εγω ενδιαφερομαι παντως. για σορτσακια ομως ε.
εγω ενδιαφερομαι παντως. για σορτσακια ομως ε.
Spoiler
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
^ Όλα για όλα για το Ι5, τελικά, ε?
![]()
Resistance is useless
χαχαχαχαχαχα
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό και φτηνό ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγείλω παπουτσάκια Νike (τα Renzo ας πούμε, που θα τους πέσει ο κώλος στα μαγαζιά άμα φέρουνε πάνω από 2 συνδυασμούς χρωμάτων απ'τους 700.000 που υπάρχουν)
adam
http://www.eastbay.com/
Οτι παρεις με +20ευρω ταχυδρομικα αλλα ΠΟΙΚΙΛΙΑ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και σταρχιδια μας για τη ΝΙΚΕ ελλαδος.
Επισης, τελικα με τον ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ πηρα αυτα, με τη νεα υπεργαματη τιμη. 100 ευρω 2 ζευγαρια + μεταφορικα.
Επιτελους θα ξαναρχισω να στριβω στο παρκέτ!
![]()
πολυ βαρια τα λεμπρον παντως...μια φορα πηρα και τα εδωσα μετα απο 2 προπονησεις...τετοιο ξενερωμα
γενικα τα κομπε ειναι μακραν τα καλυτερα για μενα - μαρεσουν νανα χαμηλα βεβαια
βγαινουν τωρα και τα kobe vii με επιστραγαλιδα πανω
on topic το eastbay γαμαει και εγω απο εκει προτιμω να αγοραζω προφανως
κανονικα επρεπε να μας φερνει και τπτ ο φιξξερ !τι τον εχουμε στειλει στο αμερικα - με 99 δολλ τσαμπα μεταφορικα ειναι εκει...
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Το νούμερο όμως σε Nike πως το βρήκατε; Πήγατε σε μαγαζί και δοκιμάσατε;
Επίσης για Nike πάνω από 100 μπορει να συμφέρει και το επίσημο. Αν θυμάμαι καλά για >100€ τα μεταφορικά είναι τσάμπα και στέλνουν με κουριερ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
μπορεί κανείς να μου βρει το λινκ που μιλάγαΤΕ για ρούχα?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Περίπου πόσο καιρό κάνουν για να φτάσουν; Γιατί λέει για standard delivery και μέχρι 30 μέρες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Αυτά. Πρέπει να τα σταματήσουν.