Page 84 of 128 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 1910

Thread: Παιδεία

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Η προσέγγιση των περισσότερων ήταν/είναι "γιουπιιιι κατάληψη!!".
    για κάνενα λόγο, η συνηθισμένη αντίδραση ήταν "ε εντάξει πρέπει να κάνουμε κατάληψη, μην περάσει κι έχουμε ανοιχτά τα πόδια"... δεν είμαστε στο 2006, το ποτάμι δε γυρνά και μαριέττα ΠΟΥΛΟ. ο άλλος θέλει να αγωνιστεί αλλά δεν ξέρει αν θα γυρίσει σπιτί και θα βρει τον πατέρα του απολυμένο, τα δίδακτρα και οι manager αναγκαστικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

αυτά για τον κόσμο που θέλει να αγωνιστεί ε, τα φυτά και οι βολεμένοι παραμένουν ως έχει.
    Σίγουρα παίζουν και τα παραπάνω, αλλά νιώθω ότι οι ανησυχίες λειτουργούν κυρίως ανασταλτικά. Δηλαδή, τι παραπάνω να γίνει, να σκοτώνουμε για ένα κομμάτι ψωμί?

Όσες καταλήψεις πέφτουν δύσκολα ξαναπαίρνονται και είναι γεγονός πως μετά την κορύφωση των 300κάτι καταλήψεων, μέσα σε ένα δεκαήμερο έγιναν 200κάτι. Και εντάξει, δεν είναι απαραίτητα ο πυρήνας δράσεων αλλά το γαμώτο είναι πως βλέπω αρκετούς να είναι υπέρ κατάληψης απλά από πείσμα "να μην πέσουμε και εμείς". Μετά από εκεί εγκλωβίζονται. Έχει γίνει αυτοσκοπός.

Όλα αυτά βέβαια, όσον αφορά το πώς τα βλέπω εγώ και βάσει του ότι η σχολή μου πλημμυρίζεται από λουμπεναριό. Αν στην επόμενη συνέλευση δηλαδή ανοίξει η σχολή, όλα θα μπουν σε μια "κανονική" ροή και όσοι καλούν κόσμο θα αντιμετωπίζονται το λιγότερο με αδιαφορία, αφού η πλειοψηφία -λόγω προσέγγισης, είτε υπέρ είτε κατά της κατάληψης- θα θεωρεί ότι αυτό όλο ήταν μια παρένθεση, ένα ξεγκάβλωμα και όλα τώρα είναι όμορφα ωραία σκατά φορ έβερ.

"ε εντάξει πρέπει να κάνουμε κατάληψη, μην περάσει κι έχουμε ανοιχτά τα πόδια"
    είναι πολύ εύθραυστο αυτό το "πρέπει". δεν αντιστοιχεί για πολλούς σε "θέλω", και σε καμία περίπτωση δεν έχει την ίδια ισχύ με αυτό.
    It is known.

Quote Originally Posted by DARKNIGHT
    Παιδια οποιος δεν ειδε με τα ματια του τι συνεβη σημερα δεν θα το πιστεψει.

Σημερα εγινε βιασμος της δημοκρατιας, βιασμος της αξιοπρεπειας μας.

Οι ανεξαρτητοι ενωθηκαμε με την ΔΑΠ για να ανοιξει η σχολη. Ημασταν εμφανως περισσοτεροι και το πιθανοτερο ηταν οτι θα κερδιζαμε. Ξαφνικα κλεινουν αιφνιδιαστικα οι πορτες και μενουν πολλοι δαπιτες εξω, χωρις δικαιωμα να ψηφιζουν. Παρολα αυτα φαινοταν παλι οτι θα κερδιζαμε. Οι ιδιες οι αριστερες παραταξεις βλεποντα την πιθανη ηττα τους ξεκινησαν να μαζευουν υπογραφες για νεα συνελευση την Δευτερα. Τους προτειναμε επισης να ψηφισουμε με τριπτυχο και μας απαντησαν "σιγα μην ψηφισουμε και με εκκαθαριστικο της εφοριας".

