μου συμβαίνει συχνά.
μου συμβαίνει συχνά.
satan was a lez
-Να σου πώ.., μου είπες ότι η κόρη σου δεν ζεί μαζί σας ε;
-Ναι ..ναι ζεί στο Μπρούκλυν!
-Αααααααα καλά το θυμόμουν εγώ, έξω από το Κορωπί δεν είναι αυτό;!!!!!!
Χθες στην παραλία. Μαμά 35άρα με κόρη 10χρονη. Φοράνε ΚΑΙ οι δύο Power Balance. To κοριτσάκι παει να μπει στη θάλασσα και το βγάζει. Και η μαμά του το μαλώνει και του λέει "Όχι, αυτό δεν κάνει να το βγάζεις ΠΟΤΕ. Πρέπει να το φοράς συνέχεια αλλιώς θα αρρωστήσεις. Βάλτο πάλι ΤΩΡΑ!"
Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το facebook μολις γνωστοποιησε το κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες:$9,99 για τους χρυσους συνδρομητες καθε μηνα,$6,99 για τους ασημενιους συνδρομητες καθε μηνα,$3,99 για τους χαλκινους συνδρομητες καθε μηνα.Δωρεαν αν το αντιγραψεις και το διμοσιευσεις πριν τα μεσανυχτα!Οταν αυριο το πρωι θα συνδεθεις θα παρακινηθεις για τις πληροφοριες πληρωμων...Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ...Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν...Σας παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνημα αλλιως ο λογαριασμος σας θα διαγραφει αν δεν πληρωσετε!!!! FACEBOOK JUST RELEASED THEIR PRICE GRID FOR MEMBERSHIP. $9.99 PER MONTH FOR GOLD MEMBER SERVICES, $6.99 PER MONTH FOR SILVER MEMBER SERVICES, $3.99 PER MONTH FOR BRONZE MEMBER SERVICES, FREE IF YOU COPY AND PASTE THIS MESSAGE BEFORE MIDNIGHT TONIGHT. WHEN YOU SIGN ON TOMORROW MORNING YOU WILL BE PROMPTED FOR PAYMENT INFO...IT IS OFFICIAL IT WAS EVEN ON THE NEWS. FACEBOOK WILL START CHARGING DUE TO THE NEW PROFILE CHANGES. IF YOU COPY THIS ON YOUR WALL YOUR ICON WILL TURN BLUE AND FACEBOOK WILL BE FREE FOR YOU. PLEASE PASS THIS MESSAGE ON IF NOT YOUR ACCOUNT WILL BE DELETED IF YOU DO NOT PAY!!!
με το ατομο που το ποσταρε ημασταν μαζι μεταπτυχιακο...
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ...Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν.![]()
το κιγκλιδωμα τις τιμης
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Done!
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
<----- Δεν έχω facebook αλλά με αυτό τον αντμίν όλα να τα περιμένεις, εδώ έβαλε google ads.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω με το "seems legit" του φρηκ ή τον τύπο που τον δέχτηκαν για μεταπτυχιακό.
Life begins at 45°.
με τον εαυτό σου καλύτερα, που νόμιζες οτι ο freak το είπε σοβαρά...
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry