Page 158 of 173 FirstFirst ... 58108148156157158159160168 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 2581

Thread: Post Of The Day

αμνήζιακ αν δε σταματήσεις τις ντροπές, τις δικαιολογίες-σεντόνια και τα "αν έκανα μαλακία πείτε να το βγάλω" για κλασικές περιπτώσεις βλάβης βγαίνεις από μοντερέιτορ
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

nihil pop metamelia3's Avatar

θελει μια σιδερενια γροθια σε τετοιο ποστο.
    this is radio freedom.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    αμνήζιακ αν δε σταματήσεις τις ντροπές, τις δικαιολογίες-σεντόνια και τα "αν έκανα μαλακία πείτε να το βγάλω" για κλασικές περιπτώσεις βλάβης βγαίνεις από μοντερέιτορ
    Χίλια συγγνώμη. Αν έκανα μαλακία πες να κάνω έντιτ το ποστ μου. Απλά βαριέμαι να σβήνω ποστς και να απαντάω σε πράγματα που μου φαίνονται αυτονόητα. Και για να δικαιολογηθώ :

Spoiler

Χίλια συγγνώμη και πάλι
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

όχι έλα ρε μη φύγεις
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Banned Testa για μια βδομάδα μπας και ηρεμήσει. Αν είναι μαλακία μου πείτε να το βγάλω, αλλά κούραση πια.
    Πωπω το 'χεις κουράσει με τις κουράσεις σου. Έκανε 6 ΠΟΣΤ. ΝΤΗΛ ΓΟΥΙΘ ΙΤ.
    Σέχω βάλει στο μάτι εσένα.

Spoiler
    7 ποστς έκανε για την ακρίβεια, είχε κάνει άλλο ένα τσακ τέστα εδώ πέρα και το έσβησα και το ξανάβαλε.

Γενικά επειδή διακρίνω μια υπερευαισθησία στο θέμα των μπανς, τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει;

Ο χρήστης Τσακ Τέστα έκανε 6 τσακ τεστα ποστς, του είπα να βάλει όλες τις φωτογραφίες σε ένα ποστ για να μη σπαμμάρει, το συνέχισε, έβαλε άλλον ένα τσακ τέστα εδώ, το έσβησα και τον ξανάβαλε. Όλα αυτά στα πρώτα 10 λεπτά καριέρας στο ηαρ, μέχρι να φάει προσωρινό μπαν.

Γενικά ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά απέναντι στα νέου_τύπου_αυτιστικά_τρολλς; Τους αφήνουμε να σπαμμάρουν όσο γουστάρουν και αν ενοχλούνται όλοι απλά πρέπει οι όλοι να τους χώσουν ένα ιγκνορ; Αφήνουμε τους moderators να κάθονται όλη μέρα να σβήνουν όσα ποστς πρέπει; Τους κάνουμε κανένα τσιμπούκι μπας και ηρεμήσουν; Τους βρίσκουμε γυναίκα;

Τεσπά, όταν μπει κάποιος αντμίν θα του ζητήσω να με βγάλει από moderator, μη νομίζεις ότι κουράστηκα, καμία σχέση, έτσι για τη φάση.
    Ναι, να τους αφήσετε να σπαμάρουν όσο γουστάρουν. Πόσο μυγιάγγιχτοι θα γίνουμε δηλαδή; Θα αρχίσουμε να μπανάρουμε κόσμο επειδή χρησιμοποιεί προσβλητικό λεξιλόγιο; Ήδη μπανάρατε Φάηερστορμ για μερικές NSFW φωτό και ένα ιστορικό επίμονου χιούμορ που δε γούσταρε ο κόσμος. Το πρώτο είναι μαλακία μεν, αλλά λύνεται με ένα ιγκοράκι δε, το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί σνομπάρεις.

Μετά είπε ο κόσμος να μπαναριστεί Γιουλάη επειδή βρίζει στο τσατ. Βρίζει. Did you get leprosy? Και ενοχλητικός να γίνεται κάποιος για άλλους, ΤΙ ΜΠΑΝ ΓΑΜΩΤΟ, το νόημα του φόρουμ είναι να το κάνουμε σάνιτάηζ για μερικούς_έγκριτους_χρήστες;

Και το γαμάτο είναι που λέμε και για κανόνες. ΟΛΟΙ έχουν διασκεδάσει κατά καιρούς με φέηκ ακάουντς που έκανε κάποιος παπάρας ή μη στον ελεύθερό του χρόνο. Γιατί να κάνεις μπαν τον Ντέκαρντ Κέην; Επειδή το ΚΟΥΡΑΣΕ; Ποιος θα το κρίνει; Εγώ γούσταρα Trolololo να υπάρχει στο μπακγκράουντ, ακόμα κι αν δεν είχε τόσο γέλιο πια.

ΝΤΙΣΚΛΕΗΜΕΡ: Δε λέω ότι δε χρειάζεται να γίνει μπαν κανένας.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Ναι, να τους αφήσετε να σπαμάρουν όσο γουστάρουν. Πόσο μυγιάγγιχτοι θα γίνουμε δηλαδή;
    Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Άμα αρχίσουν και τα μπανς και μείνουμε μόνο με τους αμνήζιακς πάει, καήκαμε. Καλά δε λένε τελικά βρε παιδία ότι σε δύσκολους καιρούς τα ήθη... συντηρητικοποιούνται;!
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Μην αγχώνεσαι, είσαι ο επόμενος.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Eimai me Harbinger of Deathse auto e.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

οσο αντιαισθητικος κι αν μου φαινοταν ο φαϊερστορμ, κι εγω ειμαι με χαρμπινγκερ. και καλα, νταξ ο φαηερστορμ και νταξ η γιουλαη. εδω θελατε να μπαναρετε dhtdg~!

το λεγα και στο αλλο θρεντ, το μονο πραγμα που σωζει καπως το ηαρ πλεον ειναι η ΑΝΑΡΧΙΑ. τι μπαν και μαλακιες, ειμαστε σοβαροι.
    this is radio freedom.

ε καλά, εσύ νομίζεις ότι η αναρχία είναι το μόνο που σώζει το οτιδήποτε, your argument is invalid

edit: επίσης σβήσε κανα πμ, η σταυρούλα θέλει να σε ρωτήσει κάτι! εκτός αν πάμε όλοι μαζί για ρακόμελα το σκ

θα το εψηνα αλλα ειμαι σαμο μεχρι τις 7 οκτωβρη =/
    raincheck;

(εσενα σου χρωσταω κι ενα παρτυ. σφαζομουν με την πρωην μου οταν μου εστειλες το μηνυμα)
    this is radio freedom.

αχαχα, ωραίος, απάντηση μετά από 2 μήνες και δέκα μέρες.

Senior Member freak brother's Avatar

εμενα δε με καλει πλεον κανεις για ρακομελα και τετοια?με βγαλατε απο μοντ με ξεφτυλισατε (???) και δεν ανηκω πλεον στους ΓΑΜΑΤΟΥΣ?

ουφφφ

αποχωρω.

βαριεμαι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry