Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 302

Thread: Star Wars: The Old Republic

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Επί της ουσίας δε μας δείχνει τίποτα, ούτε raid κάποιας μορφής, ούτε pvp, ούτε καμιά πόλη.
    Ε βασικά η Beta έχει ελάχιστα leaks και αρκετές μούφες οπότε μόνο ότι βγαίνει από στόμα Bioware ξέρουμε πάνω κάτω. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η πλειονότητα των beta testers λέει ότι είναι καλό, ίσως καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς.

Παρόλα αυτά, PVP θες, πάμε! (δεξι κλικ--> view image)

Βιντεο
    Code:
    http://vimeo.com/27586279
    pass: alterswtor
    Last edited by SpiritCrusher; 12-08-2011 at 03:24.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Τελικά θα κάνω pre-order σήμερα (δεν έχω δει το βίντεο) αλλά δε γαμιέται , σταργουορ είναι και τον μήνα τον φρι να παίξω καλά είναι!

(χ2 το πριόρντερ, να μην έχουμε καυγάδες σπίτι )
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

είχε Ifilke το video ....

Το Twi'lek, με τα κίτρινα Lekku

υγράνθηκα ...

γουίνκ γουίνκ

Spoiler
    You registered your Pre-Order code on August 12, 2011 and now are registered for the following items:

Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
    Early game access
    Color Stone (Virtual Item)
    We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release.

Don't play solo! Tell your friends you've pre-ordered Star Wars: The Old Republic on Facebook or Twitter!

Spider Jerusalem Deggial's Avatar
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

δήθεν asimoulis's Avatar

έχουμε ακόμα καιρό αλλά ψηθείτε για guild.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Nice avatar

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

μετά από μια εβδομάδα μπέτα , απλά είμαι ενθουσιασμένος.
    Είναι πολύ RP το παιχνίδι , τα γραφικά δεν είναι εν τέλη τόσο άσχημα όσο τα έκραζα στην αρχή , έχει αρκετά προβλήματα που άλλα mmo τα έχουν λύσει , αλλά το κοινό του star wars θα το κρατήσει

Senior Member

Τι προβλήματα; Groups βρίσκεις εύκολα;

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Τι προβλήματα; Groups βρίσκεις εύκολα;
    θα παίξει και spoiler γιατί δεν πρέπει να χαθεί το RP για όσους γουστάρουν.

Σπόιλερ περί γενικότερου gameplay
    Spoiler
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο ποδαρόδρομος + άναρχα από θέμα χώρου κουέστ χαμπζ.. Χαλάς αρκετό χρόνο στο ποδαράτο, ναι μεν έχεις την καύλα του εξπλορέισον, αλλά κάποια στιγμή και μετά βαριέσαι.

Σπόιλερ περί RP
    Spoiler
    Σχετικά με το grouping, το μαξ γκρουπ είναι 4 άτομα. Κάπου στο λέβελ 9 παίρνεις έναν ακόμα χαρακτήρα παρέα σου, σαν κομπάνιον και ΟΧΙ ΠΕΤ. Αυτός μπορεί να πάρει θέση στο πάρτυ σαν ισότιμο μέλος, δλδ 2 players μπορούν να κάνουν full party. Αν θες να ρωτήσεις γιατί λοιπόν να μπεις στην διαδικασία 4 ατόμων και όχι 2, η απάντηση είναι social points.

Δεν ξέρω αν λέει να γράψω τις γενικέτερες εντυπώσεις μου και τι με έχει ενθουσιάσει συγκεκριμένα , μιας και θα είναι αρκετά πράγματα μέσα από το παιχνίδι που θα χάσετε την έκπληξη της ανακάληψης.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Λολ σαμπρελίνο . Κατ'αρχας gz που μπηκες γιατί εμείς μείναμε με το fake mail, QQ.

Αλλά αυτά δεν είναι σποιλερς ε Η ίδια η Bioware τα δείχνει στα επίσημα videos κάθε Παρασκευή. Μη μασας, δώσε εντυπώσεις στο λαό (μπορείς να πεις κάπως γενικα τι σου αρέσει, δεν είναι αναγκη να γίνεις συγκεκριμένος)!

Είναι γνωστό ότι παίζει πολύ περπατημα, αρκετοί μάλιστα το θεωρούν και σαν καλό/κακό μέτρο για να νιώθει το spec σου πιο "βαριά" επιλογή μιας και για να αλλάξεις πρεπει να περπατήσεις ποση ώρα και να αλλάξεις πλανήτες. Σε φάση αν σας λείπει healer από το group, προτιμούν να περιμένουν να βρουν κάποιον παρά να στείλουν πχ εσένα για respec και να βρουν ένα από τα διαθέσιμα DPS.

