων αναπαραγωγης στις γειτονιες στηριζω, αυτο θα φερει και βιαιες συγκρουσεις για τις οποιες χρειαζεται να εισαι ετοιμος. ως εκει. ωστοσο, αυτο το μπαχαλο ειναι ενδιαφερον που πλεον εχετε καταλαβει οτι δεν προκυπτει απο καποια "βια ως φετιχ" (εχετε κοψει και την αναλογη ρητορεια) και οτι ο κοσμος που το κανει ειναι πολυ πιο κοντα στο κινημα απ'ότι βρισκεστε εσεις.
γελοιε σταμ μακαρι να υπηρχαν περιθωρια για ψυχαναλυση.
αγκοραφομπικ ριχτε μου κανα επιχειρημα και ευχαριστως να σας αφησω ηλιθιους μεταξυ ηλιθιων.
Last edited by metamelia3; 21-10-2011 at 14:47.
this is radio freedom.
ακομα: καλα ρε αλεκαρα, ουτε μια κατηγορηματικη δηλωση, εστω για τα προσχηματα μεταξυ σας , δεν μπορουσες να κανεις? εστω να πατε να αναζητησετε τις ευθυνες απο την ελας. αλλα βεβαια, οταν τα πυρα ειναι φιλικα και οταν αυτος που σε χτυπαει ειναι αυτος στον οποιο γυρνας τα νωτα σου κανεις τουμπεκι. η ιστορια δεν θα ξεχασει ΚΑΙ αυτη την μερα ρουφιανιας
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
γουατ. δηλαδη δεν υπαρχουν ακριβα ρετιρε στην πλατεια βαθης, ενα γιγαντιο saturn στον σταθμο λαρισης, υπογεια και ημιυπογεια στην πλακα και το κολωνακι;
επισης οκ, ο μαρξ εγραψε 6000 σελιδες και παλι δεν ειναι σαφες τι αποτελει τελικα αυτη την ταξη, περιμενεις να βγαλεις ακρη με ποστ δυο και τριων γραμμων;
this is radio freedom.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.