Λοιπον σχολιασμος της σημερινης συνελευσης μιας και ειχα να ψηφισω σε συνευλεση απο πριν το καλοκαιρι ....
Κλασσικη περιπτωση double standards και υποκρισιας φοιτητων του ανεξαρτητου ! Οσο και αν ξινιζω με random ειρωνικα χειροκροτηματα ΕΑΑΚτων(οχι ολα αλλα στην πλειοψηγια τους),με ακυρα συνθηματα,με random φωνες και λαικισμους και ειρωνειες και ψευτομαγκιες-καγκουριες στο τελος, οι ανεξαρτητοι δειξαν οτι δεν ειναι και καλυτεροι. Δυστυχως καθε φορα που παταω σε συνευλεση χανω την ελπιδα μου στο ανθρωπινο ειδος και παω βηματα πιο κοντα στο να γινω μισανθρωπος - αν και απεχω πολυ.
Ο σχιζοειδης βλαμμενος(κατ'ευφημισμο) ανεξαρτητος(???!?!) που ελεγε "ξανα ξανα" στην καταμετρηση , απο τη στιγμη που ΟΛΟΙ οι καταμετρητες (τσιχριτζης,εαακ,κλπ) ειχαν συμφωνησει στο νουμερο, τι ανιατι περιπτωση ειναι ??? Ελα χριστε και παναγια και ελα μουνι στον τοπο σου .... !
Επισης ο ανεξαρτητος λεει οτι απευθυνεται σε φοιτητες και αποστασιοποιειται απο παραταξεις ,και οταν του φωναξα "γιατι τοτε δεν λες οτι δεν θες στηριξη απο ΔΑΠ" μου απαντησε "περιμενε φιλε να μιλησω" και φυσικα δεν απαντησε , μου εβγαλε τραγικοτητα. Προσοχη, δεν ειπα να αποσυρει το πλαισιο του,απλα να ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν γουσταρει στηριξη απο ΔΑΠ. Απλα πραγματα, οποιος δεν τα αντιλαμβανεται δεν ξερω πως να τον χαρακτηρισω.
Ακομα με χαλασε η ποδοσφαιρικη νοοτροπια, ανεξαρτητος(????) απευθυνθηκε στα ΕΕΑΚ "μαθε να χανεις" λες και μιλαμε για παρτιδα ταβλι η για ποδοσφαιρο ΠΑΟΚΑΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αθηνα καργιολα ο ΠΑΟΚ πανω απολα).
Τα συνθηματα στο τελος απο τους ΕΑΑΚιτες εντελως ακυρα (ο τεμπονερας ζει - ναι και ο παππους μου τον βλεπω στα ονειρα μου) και γενικα λαικισμος και πηξιμο στη μαλακια.
Να δουμε και τι θα καταφερει ο τσιχρι-ετσι με την εξεταστικη, θα δωσουν ολοι ή μονο οσοι εχουν συμπληρωσει >Ν ετη?
Τελος δεν μπορω να μη σχολιασω τη διαλεκτικη της ΔΑΠ "να γινει κατι μαζικοτερο,πιο μαζικο κ αποτελεσματικο το κινημα"! Ρε δουλευομαστε μεταξυ μας?Ρε τσιπα ουτε καν μηδεν, υπο το μηδεν ?!! Γαμω την πουτανα μου με τι ανθρωπους πρεπει να συμβιωσουμε...
Και τελος τελος, η σταση της ΠΚΣ αντι να δειξει για μια φορα στοιχειώδη αλληλεγγυη παρουσιαζει συμπεριφορα αυτιστικου . Μαλιστα στο ΣΕΜΦΕ συσπειρωσε ανεξαρτητο κοσμο και ΑΝΟΙΞΕ σχολη. Απιστευτα πραγματα ...
PS. Το καψιμο των αφισων ΔΑΠ και το σπασιμο των τραπεζιων τους αν και προσωπικα το βρηκα ανουσιο δεν με χαλασε κιολας .... Δραση-Αντιδραση.