Page 85 of 353 FirstFirst ... 3575838485868795135185 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 5289

Thread: The...

Προς απογραφεις-χαφιέδες του κράτους:

Spoiler

Θέμα: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ & ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα πρέπει να προσέλθετε στην κεντρική υπηρεσία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής - Πειραιώς 46 & Επονιτών - Καμίνια Πειραιά, 1ος όροφος, γρ. 104α - Τσιλιγκάκη Νεκταρία, προκειμένου να υπογράψετε τις καταστάσεις πληρωμών σας για να αποσταλλούν περαιτέρω στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής σας.

Οι ημέρες και ώρες προσέλευσης για τους τομεάρχες είναι: Δευτέρα 12-9-2011 έως και Πέμπτη 15-9-2011 από 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.
    Οι ημέρες και ώρες προσέλευσης για τους απογραφείς είναι: Τρίτη 13-9-2011 έως και Παρασκευή 16-9-2011 από 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Σας παρακαλώ να ενημερώσετε για τα παραπάνω τους απογραφείς που είχατε στον τομέα σας καθώς ισχύουν και για εκείνους τα ίδια.
    Όσοι τομεάρχες και απογραφείς έχουν εισοδήματα από ελεύθερο επάγγελμα πάνω από 5.000 ευρώ, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το μπλοκ των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών τους για να εκδόσουν απόδειξη με το ποσό πληρωμής τους. Επίσης όσοι τομεάρχες και απογραφείς δεν έχουν ακόμη καταθέσει φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, βιβλιαρίου τράπεζας για το ΙΒΑΝ τους και το ΑΦΜ τους παρακαλούνται να τα καταθέσουν τις παραπάνω ημερομηνίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

Quote Originally Posted by A ha ha View Post
    Βρείτε ποιά είναι γυναίκα απο τους 2 και κερδίστε μια ελευθέρας από αντιντόπιν κόντρολ.

that's the spirit
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Senior Member

http://www.groupon.gr/deals/special-...0_0_252&a=1656

Ένα δώρο που θα εκτιμηθεί από κάθε γυναίκα.

凸(╹◡╹)凸

̴̴̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘͌ͬ̓̅͌ͬ̓̅͠͠ ̍͒͏ 业业͒͏ ̴̴̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘͌ͬ̓̅͌ͬ̓̅͠͠ ̍͒͏ ̴̴̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘̣̠̮̳̼̹̪̙̰̬̜͕̼̹̠̘̖̘͌ͬ̓̅͌ͬ̓̅͠͠ ̍͒͏ ̍͒͏ ̍͒

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    http://www.ustream.tv/nasajpl2

δείτε άμεσα
    Ποσταρετε νεο λινκ. Αναμενουμε εκτοξευση.
    αυριο τελικα. μετα τις 3μιση.

凸(╹◡╹)凸

The Patient H.'s Avatar

Έχει δώσει κανείς για μετάφραση σε δικηγορικό γραφείο ξενόγλωσσο πτυχίο? Σφραγίζεται ή υπογράφεται η μετάφραση ή και τα δύο? Πόσο κοστίζει στο περίπου μια τέτοια δουλειά? Είμαι ένα συγκεντρωμένο πλάσμα σε μια οθόνη υπολογιστή στη δουλειά μου και κοιτάω το κυανό χλωροφόρμιο σε τόπο χλοερό, βοήθεια.
    Last edited by H.; 11-09-2011 at 22:50.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Έχει δώσει κανείς για μετάφραση σε δικηγορικό γραφείο ξενόγλωσσο πτυχίο? Σφραγίζεται ή υπογράφεται η μετάφραση ή και τα δύο? Πόσο κοστίζει στο περίπου μια τέτοια δουλειά? Είμαι ένα συγκεντρωμένο πλάσμα σε μια οθόνη υπολογιστή στη δουλειά μου και κοιτάω το κυανό χλωροφόρμιο σε τόπο χλοερό, βοήθεια.
    εγώ για παρόμοια περίπτωση είχα πάει εδώ
    http://www2.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/...rpret_Service/

αλλά δεν είδα αν παίζει κάτι ανάλογο για Θεσσαλονίκη ή αν υπάρχει κάποια διαδικασία.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

The Patient H.'s Avatar

Thanks, βασικά επειδή βρήκα μια λύση τύπου γνωστή δικηγόρος που όμως δεν έχει ξανακάνει τη δουλειά, μ' αφήνει να κάνω εγώ την (γελοία) μετάφραση και μου την σφραγίζει, με ενδιαφέρει πιο πολύ το τι βάζουν, σφραγίδα, υπογραφή ή και τα δύο?

凸(╹◡╹)凸

,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠ,ᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠ,ᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠ,ᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠ,ᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠ,ᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ,ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
    βρέχει.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Thanks, βασικά επειδή βρήκα μια λύση τύπου γνωστή δικηγόρος που όμως δεν έχει ξανακάνει τη δουλειά, μ' αφήνει να κάνω εγώ την (γελοία) μετάφραση και μου την σφραγίζει, με ενδιαφέρει πιο πολύ το τι βάζουν, σφραγίδα, υπογραφή ή και τα δύο?
    H αδερφή μου που δουλεύει σε δικηγορικό λέει πως ο δικηγόρος ελέγχει την μετάφραση, δεν είναι αναγκαστικό να το κάνει εκείνος δλδ, κ σου βάζει υπογραφή, σφραγίδα και επικυρώσημο.

satan was a lez

The Patient H.'s Avatar

Ευχαριστώ ρε lady, το επικυρώσημο τι είναι?

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

...τώρα κοιμήθηκε.
    έχω μια εντύπωση αλλά δεν είμαι σίγουρη οπότε αν δε βρεθεί κανείς άλλος, αύριο.

satan was a lez

The Patient H.'s Avatar

Να σαι καλά. Απ' ότι είδα πρέπει να είναι εκείνο το αυτοκόλλητο που μοιάζει με χαρτόσημο.. Ρώτα αν μπορείς και πόσο κάνει ένα τέτοιο

cabrón Xtikio's Avatar

egw padws pou metefrasa apo ellhnika se agglika, tokana me ton idio akrivws tropo. to metefrasa monos mou kai to sfragise o dikigoros. egw hthela kai thn apostille alla afto einai allounou papa.