Results 1 to 15 of 1910

Thread: Παιδεία

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Defunct Economist

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    να κρατάτε τις σχολές/σχολεία κλειστά (δεν λεω οτι σας φτύνω γι'αυτό, κι εγώ το εκανα)
    "ενταξει βρε παιδια, κι εγω τα εκανα αυτα, καταλαβαινω, ειστε νεοι, το αιμα σας βραζει, θα πιασετε κι εσεις μια μερα δουλεια, θα κανετε οικογενεια και θα καταλαβετε οτι δεν γινεται ετσι η δουλεια"

ανυπαρκτε.
    Τι λε ρε γελοίε αυτό κατάλαβες?? Προσεξε, μικρός εκανα ΠΟΛΛΕΣ μαλακιες για τις οποίες θα μπορούσα να πω το παραπάνω "ημουνα μικρός και έκανα μαλακιες", το κλείσιμο των σχολών δεν είναι ψηλά στη λίστα. Το Ποιντ μου είναι οτι τι σχολή δεν την πληρώνεις εσύ, την πληρώνει κόσμος η πλειοψηφία του οποίου δεν πηγε σε καμία και που λογικά δεν γουστάρει να πληρώνει για να αράζεις εσύ/εγώ στην κατάληψη (btw δεν ειμαι γενικώς κατά των καταλήψεων, απλως εσύ δεν μπήκες στον κοπο να διαβάσεις το ποστ μου σαν ανθρωπος). Το πρόβλημα μου δεν είναι το αν θα κάνεις κατάληψη η αν θα καταλαβεις την ΕΡΤ, το πρόβλημα μου είναι οτι οταν κανεις κατι απο τα παραπάνω πρεπει να μπορείς να δικαιολογήσεις γιατι το κάνεις, στον κόσμο που πληρώνει τη σχολή σου (και την ΕΡΤ). Οταν κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το τι ακριβώς παίζει στα πανεπιστήμια και με ποιές διαδρομες του χρήματος πλουτίζουν διάφοροι και γενικώς να δώσει μια εικόνα του τι γινεται στις σχολες πέρα απο τα προφανή, ε σορρυ αλλα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
    Last edited by katwrimos; 28-09-2011 at 17:51.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Tags for this Thread