μπαίνω απλά για να σου πω ρε φαρφαρ ότι δεν ξέρω τι γράφεις (ούτε και κανείς άλλο, μόνο τα μονόσειρα διαβάζω) αλλά όταν βλέπω ποστ σου μου έρχεται αυτό στο μυαλό
μπαίνω απλά για να σου πω ρε φαρφαρ ότι δεν ξέρω τι γράφεις (ούτε και κανείς άλλο, μόνο τα μονόσειρα διαβάζω) αλλά όταν βλέπω ποστ σου μου έρχεται αυτό στο μυαλό
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
etsi eksigeitai. gt metraga mutzes k den evgainan![]()
Last edited by farfar; 04-10-2011 at 16:20.
Μόλις γύρισα από την μεγαλύτερη/ιστορικότερη συνέλευση στην εικοσάχρονη ιστορία του, στο ΑΠΑΡΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Πτυχίο ποτέ κλπ.
σε συνελευση που ξεπερασε και το εκλογικο σωμα του συλλογου 500 ατομα ψηφισαν 6η εβδομαδα καταληψης και να χασουν το εξαμηνο.
attila που αυτα;;
σε μας (ιατρικη απθ) εχει 2 βδομαδες που ανοιξε, παρολα αυτα δεν δωθηκαν μαθηματα, ΧΑΘΗΚΕ η εξεταστικη για ολους πλην επι πτυχιο (αυτοι που σπασαν τη καταληψη δλδ), αρχισε το εξαμηνο και οι πτυχιο καταφεραν να εξασφαλιζουν εξεταστικη 4 βδομαδων!
απο δευτερα εξεταστικοκαταθλιψη και παμε για πτυχιο φαση κι ετσι ...(κ εγω μαζι)
ον τοπικ: ECTS: 378 και 7 μαθηματα to go.
tu te fou de ma gueule je me fous de ta guelle
στο κοκκινο καστρο που αναφερεται ο ικονοκλαστ πιο πανω.
οσα χρονια σπουδαζω μετα την τεταρτη συνελευση υπηρχε συσπειρωση της αντικαταληψης και η καταληψη εσπαγε.
χτες συνελευση 1000 ατομων,η μεγαλυτερη ολων των εποχων,οι ανεξαρτητοι σιγουροι οτι κερδιζουν κτλ,κανονισμενο παρτυ σε κλαμπ μετα τη συνελευση.
ομως 500 ατομα να ψηφιζουν καταληψη,με τετοιο παλμο και τοση αποφασιστικοτητα δεν εχω ξαναδει ποτε.ποσο μαλλον σε συνελευση για 6η εβδομαδα καταληψης.
ιστορικη συνελευση-ιστορικη νικη
Χαχανίζω με μπαράζ βλαμμένων στην τελευταία σελίδα, ειδικά ο αττίλα που φαίνεται ότι εννοεί και κάθε λέξη αγγίζει θλιβερά όρια.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Κι εγώ εννοώ κάθε λέξη: Σκάσε.
εισαι καθυστερημενος μικροαστουλης και σε γραφω στις αρχιδαρες μου.θλιβεροι ειναι κατι τυποι σαν εσενα που ψηφιζουν δαπ για να μην χασουν την εξεταστικουλα τους.
εσυ κατσε λοιπον και στησε κωλο γτ εμεις εδω ειμαστε αποφασισμενοι.και χτες στη συνελευση και σημερα στην πορεια αυτο φανηκε με καθε τροπο.