Εγώ πάλι μπορώ να καταλάβω τις αντιφάσεις ορισμένων που γράφετε μόνο και μόνο για να εκτονώσετε τη μαλακία που σας δέρνει. Μπράβο ρε, γαμηστερό ποστ. Κάπου εκεί στο "φρικιά" και στην απίστευτη ρητορική ερώτηση "Αρκετη ανοχη δεν εχει δωθει στα μπαχαλα;" νομίζω πως μου σηκώθηκε η τρίχα.
It is known.
Από το 2008 και μετά έχουμε 1 νεκρό από μπάτσους και 4 νεκρούς από φρικιά. Κάλκη, βούλωσέ το επιτέλους και περίμενε λίγο, και αύριο μέρα είναι να ποστάρεις.
Σταμ, θέλω να μου απαντήσεις με σοβαρότητα: από που αντλείς την ευκολία να κατατάσσεις άτομα σε ιδεολογικούς χώρους;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
είσαι ηλίθιος ή το παίζεις;
Last edited by asimoulis; 20-10-2011 at 18:08.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Συγγνώμη τότε, περιμένω ανάληψη ευθύνης μήπως και ένας ΦΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗ έχει κάποιο σοβαρό υπόβαθρο που δεν το γνωρίζουμε.
Όχι οκ, μάλλον θα κάνω λάθος, όποιος πετάει μολότοφ και κάνει χουλιγκανιές ανήκει στον αναρχικό χώρο. Ζώα.
στον ασχημουλη
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
17:55 - Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο άτυχος άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Stam and the knites μαζεψε τη ρουφιανά που διακρίνει εσένα και το κόμμα σου και τράβα γαμήσου ρε ηλίθιε.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Σύρε και γαμήσου ρε καθυστερημένο λούμπεν στοιχείο, αν είχες τσίπα πάνω σου δε θα τολμούσες να γράψεις τέτοια μαλακία, μαλάκα.
edit: mourning apocalypse
Την ευθύνη του θανάτου του μέλους τους έχουν οι σταλινικοί και κανείς άλλος.