εχουμε πηξει στα πολυμπριζα στο e.r![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αν εβαζα το χερακι μου θα τον πηγαινα καπου καλυτερα![]()
για πρότεινε..
το θέμα είναι ότι δεν έβαλα μέσο! αυτό είναι το κουλό.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
χαχαχαχα πλακα κανω ρε..γενικα υγειονομικο ειναι μια χαρα...ε απο εκει και περα αλλες καλες περιπτωσεις ειναι
ερευνας πληροφορικης
υλικου πολεμου
αεροπορια στρατου..
αυτα ξερω
γιατί έτσι αεροπ. στρατού?
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Ε, βυσματοπαγίδα είναι. Σαν τα ΧΩΚ, απλά λίγο καλύτερα. Νομίζω ότι είναι 2-3 διαφορετικά τάγματα στα Μέγαρα και παίζει ένα από αυτά να παλεύεται, αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη. Όπως και να 'χει, όμως, έχω κάνει σκοπχιές με αεροπορικάριους στην ΣΣΕ (ακα ευελπίδων-όπως κι εμείς, στέλνουν εξωτερικές σκοπιές σε διάφορα μέρη και αυτοί). Κάτι εξαπλές βαράγανε τότε. Τώρα πρέπει να είναι χειρότερα, είχα συναντήσει έναν στο ΓΕΣ και μου 'λεγε κάτι τέτοια.
Εν πάση περιπτώσει, εμείς τους δουλεύαμε για τις εμπλοκές τους, μέχρι που πια φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε οχταπλές και το βουλώσαμε.
εδιτ: Σε περίπτωση που δεν το' πα, 38 και σήμερα.
ενννοειται πως το ΤΟΠ ειναι μια θεση στο ΓΕΕΘΑ αλλα εκει θελεις πολυ καλο δοντι...
(για αεροπορια στρατου δεν ηξερα οτι ειναι ετσι καλυτερα το θεωρουσα παντως)
Στις περιπλανήσεις μου σε άπειρα μέρη με φαντάρους στην Αθήνα, όπως επίσης και καθημερινή επαφή σε υπεθα, ταγματα ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ κτλ κτλ έχω να πω ότι αν διάλεγα μια θητεία, θα ήταν στην επιτροπή απαλλαγών.
Ένα παράπηγμα στο πάρκιγνκ του 401, που ανήκει στο ΓΕΣ και οχι στο 401, 5-6 φαντάροι με πολιτικά και μούσια που πάνε 9 το πρωί και φεύγουν 1:30 το μεσημέρι τις καθημερινές και κάμποσες άγραφες άδειες αφού δεν τους κρατάνε σε περιόδους που έχουν κόσμο και όχι δουλειά.
Όσοι είστε τόσο δυνατοί, υποχρεώστε την οικογένειά σας να ψηφίσει PASOKARA και χωθείτε εκεί.
~Η ψαγμένη συμβουλή της ημέρας~ (όσοι ακούτε μετάλλικα πηγαίντε Μ.Υ. ΥΠΕΘΑ)
Στρατός ΤΕΛΟΣ ρε ξενέρωτα μουλάρια....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
πήγες πόλεμο και γύρισες;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Παλαίμαχος, βετεράνος και βγάλε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.