ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μου ήρθε εξώδικο να πληρώσω 324,60, αρνήθηκα να το παραλάβω.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
και ;
θα δικαστείς ερήμην σου, θα καταδικαστείς και αν πας σε κανά αεροδρόμιο για ταξίδι θα καταλήξεις στο αυτόφωρο.
τρου στόρι.
I'll bury you in your god's fucked garden
ναι σωστά my bad. μπερδεύτηκα λίγο με προσωπικό στόρι.
I'll bury you in your god's fucked garden
aha
gia pes parapanw re pano. poios sto efere? klhthras xrw gw?
stous anoixes sou pan mpla mpla mpla tous les parte ta arxidia mou kai efugan?
epishs o sullogos diodia stop exei pei tipota gia auta? gia pes
\kai ta dika mou arxidia tha paroun alla na eimaste enhmeroi mwre
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δικαστικός επιμελητής (γνωστός μου). δεν έχω ακούσει κάτι νεώτερο, αυτό που ξέρουμε είναι ότι εξακολουθούν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες ως αποδεικτικό στοιχείο, οπότε λογικά δεν μπορούν να πάνε στο δικαστήριο και να αποδείξουν ότι όντως περνάμε έτσι. μάλλον κι αυτά απλώς εκφοβιστικά είναι, να τρομάξουν όσους μπορούν.
και τα δύο σωστά δεν είναι;
επειδή εδώ είναι το δεν πληρώνω θρεντ:
Σύστημα αποτροπής λαθρεπιβατών στις αστικές συγκοινωνίες
Και στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ θα εγκατασταθεί Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου για την αποτροπή επιβίβασης ατόμων που δεν έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο κόμιστρο.
http://www.skai.gr/news/greece/artic...s-sugoinonies/
Vielen Dank für alles was mal war
ε. σπασιμο απ'την πρωτη εβδομαδα, απλα τα πραματα.
this is radio freedom.
ε και σου λεει μετα το κομιστρο 5 ευρο γιατι δεν εχουμε πετρελαια και να πλεροσουμε τους οδηγοι και δρομολογια ανα 1 ωρα... και 8000 ατομα σε καθε λεωφορειο και τα μισα λεφτα απο την δουλεια στα εισητηρια... φοβερη λυση... η καντε τα δωρεαν να καινε νερο με ρομποτ οδηγους και ολα κομπλε.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ti les twra... me poio dikaiwma? egine dikasthrio? ti skata ei auta. kai oi mpatsoi pou kolane. mas douleuoun? tha tous gamhsw to spiti.(o chuck norris xeprovalei apo mesa mou). perimenoume nea tou drakoafenth
ποθτανα ολα
iola 11