Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Candlemass / Trouble / Ghost / Hell / Lord Vicar ~ 8/10/11 @ Gagarin 205, Athens

. Ghoul's Avatar

Lord Vicar παραπάνω από αξιοπρεπείς, χωρίς όμως να φτάσουν τις προσδοκίες μου.
    Hell, μπύρες και πίτες των 1,20 ευρώ (τυχαίο; ).
    Ghost πέρασε διασκεδαστικά η ώρα.
    Trouble τεράστια απογοήτευση. μετάνιωσα ακόμη περισσότερο που δεν τους είχα δει με (έστω και άνευρο) Wagner. πραγματικά κάποιος πρέπει να πει στον κλαρκ ότι δεν παίζει σε glam rock μπάντα. αν κατάφερνες να τον φιλτράρεις ίσως ευχαριστιόσουν την υπόλοιπη συναυλία αλλά αφενός η παρουσία του, αφετέρου (και κύρια) τα φωνητικά του ήταν ο ορισμός της ενόχλησης. στο RIP κατάφερα να μην τον ακούω σχεδόν, άψογο!
    Candlemass με Langqvist μας αντάμειψαν για ολόκληρο το λάιβ. εμφάνιση τεραστίων διαστάσεων. Langqvist συγκινητικός, καλύτερος και από τα βίντεο που είχα πετύχει στα ίντερνετς. με Lowe, δεν τους είχα ξαναδεί και δε με χάλασαν τόσο, αν εξαιρέσεις τα καινούρια που είναι απαράδεκτα ούτως ή άλλως.
    αγάπες σε όλους όσους είδα και γνώρισα. τελικά μάθαμε ότι ο ηλεκτρικός το σάββατο δε λειτουργεί μέχρι τις 2. βικ σε ψάχνουμε!

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Senior Accountant Rush's Avatar

Gamw thn Kina mou... Toso kakoi oi Trouble re paidia?
    Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
    You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
    And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
    If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

Quote Originally Posted by Ghoul View Post
    τα καινούρια που είναι απαράδεκτα ούτως ή άλλως
    Ελα ρε, υπερβαλλεις. Το King of the grey islands εχει πολυ ωραια κομματια.
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Will Teasle kontan's Avatar

Quote Originally Posted by Rush View Post
    Gamw thn Kina mou... Toso kakoi oi Trouble re paidia?
    Καθόλου κακοί δεν ήταν. Απλά ο Klarke ειναι καλύτερα να τραγουδούσε πχ στους LA Guns

Vic Ford Prefect's Avatar

Καλά, ο τύπος είναι μπρίζας, δεν είναι προνόμιο των ποζεράδων αυτό. Και η φωνή του επίσης. Το θέμα με τους Τrouble είναι ότι απλά τα έχετε μάθει και αγαπήσει έτσι. Δεν είναι λίγο αυτό φυσικά αλλά...

Εγώ που δεν σκίστηκα ποτέ και δεν έτυχε να εντρυφήσω μου έκατσε πολύ καλά η φάση. Πρέπει να έριξα το περισσότερο χτύπημα μετά από τους Candlemass και οι Hell μου αρέσουν γενικά.

Βασικά, σπάζομαι λίγο να διαβάζω συνεχώς ότι ο Κόρι είναι γκλαμάς. Οι Warrior Soul είναι τεράστιο κεφάλαιο και μεγάλη ιδιαιτερότητα. Συνδύαζαν alternative, metal, punk, hard rock και όλο αυτό ακουγόταν εντελώς φυσικό. Μια ιδέα:

Δυστυχώς έχασα το σετ που έκανε την προηγούμενη. Ιδιαίτερη φάση, τζαμπέ είσοδος, επειδή είχε κέφια και είναι τέτοιος. Έψαχνε άτομα και ευτυχώς ήρθε σε επαφή με το σωστό άτομο (τον κιθαρίστα των Master Reset, παιχταράς και φαν) και από ακουστική φάση βρέθηκε κανονική μπάντα να τζαμάρει σε υλικό Warrior Soul, απλωμένο με αυτοσχεδιασμούς.

Και μετά το λάιβ με τους Trouble, τα έπινε στο rainbow και ξαναβρέθηκε με τον Γιάννη (τον κιθαρίστα) και λέει, ε, να κάνουν και άλλη φάση την επομένη, άμα κάτσει. Είναι μορφή ρε το άτομο. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό που θέλετε να έχουν οι Trouble αλλά 1. για μας τους μη πωρωμένους είναι μια χαρά και 2. και σημαντικότερον, νομίζω οι ίδιοι οι Trouble γουστάρουν με τα χίλια.

Γκουλ, έπεσε γκαντεμόσπορος, τι να κάνουμε;
    Last edited by Ford Prefect; 12-10-2011 at 19:56.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

wtch trial's victim Fucking Wizard's Avatar

Παρόλο που είχα στο μυαλό μου μονό τους Vicar, και το 40αρι έτσουζε, μπήκα στο βαπόρι και ήρθα. Για να είμαι ειλικρινής τους ευχαριστήθηκα και κάπως έτσι τελείωσε για μένα η συναυλία μαζί με το ρακόμελο, κατά τις 18.30. Από κει και ύστερα ξεκίνησε το σόου….

Vicar: ήταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά που τους είδα. Θα προτιμούσα να άκουγα περισσότερα κομμάτια από τον 1 δίσκο. Στα καινούρια δεν έχουμε εξικοιωθει ακόμα.
    Hell, Ghost: Δεν μ’ αρέσουν οι θεατρινισμοί και τα ποσεριλίκια. Μου άρεσε αυτό που άκουγα αλλά όχι αυτό που έβλεπα. Γενικότερα με αφήσαν αδιάφορο και οι 2.

Trouble: Ο Clarke δεν ταιριάζει, δεν ταιριάζει, δεν ταιριάζει. Πάντως καλύτερα από την Γερμανία πριν 2 χρόνια.. Τότε ο κόσμος γιούχαρε, έπεσαν και πλαστικά μπουκάλια στη σκηνή. Άδικο για μια μεγάλη απαντά, στο χέρι τους είναι να βρουν έναν λιγότερο χωροπηδιαρη.

Candlemass: μεγάλη μπάντα!!! Ο Lowe έχει φωνάρα παρά τα λάθη. Ο Johan άψογος.

Χάρηκα που είδα και πολλούς γνωστούς και φίλους. Κρίμα που έπρεπε να γυρίσω την επόμενη και δεν πήγα στο live της eat metal

Απαράδεκτοι οι πορτιέρηδες. Πολλά ‘–‘ για τους διοργανωτές. Μας είχαν τόσες ώρες μέσα κλεισμένους σα τα βούγια, για να ξοδεύουμε τα χρήματα μας εκεί μέσα. 5 ευρώ η μπύρα, την οποία σου άνοιγαν το μπουκαλάκι των 330 και την χύνανε στο ποτηράκι. Μπορεί να είμαι πάντα εφοδιασμένος, αλλά την επόμενη φορά πιο πολύ ρακί.

Υ.Γ. δεν λέω να μην βγάλεις χρήματα από τα ποτά στο μπαρ. Έτσι και αλλιώς από τα εισιτήρια δεν βγαίνεις. Αλλά να σέβεσαι και τον κόσμο
    "I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
    illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."

http://www.myspace.com/cosmicplunge
    http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385