SpoilerΠΕΘΑΙΝΩOriginally Posted by DARKNIGHT
Παιδια οποιος δεν ειδε με τα ματια του τι συνεβη σημερα δεν θα το πιστεψει.
Σημερα εγινε βιασμος της δημοκρατιας, βιασμος της αξιοπρεπειας μας.
Οι ανεξαρτητοι ενωθηκαμε με την ΔΑΠ για να ανοιξει η σχολη. Ημασταν εμφανως περισσοτεροι και το πιθανοτερο ηταν οτι θα κερδιζαμε. Ξαφνικα κλεινουν αιφνιδιαστικα οι πορτες και μενουν πολλοι δαπιτες εξω, χωρις δικαιωμα να ψηφιζουν. Παρολα αυτα φαινοταν παλι οτι θα κερδιζαμε. Οι ιδιες οι αριστερες παραταξεις βλεποντα την πιθανη ηττα τους ξεκινησαν να μαζευουν υπογραφες για νεα συνελευση την Δευτερα. Τους προτειναμε επισης να ψηφισουμε με τριπτυχο και μας απαντησαν "σιγα μην ψηφισουμε και με εκκαθαριστικο της εφοριας".
Ολη η ψηφοφορια ηταν ο ορισμος της νοθειας. Λιγο πριν ψηφισει και το τελευταιο γκρουπ ημασταν μπροστα 100+ ψηφους. Τοτε αρχισαν να μετρουν τις ψηφους τους διπλες. Απο 40 ατομα εβγαλαν 80. Και εκει που τελειωσε η ψηφοφορια και πανηγυριζαμε τη νικη μας (γιατι ΑΚΟΜΑ ημασταν μπροστα), αρχισαν τους τραμπουκισμους και προσθεσαν στο τελος αλλους 38 ψηφους δηθεν του προεδρειου. Πηγα στον εκπροσωπο της ΑΡΕΝ και του λεω επι λεξει: "μας κλεβετε μπροστα στα ματια μας, τι ειναι αυτα που κανετε". Η απαντηση του; "Τι να σου πω ρε φιλε". Ακομα και οι ιδιοι ντραπηκαν με οσα συνεβησαν.
Το τι εγινε μετα δεν περιγραφεται. Ολο το αμφιθεατρο φωναζε ρυθμικα "ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ". Μας επιτεθηκαν, χτυπησαν ακομα και ανεξαρτητους και μας κυνηγησαν ως την Σολωνος.
Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στους φασιστες
Πλεον δεν παλευουμε για την εξεταστικη. Παλευουμε για το ΕΞΑΜΗΜΟ.
Οσοι σημερα δεν κατεβηκατε, δεν εχω κατι να σας πω. "Χασαμε" για ελαχιστες ψηφους, επρεπε να ειστε εκει.
Χθες το πρωί κατά τις 9 το πρωί ήμουν στο μετρό από Σύνταγμα προς Αμπελόκηπους. Πέτυχα δίπλα μου ακριβώς αυτό τον τύπο να λέει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την ιστορία σε μια γκόμενα, χωρίς να προσέξω σε ποια σχολή είναι. Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός, κυρίως επειδή είπε ότι "ρώτησα αυτόν που μίλησε τον παχουλό με το μούσι και τα γυαλάκια, από την Άρεν μωρέ, "μας κλέβετε μπροστά στα μάτια μας;" και μου απάντησε "τι να σου πω", ούτε καν να μου πει "ποιος σας κλέβει μωρέ", κατάλαβες θράσος;".
Έχω φάει εξαθρετικό mindfuck, δεν ξέρω που βρήκες το ποστ αλλά αν υπάρχει πιθανότητα επικοινωνίας, γνωστοποίησέ του ότι παρακολουθείται, ξέρουμε που ήταν την Τετάρτη 21/9 στις 9 το πρωί και ότι ο μόνος λόγος που δεν του έσπασα τα μούτρα ήταν επειδή έκανε κρύο και με είχε πιάσει κόψιμο.
ησουνα στη συνελευση της νομικης;
επισης,η τελευταια παραγραφος προοριζεται για αστειο και καλα ε;