My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
http://www.gamespot.com/pc/sim/stree...pten%3Ball%3B1
το game... οι βαθμολογίες... ότι να ναι...
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
παίζω νέο driver. λοιπόν είναι πολύ καλό.
έχοντας αφήσει στο παρελθόν τα walking/shooting/εξω απταμαξι mechanics που ξεκίνησαν στο δεύτερο για να τραβήξουν μέχρι το parallel lines, όλο το παιχνίδι είναι ένα sanbox driving game. εχει τελείως χαρακτηριστικό tone (βοηθά το san francisco και το έντονο '70s φιλτρο), απίστευτο soundtrack (unkle, bmrc, qotsa, stooges, black keys, dirtbombs (!), funkadelic κ.α.) σχεδόν arcade αισθηση οδήγησης και τρομερό content. το σενάριο είναι μια μεταφυσική ιστορία που δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά αλλά βοηθά το βασικότερο νέο στοιχείο του παιχνιδιού, το shift. ο tanner λέει ενώ κυνηγά τον jericho (driv3r) που έχει δραπετέψει πέφτει αναίσθητος μετά από μια τράκα και τον στέλνουν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. το παιχνίδι διαδραματίζεται όλο μέσα στο μυαλό του tanner και επειδή ακριβώς δεν ισχύουν τπτ φυσικοί νόμοι, ο τύπος μπορεί ανα πάσα στιγμή να ανεβαίνει κάτι Klm στον αέρα και να επιλέγει ποιο αμάξι θα καταλάβει, τόσο guru. τέσπα είμαι κάπου στην μέση νομίζω και έχει πολύ ακόμα, θα επανελθω.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Vghke to rage e (to neo game ths id).
18gb leei, lol
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
kai den exei kan graphic settings sto pc e. Mono analisi kai antialiasing.Ypoti8ete oti kanei scale analoga me to pc , alla vlepw antidraseis pou timoun to onoma tou sto net. Rage lipon...
Λένε ότι έχει άπειρα bugs, σε σημείο να καταντάει εκνευριστικό. Το έβαλα να κατεβαίνει, αλλά θα πάρει καναδυό μέρες μου φαίνεται.
Το βαλα κι εγω να το δω, εχει θεματα οντως.Οχι τοσο χαλια οσο στο vid, αλλα ενταξει για παιχνιδι που το φτιαχνει ο Καρμακ τοσα χρονια και διαφημιζε και προσφατα το ποσο optimised ειναι...Το εριξα 720p και παει καλυτερα, αλλα δεν εχει και vsync και βαρεθηκα να βαλω απο τους drivers της ατι. Παντως σαν image quality, animation στα kills και γενικα παλετα χρωματων ειναι αλλο πραμα, στο μισαωρο που ειδα.Δηλαδη ενα τετοιο στυλ για fallout 4 και ειπαμε ε. Απο την αλλη, κοιταω installation folder "Bethesda Softworks" μαζι με fallout vegas.Aντε και καλο patching κι αυτο.
phra ena skatolaptop ( acer aspire 5742g) kai apoti vlepw h nvidia exei vgalei mia MALAKIA kai gamaei ola ta 3d k de paizoun.
foraei (xa!) mia gt540m 1gb kai oso exw psaksei de exw vrei kapia akrh. to mono pou exw katalavei einai oti de to exoun lysei.
mpas k exei kaneis any ideas..?
(paradigma: vazw to manager k otan paei na peksei to 3d kolaei kai klinei to pexnidi. me 2d douleuei kanonika)
Nαι ολα οκ , ειχα τους 11.8, εβαλα σημερα rage drivers (11.9) και ενα config.cfg απο steamforum. Παει πολυ καλυτερα και 1080p, δεν ειδα popup για κανα 5λεπτο που τεσταρα.
Το παιχνίδι είναι πάτος. Δάχτυλος της nvidia ξαναχτύπησε!
Δηλαδή για να τρέξει καλά και σωστά, θες nvidia κάρτα, κι αυτό γιατί τότε μόνο εμφανίζεται μια επιλογή "gpu transcoding" η οποία στέλνει το texture decompression στην gpu μέσω cuda. Χωρίς αυτό τη δουλειά την κάνει ο cpu, και μάλλον όχι τόσο καλά ακόμα και αν είναι high end, κρίνοντας από τα διάφορα video.
Οπότε ναι πούλος το game, εκτός αν βάλουν κάτι παρόμοιο για amd σε patch. Μηδέν ο Carmack, τέτοιες μαλακίες δεν τις κάνουν ούτε devs της σειράς πλέον.
Αφού πάντως σου τρέχει καλύτερα με τους drivers οκ κάτι είναι κι αυτό.
Last edited by cloud; 06-10-2011 at 19:20.