Τι λε ρε γελοίε αυτό κατάλαβες?? Προσεξε, μικρός εκανα ΠΟΛΛΕΣ μαλακιες για τις οποίες θα μπορούσα να πω το παραπάνω "ημουνα μικρός και έκανα μαλακιες", το κλείσιμο των σχολών δεν είναι ψηλά στη λίστα. Το Ποιντ μου είναι οτι τι σχολή δεν την πληρώνεις εσύ, την πληρώνει κόσμος η πλειοψηφία του οποίου δεν πηγε σε καμία και που λογικά δεν γουστάρει να πληρώνει για να αράζεις εσύ/εγώ στην κατάληψη (btw δεν ειμαι γενικώς κατά των καταλήψεων, απλως εσύ δεν μπήκες στον κοπο να διαβάσεις το ποστ μου σαν ανθρωπος). Το πρόβλημα μου δεν είναι το αν θα κάνεις κατάληψη η αν θα καταλαβεις την ΕΡΤ, το πρόβλημα μου είναι οτι οταν κανεις κατι απο τα παραπάνω πρεπει να μπορείς να δικαιολογήσεις γιατι το κάνεις, στον κόσμο που πληρώνει τη σχολή σου (και την ΕΡΤ). Οταν κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το τι ακριβώς παίζει στα πανεπιστήμια και με ποιές διαδρομες του χρήματος πλουτίζουν διάφοροι και γενικώς να δώσει μια εικόνα του τι γινεται στις σχολες πέρα απο τα προφανή, ε σορρυ αλλα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.