το φοιτητικο κινημα εκανε πολυ μοναχικο αυτο το θρεντ.
μελαγχολω λιγο
το φοιτητικο κινημα εκανε πολυ μοναχικο αυτο το θρεντ.
μελαγχολω λιγο
this is radio freedom.
οχι εγω. ο μουσταρδας το εκανε. στο αμφιθεατρο. με τον διαφορικο τελεστη.
this is radio freedom.
Γράφω το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου στις 20 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή.![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
τα 3 απο τα 4 μαθηματα που ειχα διαβασει πιο πολυ να δωσω τα δινω την ιδια μερα, τα δυο δε την ιδια ωρα. φακνταστικ
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
ολα πανε προς το σκατα μεχρι στιγμης, εχω κοπει σε ενα, περιμενω αλλο ενα στο οποιο μαλλον κοβομαι και δευτερα δινω αγγλικα (νταξ, κλαϊν μαϊν) αλλα τριτη τοπολογια μετρικων χωρων και παρασκευη θεωρια ομαδων και το μυαλουδακι μου ειναι πουρες και βαριεμαι οσο δεν παει και αααααααργκχ.
this is radio freedom.
Δευτέρα ξεκινάμε εξεταστική. Χθες ξεκίνησα για να διαβάσω μάθημα που δεν έχω διαβάσει ποτέ και τελικά σήμερα έπαιζα starcraft 2.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
πείτε λίγο ποσο σπαστικο ειναι να τελειώνουν οι δηλώσεις σε 2 μέρες και ακόμη να μην έχουν βγει οι βαθμοί
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
...να μην έχουν βγει οι βαθμοί σε μαθήμα αλυσίδας που αποτελείται από 6 μαθήματα.Fun factor multiplied by 10.
συγγνωμη; τι εννοεις αλυσιδα απο 6 μαθηματα;
παιζει μαθημα με 6 προαπαιτουμενα; :s σ' εμας μεχρι δυο παει
να, μαθημα αλυσιδας σε εμας ειναι η τοπολογια μετρικων χωρων ας πουμε που αυριο θα γευματισω ΝΑΑΑΑΑ κατι αρχιδια.
this is radio freedom.
Φαντάζομαι εννοεί ένα μάθημα είναι προαπαιτούμενο για άλλα έξι. Περιμένει να βγει ο βαθμός για να δει αν θα δηλώσει τα υπόλοιπα. Σε μας τα Μαθηματικά 1 είναι έτσι.
σκατα στα προαπαιτουμενα. οσα τμηματα εχουν θα πρεπει να τα καταργησουν.σε γαμουν χωρις λογο
Καλό είναι να σταματήσεις να μιλάς για προγράμματα σπουδών κάπου εδώ.