Πάντως, ούμπου, παρ'όλο που έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και σ'ευχαριστώ, είναι ο γαμημένος Η. ρε φίλε.
![]()
Πάντως, ούμπου, παρ'όλο που έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και σ'ευχαριστώ, είναι ο γαμημένος Η. ρε φίλε.
![]()
Άσχετο, αλλά πήγα να πλύνω το αμάξι και το καθαριστικό που έβαλαν είχε άρωμα καραμέλα. Σιχαίνομαι την καραμέλα. Ο χρήστης ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ έφαγε μπαν.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Από τότε που έγινες super moderator έχεις χάσει κάθε ίχνος χιούμορ. Μόνο ΝΤΑΙΛΙΚΙ, τίποταλλο.
Δε βγάζεις γέλιο πλέον βρε μαλάκα, σταμάτα να προσπαθείς.
Μη μου μιλάς εμένα έτσι, θα σε συντρίψω.
μπδγ (NSFW)
Spoiler
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
ε ρε πλακες
Ρε δε παιρνω χαμπαρι σου λεω
Deafening, painstaking, BB King
Γενικα εχουμε ξαναπει οι επιθεσεις επι προσωπικου ειναι ενα κακο πραγμα.
και καποιοι (αλλοι) εχουν παρεξηγησει το χαλαρο υφος με τη μαλακια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
όπως και τηνμε τηνSpoilerSpoiler
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
λοιπον, να τα πω πολυ απλα:
α) οποιος γνωριζει τον Η. και δεν του γαμαει το σπιτι στα μπουνιδια ειναι απλα λαθος.
β) το φορουμ εχει γινει μια μαζα μηδενικων, οι περισσοτεροι χρηστες ειναι ιδιοι απλα επειδη δεν μπορουν να ειναι τιποτα αλλο.
γ) τα μονα ενδιαφεροντα που ειχαν μεινει ηταν το μιουζικ και το πολιτιξ. κι αυτα ομως πλεον εχουν χασει το ενδιαφερον τους.
κοινως, νταξ. τι να κανουμε. τα περισσοτερα ενδιαφεροντα ατομα που ειχε αυτο το φορουμ εχουν φυγει ή ποσταρουν μια φορα το εξαμηνο, οσοι εχουν μεινει βαριουνται να συζητανε με τους ηλιθιους και κατι μηδενικα τυπου phoebus αυτοπροσδιοριζονται σαν κουλ τυπακια. οκ, ειναι σκοτωμα χρονου πλεον χωρις καποια δημιουργικη διασταση, δεν χρειαζεται να το κουραζουμε, το μονο υγιες πραγμα ειναι η ελλειψη μοντερεησιον, ε, ας αφησουμε αυτο τουλαχιστον.
οσο για τον Η. η λυση δεν ειναι μπαν. η λυση ειναι μπουνιες οπου το πετυχεις το μαλακισμενο.
this is radio freedom.
Originally Posted by Khalkji
χαχ, δεν ειναι λιγο ακυρο να το λες εσυ?
λεω γω.![]()
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."