Γκάιζ προφανώς έκανα και την πλάκα μου, τον ΤΣΑΚΑ έβαλα στα 2-3 έντιτς και το άβαταρ, απλά το έκανα σε ποστς που θα έπρεπε να σβηστούν έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ότι έκανε ο άλλος κατάθεση ψυχής και πήγα και το έσβησα. Και έρχεται ο λατρεμένος μου Η. να μας πει "αυτός μπαίνει και σβήνει ποστς χρηστών και τους αλλάζει τα άβαταρς και δεν ξέρω και γω τι. Να τον σταματήσουμε γιατί ποιος ξέρει τι θα κάνει μετά".
Φιρεστορμ δε συννενοούμαστε και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο. Για κάποιο λόγο έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι το να έχεις φέικ ακκάουντς είναι δικαίωμα σου και σου το στερούμε. Επίσης γελάω με το "σταματάω να σπαμμάρω ή και όχι" λες και θα αποφασίσεις εσύ αν θες να μας κάνεις τη χάρη.
Λοιπόν σταματάω να κάνω έντιτς σε ποστς φιρεστορμ αφού ενοχλήθηκε τόσος κόσμος και το θεώρησε κατάχρηση εξουσίας, μπορεί να διαφωνώ και να το θεωρώ υπερβολή αλλά τι να κάνουμε.
Τα ποστς που μπαίνουν στην κατηγορία "σπαμμάρισμα" θα σβήνονται κατευθείαν, μαζί με τα φέικ ακκάουντς, χωρίς ΚΑΜΙΑ εξήγηση, όπως είναι και το σωστό. Μη φτάσουμε να πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Γενικά, όσο είμαι σούπερουάου μοντερέιτορ (δάκρυα συγκίνησης και βιολιά) δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να δημιουργείται πρόβλημα σε πραγματικούς ανθρώπους στην πραγματική τους ζωή επειδή ένα βλαμμένο έχει όρεξη να μαλακιστεί στο ίντερνετ.
Αν κάνω κάτι λάθος, συμπληρώνουμε φόρμα παραπόνων και τη στέλνουμε στα Αφεντικά του Φόρουμ.