έλεος πια με τις γάτες πάνω στα φαγητά μας
Spoiler
για δώσε ίνφο για τα καλύτερα μπράουνις του κόσμου γιατί είχα μια συνταγή που ήταν πράγματι ό,τι καλύτερο υπήρχε κ την έχασα =(
έλεος πια με τις γάτες πάνω στα φαγητά μας
Spoiler
για δώσε ίνφο για τα καλύτερα μπράουνις του κόσμου γιατί είχα μια συνταγή που ήταν πράγματι ό,τι καλύτερο υπήρχε κ την έχασα =(
satan was a lez
Το'ξερα πως μόνο οι γατάνθρωποι του φόρουμ θα με καταλάβαιναν
Ζητήθηκε κι από άλλον η συνταγή, οπότε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα την ποστάρω αργότερα στο συνταγοθρέντ.
Crazy cat ladies![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
σόρυ για το off topic αλλά αυτό είναι μεγάλη ΜΠΟΥΡΔΑ.
όπως δε μ'αρέσει να βάζει ο καθένας τη χερούκλα του στο φαγητό που πρόκειται να φάω γιατί πριν ένα λεπτό μπορεί να έξυνε τον ΠΑΠΑΡΟ του, έτσι δε θέλω να το ακουμπάει το γατί γιατί πριν λίγο μπορεί να είχε χωθεί μέσα στην άμμο και να ΕΧΕΣΕ. απλοί κανόνες υγιεινής είναι κ όλοι ξέρετε κατά πόσο εξοικειωμένος είμαι με σκυλιά κ γατιά από το αντίστοιχα τοπικ.
Rock or Nothing
Ναι οκ. Από την άλλη όμως κυκλοφορούν άνθρωποι που δε θα τρώγαν για κανένα λόγο τα πατημένα -πάνω από πετσέτα- μπράουνις ή βγάζουν σπυριά όταν σε βλέπουν να ταίζεις κάνα ζωντανό από το πιάτο σου, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΛΥΘΕΙ. Εγώ αυτές τις υστερίες δεν αντέχω, γι'αυτό (κακώς) αρπάχτηκα.
Ας το λήξουμε κάπου εδώ, δε διαφωνούμε στην πραγματικότητα.
πετσα παουερ...
![]()
MAKAΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΜΕΣΑ!
μισό κιλό σουλτανίνες και βάρυνα
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
μινμιν τελειότητα αλλά δεν μπαίνει ποτέ σε πιάτο αυτή η παραγγελία.
ε γυναικες μωρε...τι φταιω γω
Πόσο μεγάλο μαρτύριο να τα βλέπεις και να μην μπορείς να τα φας;
:'(
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.