Ολη η ψηφοφορια ηταν ο ορισμος της νοθειας. Λιγο πριν ψηφισει και το τελευταιο γκρουπ ημασταν μπροστα 100+ ψηφους. Τοτε αρχισαν να μετρουν τις ψηφους τους διπλες. Απο 40 ατομα εβγαλαν 80. Και εκει που τελειωσε η ψηφοφορια και πανηγυριζαμε τη νικη μας (γιατι ΑΚΟΜΑ ημασταν μπροστα), αρχισαν τους τραμπουκισμους και προσθεσαν στο τελος αλλους 38 ψηφους δηθεν του προεδρειου. Πηγα στον εκπροσωπο της ΑΡΕΝ και του λεω επι λεξει: "μας κλεβετε μπροστα στα ματια μας, τι ειναι αυτα που κανετε". Η απαντηση του; "Τι να σου πω ρε φιλε". Ακομα και οι ιδιοι ντραπηκαν με οσα συνεβησαν.

Το τι εγινε μετα δεν περιγραφεται. Ολο το αμφιθεατρο φωναζε ρυθμικα "ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ". Μας επιτεθηκαν, χτυπησαν ακομα και ανεξαρτητους και μας κυνηγησαν ως την Σολωνος.

Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στους φασιστες

Πλεον δεν παλευουμε για την εξεταστικη. Παλευουμε για το ΕΞΑΜΗΜΟ.

Οσοι σημερα δεν κατεβηκατε, δεν εχω κατι να σας πω. "Χασαμε" για ελαχιστες ψηφους, επρεπε να ειστε εκει.

Senior Member electra's Avatar

νομικη αθηνας;

Defunct Economist

μα ναι γιατι η ΔΑΠ δεν εχει κανει ποτε νοθείες και τραμπουκισμους ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!

οχι οτι αυτό δικαιολογεί τα άνωθι ζώα, αλλα οπως και να το κανουμε τα ζωα είναι αγάμητοι απλυτοι που τόσο καταλαβαινουν, αλλα οσο αίσχος και ντροπή να είναι το παραπάνω, οχι, ΔΑΠιτες δεν δικαιούνται να μιλάνε εχουν κανει ΠΟΛΥ χειρότερα.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Πορεία σήμερα:

Δε φάγαμε το καπέλο που προβλεπόταν να φάμε από αναρχία, το φάγαμε απ' την αριστερά. Έδωσαν την καλύτερη λύση πάντως - το καπέλο των αναρχικών ήταν σαφώς πιο επικίνδυνο.

Κρατάμε τις δυναμικές αλυσίδες και συνεχίζουμε.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by KLAPSE View Post
    Quote Originally Posted by DARKNIGHT
    Παιδια οποιος δεν ειδε με τα ματια του τι συνεβη σημερα δεν θα το πιστεψει.

Σημερα εγινε βιασμος της δημοκρατιας, βιασμος της αξιοπρεπειας μας.

Οι ανεξαρτητοι ενωθηκαμε με την ΔΑΠ για να ανοιξει η σχολη. Ημασταν εμφανως περισσοτεροι και το πιθανοτερο ηταν οτι θα κερδιζαμε. Ξαφνικα κλεινουν αιφνιδιαστικα οι πορτες και μενουν πολλοι δαπιτες εξω, χωρις δικαιωμα να ψηφιζουν. Παρολα αυτα φαινοταν παλι οτι θα κερδιζαμε. Οι ιδιες οι αριστερες παραταξεις βλεποντα την πιθανη ηττα τους ξεκινησαν να μαζευουν υπογραφες για νεα συνελευση την Δευτερα. Τους προτειναμε επισης να ψηφισουμε με τριπτυχο και μας απαντησαν "σιγα μην ψηφισουμε και με εκκαθαριστικο της εφοριας".

Ολη η ψηφοφορια ηταν ο ορισμος της νοθειας. Λιγο πριν ψηφισει και το τελευταιο γκρουπ ημασταν μπροστα 100+ ψηφους. Τοτε αρχισαν να μετρουν τις ψηφους τους διπλες. Απο 40 ατομα εβγαλαν 80. Και εκει που τελειωσε η ψηφοφορια και πανηγυριζαμε τη νικη μας (γιατι ΑΚΟΜΑ ημασταν μπροστα), αρχισαν τους τραμπουκισμους και προσθεσαν στο τελος αλλους 38 ψηφους δηθεν του προεδρειου. Πηγα στον εκπροσωπο της ΑΡΕΝ και του λεω επι λεξει: "μας κλεβετε μπροστα στα ματια μας, τι ειναι αυτα που κανετε". Η απαντηση του; "Τι να σου πω ρε φιλε". Ακομα και οι ιδιοι ντραπηκαν με οσα συνεβησαν.

