Η μόνη σειρά που μας παρηγορεί κάπως που τέλειωσε το ανυπέρβλητο arrested development (χωρίς να το φτάνει ούτε για πλάκα βέβαια, αλλά και πάλι χώνει).
Η μόνη σειρά που μας παρηγορεί κάπως που τέλειωσε το ανυπέρβλητο arrested development (χωρίς να το φτάνει ούτε για πλάκα βέβαια, αλλά και πάλι χώνει).
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Πήγατε και ξεθάψατε ότι θρεντ υπάρχει, αλλά ξεχάσατε το σωστό.
Λοιπόν αφού είδα όλα τα κωμικά πρεμιερς (από αυτά που βλέπω τουλάχιστον), του Modern Family ήταν το μόνο που με έκανε να γελάσω. Το 2ο επ ήταν λίγο μέτριο για MF αλλά σε γενικές γραμμές ήταν οκ.
Wow, I've never been so far away from home before..
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
χεχ, εγώ πάλι γέλασα περισσότερο με το 2ο, αλλά μια χαρά και τα 2![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
S3E03
Spoiler
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Απο τα καλυτερα το 3.04
Ελιωσα με Καμερον και Φιλ, αλλα γενικα ηταν τελειο επεισοδιο για ολους τους χαρακτηρες.
Λοιπον δεν ξερω γιατι δεν ποσταρει κανεις, και ειδικα ο Σαμπρελας, αλλα απο ολα τα 20λεπτα κωμικα που βλεπω φετος, το Modern Family μαλλον τα εχει σπασει ως τωρα με τη μεγαλυτερη συνεπεια. Φοβερο ΚΑΙ το 3.05, για μια ακομα φορα εδωσαν ρεστα Φιλ και Καμερον, ενω οι ελαχιστες ατακες Λουκ και Μανι εκλεψαν την παρασταση. Απλα. Α και μαλλον ηταν το επεισοδιο με τα καλυτερα πλανα των βυζιων της Βεργκαρα
![]()
![]()
Πραγματικά πολύ καλό το επεισόδιο. ο Funke θα γίνει μέλος του cast φέτος?
Πολύ δυνατή εβδομάδα γενικότερα...
oχι ρε! πωωω ο τομπιας ειναι? χαμπαρι δεν πηρα! θεος!
γαμησε το 3χ06.
ποσο καυλα ειναι η κλαιρ σ'αυτο το επεισοδιο; (και γενικα)
this is radio freedom.