Αφου υπάρχει ζέση πάρε να σε φτιάξουν τα καυτά αγόρια της ΕΑΑΚ. Τώρα και στο youtube!
Μόνο στο.... video.edopolytexneio.gr !!
Αφου υπάρχει ζέση πάρε να σε φτιάξουν τα καυτά αγόρια της ΕΑΑΚ. Τώρα και στο youtube!
Μόνο στο.... video.edopolytexneio.gr !!
oh, mon dieu. εαακιτες να πανηγυριζουν και να λενε "κοιταχτε δω ψηφους και λαβαρα", αναρχικοι να παιζουν απλα μπαλα στην φαση και μητροπολιτανοι να κραζουν το "φοιτητικο κινημα".
την δευτερη φορα ως φαρσα ρε μαλακες.
ειρωνικα, στο προηγουμενο κινημα μπηκα φιλικος προς τους πρωτους, βγηκα "ενταγμενος" στους δευτερους και πλεον συμφωνω με τους τριτους =/
this is radio freedom.
αν δεν υπηρχανε οι κνιτες κι η ηρωινη
this is radio freedom.
Οκ φτανει το κραξιμο στους κνιτες , μας και τα συναφη (προς το παρον). Πως το βλεπετε το πραμα? θα συνεχισει? στη σχολη μου το βλεπω πολυ χλωμο. Χτες πηγαμε μια επιτροπη να βρουμε τον προεδρο γιατι καποιοι διεδιδαν φημες οτι θα γινει εξεταστικη μεσα στην καταληψη ( ο-μι-τζι) και μας ειπε οτι ναι μεν ειναι εναντια στο νομοσχεδιο απο την αλλη λεει δεν θελει να χασουμε την εξεταστικη , τα παντα ολα δλδ.
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
εδω που ο πρυτανης ειναι γιουσουφακι μας και εξεταστικη θα δωσουμε και το εξαμηνο δε θα χασουμε και τα αρχιδια μας θα δουνε και θα μας τα φιλανε κιολας
Στην τελευταία μας συνέλευση η κατάληψη κερδίθηκε με 82 - 62 (χωρίς τρενάκια της δαπ) και ήταν η πιο αμφίροπη μέχρι τώρα. Πάντως στο facebook δημιουρφήθηκε σελίδα από "αγανακτισμένους φοιτητές" που θέλουν τη σχολή ανοιχτή και καλούν μεταπτυχιακούς, τελειόφοιτους, κλπ, οπότε πιστεύω ότι η επόμενη θα είναι ακόμα πιο αμφίροπη.
Απο κινήσεις της δικής μας πλευράς, την προηγούμενη βδομάδα ο σύλλογος κάλεσε όλους τους καθηγητές του τμήματός σε συζήτηση (5-6 φάνηκαν) και η γενική γραμμή τους ήταν του στυλ 'εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι, αν δεν εφαρμόσω το νόμο απολύομαι'. Το τμήμα μας γενικά είναι καταπράσινο, οπότε δεν περιμένουμε και πάρα πολλά (ένας από τους καθηγητάδες στην σελίδα του τού facebook έγραψε πως δεν πρόκεται να μιλήσει με ΦΑΣΙΣΤΕΣ -αναφορά στο ότι κλείσαμε τα εργαστήρια και διεκόπει η έρευνα).
Αν δεν υπάρξει μαζικότητα στις κινήσεις, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Έτσι σε λίγες βδομάδες θα έχουν ανοίξει όλοι ή οι περισσότεροι και οι εναπομήναντες σχολές θα χαρακτηρίζονται ως γραφικές από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και των πανεπιστημίων. Το κίνημα ΠΡΕΠΕΙ να αναζοπυρωθεί, δενξερωπως, με μπάχαλα, με μπατσους μες το πανεπιστήμιο, ακόμη ακόμη και με καμιά πορεία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ που θα χει κόσμο και θα γίνουν σκηνικά.
Για να μην φθήνει η ΦΑΣΗ...
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
θα-τον-με-θυ-σου-με-τον-η-λι-ο-σι-γου-ρα-ναι
this is radio freedom.
είμαι υπέρ καταλήψεων/απεργιών/πουτάναόλα/κλείστετηνΕλλάδα και αυτό που διάβασα μόλις είναι το πιο μίζερο πράγμα που έχω διαβάσει στη ζωή μου
δηλαδή να μπουν μπάτσοι μέσα στο πανεπιστήμιο για να θυμίσουν στους φοιτητές πως δεν πρέπει να φθίνει η φάση;
αν ένα κίνημα δεν μπορεί να κρατηθεί από μόνο του (και ορίζεται τελικά από τις γνωστές κωλοτούμπες της ΚΝΕ), δεν αναζωπυρώνεται από εξωτερικούς παράγοντες, πρέπει από την ουσία του να είναι ενεργό
Πίνκαρα. Όπως τα λες είναι.
Αυτό λέω παραπάνω είναι ότι πρέπει να δοθεί μια αφορμή για να ξεσπάσει επιτέλους η οργή των φοιτητών (και της κοινωνίας κατά προέκταση). Προφανώς και δεν είμαι υπέρ της εισόδου μπάτσων στο πανεπιστήμιο, αλλά η απάθεια δυστυχώς των περισσοτέρων (και όχι μόνο απέναντι στο νόμο της διαμαντοπούλου, αλλά στο μνημόνιο και στα νέα μέτρα) δεν αφήνει και πολλά άλλα μέσα αφύπνισης. Μακάρι το κίνημα να τροφοδοτούταν από μέσα με ενημέρωση, ενέργειες και συγκρούσεις, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει. Οι σχολές ανοίγουν η μία μετά την άλλη όσο πλησιάζει η έναρξη του εξαμήνου και πρακτικώς τίποτα δεν κινείται. Εκτός και αν η χαμένη εξεταστική (που σημαίνει πολλά όταν συνδιάζεται και με άλλες ενέργειες) ίδρωσε καθόλου το αφτάκι της κυβέρνησης...
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.