Παρόλο που είχα στο μυαλό μου μονό τους Vicar, και το 40αρι έτσουζε, μπήκα στο βαπόρι και ήρθα. Για να είμαι ειλικρινής τους ευχαριστήθηκα και κάπως έτσι τελείωσε για μένα η συναυλία μαζί με το ρακόμελο, κατά τις 18.30. Από κει και ύστερα ξεκίνησε το σόου….

Vicar: ήταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά που τους είδα. Θα προτιμούσα να άκουγα περισσότερα κομμάτια από τον 1 δίσκο. Στα καινούρια δεν έχουμε εξικοιωθει ακόμα.
Hell, Ghost: Δεν μ’ αρέσουν οι θεατρινισμοί και τα ποσεριλίκια. Μου άρεσε αυτό που άκουγα αλλά όχι αυτό που έβλεπα. Γενικότερα με αφήσαν αδιάφορο και οι 2.

Trouble: Ο Clarke δεν ταιριάζει, δεν ταιριάζει, δεν ταιριάζει. Πάντως καλύτερα από την Γερμανία πριν 2 χρόνια.. Τότε ο κόσμος γιούχαρε, έπεσαν και πλαστικά μπουκάλια στη σκηνή. Άδικο για μια μεγάλη απαντά, στο χέρι τους είναι να βρουν έναν λιγότερο χωροπηδιαρη.

Candlemass: μεγάλη μπάντα!!! Ο Lowe έχει φωνάρα παρά τα λάθη. Ο Johan άψογος.

Χάρηκα που είδα και πολλούς γνωστούς και φίλους. Κρίμα που έπρεπε να γυρίσω την επόμενη και δεν πήγα στο live της eat metal

Απαράδεκτοι οι πορτιέρηδες. Πολλά ‘–‘ για τους διοργανωτές. Μας είχαν τόσες ώρες μέσα κλεισμένους σα τα βούγια, για να ξοδεύουμε τα χρήματα μας εκεί μέσα. 5 ευρώ η μπύρα, την οποία σου άνοιγαν το μπουκαλάκι των 330 και την χύνανε στο ποτηράκι. Μπορεί να είμαι πάντα εφοδιασμένος, αλλά την επόμενη φορά πιο πολύ ρακί.

Υ.Γ. δεν λέω να μην βγάλεις χρήματα από τα ποτά στο μπαρ. Έτσι και αλλιώς από τα εισιτήρια δεν βγαίνεις. Αλλά να σέβεσαι και τον κόσμο