Επίσης καλοί οι companions αλλά όλοι λένε πως μόνο ο/η Healer αξίζει για solo play. Δυστυχώς το AI των υπολοίπων, μέχρι στιγμής, το μόνο που κάνει είναι να σε καθυστερεί, μιας και απλά με τα απαραίτητα heals θα καθαρίζεις πιο γρήγορα και θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον (επειδή τα κάνεις όλα εσύ).

Τέλος χαίρομαι που σύμφωνα με όλα τα polls οι Smugglers θα είναι το least played class (γιατί όσο να'ναι έχουμε και έναν ελιτισμό να ικανοποιήσουμε ), οπότε σαν underdogs θα σας καρφώσουμε το Millenium Falcon (inb4 XS Freighter) στο κώλο σας και επειδή θα το βάλουμε και κάθετα θα σφηνώσει στη κωλοχωρίστρα σας

Άντε γεια, τσουτσέκια!
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

δήθεν asimoulis's Avatar

έχω προπαραγγείλει και δικαιώνομαι. "mounts" δεν παίζουν από κάποιο lvl και μετά;
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Οκ, λοιπόν παίζω BH γιατί έτσι , και ναι έχω το καλύτερο companion (healer).
    Έχω φτάσει 13 λέβελ , έχω δει μόνο 2 χάρτες (το πρεζάκι η κυρά είναι 24).

Δεν τρελάθηκα με το character creation , ίσως γιατί περίμενα πολλά, δεν είναι φυσικά wow με τα ελάχιστο customisation αλλά δεν τα έσπασα κιόλας.

Παίζω empire και δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να κάνω τον BH μου τουίλεκ.

Στα του παιχνιδιού , έχεις 2 ειδών μισιονς, το κλας που είναι φάση ινστανς , και συγχρόνως σου δίνουν και general.
    Σε κάθε κουεστ έχεις να κάνεις rp και όταν παίρνεις το κουεστ αλλά και όταν παραδίνεις κάποια επηρεάζουν το φάξιον σου, απ ότι είδα δεν παίζει φάση betrayal αλλά μετά σε θέμα "εμφάνισις" του αρμορ σου.
    Αργότερα που έχεις και κομπάνιον επηρεάζουν οι απαντήσεις σου και την σχέση σου μαζί του. (Δεν έχω ακόμα άποψη σε τι θες καλή ή κακή σχέση μαζί του)
    Προφέσιονς 3 , ένα μόνο κράφτινκ και τα άλλα 2 είναι γκάδερινκ ή το άλλο δεν ξέρω να το περιγράψω. Μπορείς όσο εσύ κάθεσαι και τσατάρεις με τα φιλαράκια σου (αν έχεις) αλλιώς όταν τρολλάρεις το τζένεραλ τσατ να στέλνεις τον κομπάνιον να κάνει κουεστ για τα προφέσιονς.
    Αν όμως ξεκινάς διάλογο για κουεστ και είναι σε μίσιον ο κομπάνιον, κάνει ρεσετ.

Όταν είσαι σε πάρτυ και κάνεις μαζί με κάποιον το κουεστ, στο ντιλιβερ όπως και όταν το παίρνει ανοίγει ένα καινούριο ποπ απ που σε ρωτάει αν θες να μετέχεις στο κονβερσέισον. Αν μπεις στο μπλαμπλα , σε κάθε ερώτηση /απάντηση ρολλάρουν όλοι και ο μεγαλύτερος δίνει την απάντηση . Αυτός που έδωσε την απάντηση παίρνει τα πολλά σόσιαλ πόιντς, και οι άλλοι από 1 , όπου πολλά = πάρτυ μέμπερς * 2 (2-4-6-8 δλδ). Με τα σόσιαλ πόιντς ξέρω ότι αγοράζεις γκίαρ (δεν το έχω μελετήσει πόσο αξιόλογο είναι).

Κάπου προς το 15 κάνεις ένα κουεστ τσέιν που σου δίνει το σκάφος σου , όπως ξέρετε είναι κλαςς σπεσίφικ. Μαζί παίρνεις και ένα ντρόιντ που κάνει το κράφτινκ. (δεν ξέρω παραπάνω ότι είδα από το αρωστάκι )

Γενικά το κουέστινκ το έχω λατρέψει, κάθομαι και διαβάζω διαλόγους κιετς.

(με έκοψε ένας παπάρας στην δουλειά και έχασα τον ειρμό μου μετά τα άλλα...)

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

φαντάσου να μην σου είχαν μετακινήσει το γραφείο μπροστά στην πόρτα
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

speedster νομίζω το πρώτο το παίρνεις στο 25.
    Ξέχασα να πω ότι rez έχουν όλα τα κλασις