Μια μέρα στη ζούγκλα εκεί που όλα τα ζώα άραζαν χαλαρά, σκάει μύτη ο λαγός με τρελό υφάκι, κρατώντας ένα χαρτί στο χέρι, το μοστράρει σε όλους και λέει "ορίστε κύριοι ! είχα πάει στην Αθήνα, και πήρα πιστοποιητικό, οτι είμαι το γρηγορότερο ζώο της ζούγκλας!" Αμέσως θαυμασμός στα άλλα ζώα "Πώ τον πούστη πως τα κατάφερε;" κλπ
Βλέπει το σκηνικό το λιοντάρι, και λέει "δεν γίνεται να μας κουνιέται ο λαγός. Θα πάω κι εγώ για πιστοποιητικό στην Αθήνα"
Πάει λοιπόν, και λίγες μέρες μετά σκάει μύτη στην παρέα των ζώων και λέει " Ορίστε κύριοι ! Γυρνάω από την Αθήνα που πήρα πιστοποιητικό οτι είμαι το πιο δυνατό ζώο της ζούγκλας!"
Θαυμασμός και πάλι στα άλλα ζώα, σούσουρο, χαμός.
Βλέπει το σκηνικό η χελώνα, κι αποφασίζει να πάει κι εκείνη να πάρει πιστοποίηση οτι είναι το αργότερο ζώο στη ζούγκλα.
Ξεκινάει, περνάει μια βδομάδα, περνάει δεύτερη, περνάει τρίτη βδομάδα, φτάνει στην Αθήνα
Περνάει κι άλλος καιρός μέχρι να περάσει από τα αγωνίσματα, ωσπού μερικές βδομάδες αργότερα, τα άλλα ζώα βλέπουν τη χελώνα να σκάει μύτη μες τη ζωχάδα, μανουριασμένη, βρίζει θεούς και δαίμονες.
- Τί έγινε ρε σύ; το πήρες το πιστοποιητικό;
και η χελώνα:
Spoiler
!@$%$@#^&@#% ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ;;;;@!#%^#@