Βασικά. Εσύ ποιός είσαι;
Όχι ρε παπάρα, απλά είσαι τόσο σίχαμα που νομίζω ότι έχεις φέρει πολύ κόσμο στο όριο του να θέλει όντως να σου βγάλει τα νύχια με τανάλια από κοντά. Εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι αν τρία άτομα είχα το θάρρος να βαρέσω από το ίντερνετ θα ήσουν εσύ τρεις φορές.
Δεν έχει οτιδήποτε γοητευτικό αυτό που κάνεις, είσαι ένας άχαρος θλιβερός πενταβλάκας, άντε γαμήσου, φύγε μακριά.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Μην είστε μαλάκες. Ο Η. είναι το αναγκαίο κακό. Αν φύγει τίποτα δε θα είναι το ίδιο.
Δε θα υπερασπιστώ σε καμία των περιπτώσεων Η., αλλά όπου υπάρχει δράση υπάρχει αντίδραση, όπου καπνός φωτιά κτλ. Δεν είναι τόσο όσο.
Ποπ κορν φάση.
It is known.
@δυθορ:Και όμως τώρα έκατσε σκηνικό με ποπ κορν εξαιτίας του.
It is known.
μην αγχώνεστε, εξελίσονται. κάθε εποχή έχει το rockavlon της.
προτιμώ το 'ράφλα, όποιος δε γουστάρει να πάει στο rocking. εδώ νομίζουμε ότι είμαστε 4chan και κατεβάζουμε παιδική πορνογραφία από tor, καριόληδες.
Rules #1 and 2#, FAGGOT.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Σα να γίναμε λίγο μυγιάγγιχτοι. Επειδή είναι καθυστέρας ο H. και κάνει προσωπικές επιθέσεις, θέλουμε να τον κάνουμε μπαν. Σε λίγο θα το κάνουμε και ΣΕΗΦ ΦΟΡ ΓΟΥΕΡΚ.
Δώσε ποπκόρν, Φοίβε.