Εσύ, ο παπάρης (κουρδιστός) και ο αρχιπαπάρης (γούδσαν).
Εσύ, ο παπάρης (κουρδιστός) και ο αρχιπαπάρης (γούδσαν).
I'll bury you in your god's fucked garden
And then there were...three![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
έριχνα μια ματιά στα βίντεο που 'χουν μπει στο θρεντ (περα απ' αυτά που αφαιρέθηκαν λόγω δικαιωμάτων..) και παρατήρησα πάνω κάτω μια σύγκλιση καταλήγοντας στην εξής αισθητική απορία: γιατί σας αρέσουν όλα αυτά τα (σχεδόν) όμοια κλιπάκια με την μελαγχολική υπερστυλιζαρισμένη εικόνα, με αυτό το άνευρο, χλιαρό, σχεδόν διεκπεραιωτικό αρτιστίκ πνεύμα; μην πιάσω και αυτά με τα ανημέησον..
χώρια που τα μισά βιντεοκλιπ βγαίνουν πάνω κάτω έτσι εδώ και μια δεκαετία.
θα 'θελα να ακούσω μια γνωμη.
εγώ απ' την άλλη που γουστάρω σαματά και θάνατο, θεωρώ πως τα καλύτερο βιντεοκλιπ που 'χω δει είναι αυτά τα δύο (το ένα έχει ξαναποσταριστεί στην πρώτη σελίδα):
αυτοί που τα χουν φτιάξει είναι ο derek jarman και ο richard kern, μεγάλες μορφές του αγγλικού και του αμερικάνικου περιθωριακού σινεμά αντίστοιχα..
παραθέτω το ίδιο μου το ποστ για να πω τα εξής: αυτό το flipside που λέτε ήταν ένα απ' τα πρώτα αμερικάνικα πανκ/ιντυ/αντεργκράουντ φανζιν, κι έβγαινε στην καλιφόρνια από το '76 μέχρι το 2000. τελοσπάντων όποιος θέλει πληροφορίες (που έχουν πολύ ενδιαφέρον), υπάρχει και το wikipedia. το θέμα εδώ είναι ότι στις αρχές του '80 κυκλοφορούσε και σε video edition, διανέμοντας βιντεοκασσέτες με κλιπάκια/μίνι-ντοκυμαντέρ/ηχογραφήσεις διαφόρων συγκροτημάτων που ήταν κοντά στο περιοδικό, οι οποίες σήμερα θεωρούνται πιο σπάνιες κι απ' το ιερό δισκοπότηρο. το ίντερνετ όμως πάλι έκανε το θαύμα του! και στο youtube υπάρχουν κάποια από αυτά τα βίντεο, απολαύστε και συγκινηθείτε (κυρίως με social distortion εν έτει 1981!..)
(επίσης γελάμε με tsol σε mode φλωρινιώτη, χρυσό γιλέκο κι αλητεία, όπως παλιά)
πριν καμιά δεκαετία,μου είχε στείλει ένας Άγγλος φίλος μου,βιντεοκασσέτες (2) με υλικό μόνο από flipside...περιττό να σου πω πως όταν είδα τους iconoclast δεν το πίστευα...οτι πιο εκρηκτικό έχω δει στην ζωή μου.
Και ενώ δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ fan των live εμφανίσεων (και των συναυλιών γενικώς,πλην εξαιρέσεων),οι Α.F ήταν μιά εποχή (V.I.P), η μεγαλύτερη hardcore μπάντα...Τώρα,μετά από χρόνια,τα λέμε τακτικότατα με έναν από τους πρωτεργάτες του flipside,τον Al Quint.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
HEALTH - We are water
http://www.youtube.com/watch?v=-dJfmsA-Yxk
Το είχα ξεχάσει αυτό.
Κυρίως μπαίνει λόγω βλέμματος Vedder.
Είναι γνωστός κόμματος ο "Ιερεμίας". Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ξεπατικώνει "Blood of My Enemies" στην εισαγωγή.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Αχαχα! Πήγα να το ακούσω προκατειλημμένος αλλά έχεις δίκιο.
Trailer for Amon Tobin's all new, highly ambitious, breathtaking 'ISAM' live show. Tobin will be stepping away from previous DJ centric performances, and instead will be providing a large scale live audio/visual experience to select cities around the world.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…