ξερναω απο δω ως το Αλεξαντερπλατς
ξερναω απο δω ως το Αλεξαντερπλατς
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
eni κοκκινιστά ή λεμόνι;
satan was a lez
έλα πρώτα να δεις πως είναι και ξερνα μετά!
κοκκινιστά φυσικά
Vielen Dank für alles was mal war
το προβλημα με τα ρεβυθια δεν ειναι ο τροπος μαγειρεματος.
ειναι τα ρεβυθια.
αυτα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αυτά από λονδίνα και αγγλίες, πόσταρε τα εσύ και στο ανάλογο θρεντ, μη χανονται
Vielen Dank für alles was mal war
OK, προσεχώς. Θα πώ και για το σημερινό:
Spoiler
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Cupcakes!
Cupcakes με χάλια σχήμα:
και cupcakes με σωστό σχήμα:
και cupcakes με σωστό σχήμα και γλάσο:
και όταν μάθω να χρησιμοποιώ τη σπάτουλα και δεν τη χειρίζομαι σα κουλή, θα φαίνονται και πιο όμορφα!
λοιπόν έχω δυο απορίες που έχουν άμεση σχέση με τα γλυκά που ίσως ποστάρω στο μέλλον.
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω έτοιμη marshmallow cream για να φτιάξω αυτά, γιατί δεν μπορώ να πω ωπς μου περισσεύει κ ο χρόνος να την κάνω μόνη μου?
κ που πουλάνε σταυρούς για κόλλυβα?![]()
satan was a lez
Σταυρούς και λοιπά διακοσμητικά για κόλλυβα θα βρεις στην αθηνάς.
Για marshmallow cream μόνο κάνα θανόπουλο μπορώ να σκεφτώ (που δεν ξέρω κιόλας αν όντως έχει), αλλά είναι δρόμος μέχρι εκεί, πλας δε φαίνεται απαραίτητο να βάλεις αυτό αποπάνω, μπορείς να βάλεις κάτι παρόμοιας υφής, ε;
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
φαντάζομαι πως μπορώ να βάλω αυτό που μου διαφεύγει τώρα το πως το λένε -μάλλον γιατί έχω αποτύχει δύο φορές να το φτιάξω- κ ή εσύ ή η ενι είχατε πει πως πουλάει κάποιο μαγαζί στο κέντρο.
εδιτ: ζαχαρόπαστα
satan was a lez
απλώς αυτό δεν είναι για piping, μπορείς βέβαια να το πλάσεις, να το ανοίξεις λεπτό φύλλο και να το κόψεις λωριδίτσες και λογικά θα είναι ωραιότατο (στο μπαχάρ στην ευριπίδου έχει, περνάς και το παίρνεις μαζί με τους σταυρούς!). και μπορείς να κάνεις και νεκροκεφαλές και τέτοια. ή να κάνεις κάποιο άλλο πηχτό frosting (μας έχουν φάει τα εγγλέζικα) για piping (...).
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
1-2-3 έκλεισε στην ζαχαρόπαστα από την ευριπίδου, θα πάω να την πάρω την πέμπτη κ θα σας πω εντυπώσεις.
satan was a lez