sekites pou meta eginan sixamenoi pasokoi exoume dei pollous..
sekites pou meta eginan sixamenoi pasokoi exoume dei pollous..
αδυνατω να καταλαβω πως ενω ψηφιζεις ΣΕΚ 6 εβδομαδες τωρα ερχεσαι εδω και κραζεις αυτους που κανουν το ιδιο με σενα.
διχασμενη προσωπικοτητα η αποτυχημενο τρολλαρισμα.
Ή απλά το θεωρώ σημαντικότερο/προτιμότερο απ' το να ψηφίσω ΔΑΠ/ανεξάρτητους ή τίποτα και ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ (και όχι οποιονδήποτε ΕΑΑΚίτη/καταληψιακό οπου/οποτεδήποτε) σε θεωρώ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Μαζί μ' εσένα και όλο το γελοίο σου πολιτικό περιεχόμενο, την παιδική ταξική σου ανάλυση και τα χυδαία τσίρκα τεστοστερόνης παντού και πάντα που συνήθως αποκορυφώνονται σε μια καρικατούρα πατριαρχικής οικογένειας όπως είναι μια φοιτητική συνέλευση. Α, και σε εκφράσεις τύπου "στήσε κώλο" σε μεταλλάδικα φόρουμς.
Καραγκιόζη.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
α και το να βλέπουμε πατριαρχία παντού έχει ξεπεραστεί πια.
tu te fou de ma gueule je me fous de ta guelle
εδω σκοτωνουν κοσμο στο συνταγμα και ο ντιθορ καθεται στο σπιτακι του και μας ζαλιζει τ'αρχιδια για το πολιτικο μας περιεχομενο και την ταξικη μας αναλυση
το ενδεχόμενο να είσαι απλά εδύ βλάκας το έχεις εξετάσει? Θέλω να πώ, το να πετάς μαρθαβουτσιές του στυλ "αμα-δεν-συμφωνεις-οτι-η-επανασταση-θα-γινει-συμφωνα-με-τα-γουστα-μου-εισαι-καταπτυστος-προδότης-πασοκος" είναι κάτι καταφανώς χαζό, απλά πράματα!
Αρκεί να μην ακούει Low Bap.
Last edited by katwrimos; 05-10-2011 at 23:18.
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry