auto den einai fml, auto einai fol..
auto den einai fml, auto einai fol..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
H ειρωνία του να βλέπεις στο αμάξι σου το ροζ χαρτάκι του δημομπάτσου και σπασμένο πίσω τζάμι και ποθτανα όλα μεσα
κλεβουν για να ζησουν τωρα οι δημοτικοι!!!~11```1
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Χθες στον αντ1 και σήμερα στο αλτερ είπαν οτι οι πρώτοι που θα βγουν σε εφεδρεία θα είναι οι μεταφερόμενοι υπάλληλοι της πρώην Ολυμπιακής.
Δηλαδή εγώ.
Καλή μου ανεργία.
δεν ξέρω ποιος βλάκας μουτζώνει κάποιον που βλέπει να μένει άνεργος, τέσπα.
Το θέμα είναι μην ακούς τα παπαγαλάκια, και ξεκίνα να σκας αν και όταν συμβεί.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Χθες κοιμήθηκα 4 ώρες, σήμερα μάλλον κάτι αντίστοιχο. Αύριο πρέπει να έχουμε ψιλοέτοιμο paper. Και τα γαμημένα τα πειράματα σκάνε από μνήμη, από τυχαίους πράγοντες, κι εγώ δεν ξέρω από τι. Αγαμήσου δηλαδή, δούλεψε όπως περιμένω για δυο μέρες και μετά στ' αρχίδια μου.
Αντί για ολονυχτία δουλειάς, σε παίρνει ο ύπνος, και ξυπνάς πάλι χωρίς να έχεις ξεκουραστεί. Έχεις ακόμα αρκετή δουλειά, που ήταν για σήμερα το πρωί. Δεν έχεις πρωινό κι είναι όλα κλειστά.
Και τώρα βρήκε να χαλάσει ο ήχος στο πισί. Δεν έχει μουσική για σήμερα![]()
FML
το χθεσινοβραδινό κεμπάπ με τσακίζει σχεδόν από τις 5 το πρωί.
αλλά το μεγαλύτερο φμλ είναι που συνειδητοποιήσα πριν λίγο πως ο σκουπιδοφάγος με το όνομα Λουκρητία δεν άγγιξε ούτε το κεμπάπ, αλλά ούτε κ το κοτόπουλο του συγκεκριμένου μαγαζιού.
στην καλύτερη ήταν κάποια ξαδέρφη της.
satan was a lez
δε λες κ το μαγαζί για να ξέρουμε?
Rock or Nothing
το χάνι του σταύρου, στην Λαμπρινή.
satan was a lez
Από το πρωί καταχτυπάνε με τρυπάνια έξω από την πόρτα μου![]()
γενικά είναι κοινό μυστικό πως το Χάνι κ αυτό στην Λαμπρινή κ αυτό στον Περισσό έχουν κλείσει/ανοίξει πόσες φορές από τότε που ήμουν στο γυμνάσιο για υγειονομικούς λόγους αλλά υποτίθεται πως τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.
όπως κ να 'χει δεν το προτιμούμε, ήταν η εξαίρεση χθες...
satan was a lez