Το τι εγινε μετα δεν περιγραφεται. Ολο το αμφιθεατρο φωναζε ρυθμικα "ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ". Μας επιτεθηκαν, χτυπησαν ακομα και ανεξαρτητους και μας κυνηγησαν ως την Σολωνος.

Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στους φασιστες

Πλεον δεν παλευουμε για την εξεταστικη. Παλευουμε για το ΕΞΑΜΗΜΟ.

Οσοι σημερα δεν κατεβηκατε, δεν εχω κατι να σας πω. "Χασαμε" για ελαχιστες ψηφους, επρεπε να ειστε εκει.
    ΠΕΘΑΙΝΩ

Χθες το πρωί κατά τις 9 το πρωί ήμουν στο μετρό από Σύνταγμα προς Αμπελόκηπους. Πέτυχα δίπλα μου ακριβώς αυτό τον τύπο να λέει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την ιστορία σε μια γκόμενα, χωρίς να προσέξω σε ποια σχολή είναι. Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός, κυρίως επειδή είπε ότι "ρώτησα αυτόν που μίλησε τον παχουλό με το μούσι και τα γυαλάκια, από την Άρεν μωρέ, "μας κλέβετε μπροστά στα μάτια μας;" και μου απάντησε "τι να σου πω", ούτε καν να μου πει "ποιος σας κλέβει μωρέ", κατάλαβες θράσος;".

Έχω φάει εξαθρετικό mindfuck, δεν ξέρω που βρήκες το ποστ αλλά αν υπάρχει πιθανότητα επικοινωνίας, γνωστοποίησέ του ότι παρακολουθείται, ξέρουμε που ήταν την Τετάρτη 21/9 στις 9 το πρωί και ότι ο μόνος λόγος που δεν του έσπασα τα μούτρα ήταν επειδή έκανε κρύο και με είχε πιάσει κόψιμο.

Senior Member rottenside's Avatar
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

Φιλαράκι έχεις χοντρό θέμα με το ΚΚΕ και τα παρακλάδια του;
    Γράφτους στην αρχιδάρα σου και μην ασχολείσαι, ή μην μας τα πρίζεις, γιατί απλώς ΔΕΝ μας ενδιαφέρει.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Senior Member rottenside's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Γράφτους στην αρχιδάρα σου και μην ασχολείσαι, ή μην μας τα πρίζεις, γιατί απλώς ΔΕΝ μας ενδιαφέρει.
    φιλαρακι αμα σου τα πρηζω να με γραψεις στα αρχιδια σου αντιστοιχα. και ναι θα ασχολουμε μαζι τους γιατι ειναι κωλοτουμπες και μου τη βιδωνουν ασχημα. και πρεπει να ξεβρακωθουν. οπως και εγινε. μουτζα ελευθερα τωρα.
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

Heldmorder rebelos's Avatar

saloth δες τα pm/notifications
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

Quote Originally Posted by rottenside View Post
    Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    φιλαρακι αμα σου τα πρηζω να με γραψεις στα αρχιδια σου αντιστοιχα. και ναι θα ασχολουμε μαζι τους γιατι ειναι κωλοτουμπες και μου τη βιδωνουν ασχημα. και πρεπει να ξεβρακωθουν. οπως και εγινε. μουτζα ελευθερα τωρα.
    Δεν τίθεται θέμα μούτζας.
    Τα posts σου όμως περιορίζονται στο "κωλοτούμπες ΚουΚουΈδες", "σκατά στο ΜΑΣ", κλπ. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όλα αυτά, οι τύποι έχουν γλοιώδη συμπεριφορά, γραμμωμένοι από το κόμμα και δεν συμμαζεύεται. Καλό και το ξεβράκωμα, αλλά στην παρούσα φάση πόσο μας ενδιαφέρει το τι κάνουν. Θέλουν δεν θέλουν με τέτοια μυαλά το 5 - 6% θα είναι πάντα.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

η φαση ειναι 'καλυτερα να μιλαω με την πορτα του μπανιου μου παρα με κνιτη'

μηδέν statik's Avatar

α, ρε κατι καυλες απο προηγουμενες "εαακιτο" σελιδες.
    3 ζητω ρε "φοιτητικο κινημα"
    anti-metal

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

όταν ξεμπερδέψετε με το ΜΑΣ και τα "εαακιτο" μην ξεχάσετε την αρεν, είναι πολύ σημαντικό να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ την ποθτάνα την αριστερά για να πετύχει το "φοιτητικο κινημα".

Tags for this Thread