Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 146

Thread: 11/9/2001

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Ήμουν σπίτι, με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και μου είπε να ανοίξω την τηλεόραση.
    Θυμάμαι ότι ένιωσα μια φοβερή χαρά, απο τη μία λόγω γνήσιου αντι-αμερικανισμού «ναι ρε τους πούστηδες» και απο την άλλη λόγω παιδικής κάβλας με το θέαμα «ωωω μαλάαααακα δες πως σκάει το αεροπλάνοοοο».
    Quote Originally Posted by Reject View Post
    Ήμουν σπίτι, και την είχα πέσει στον καναπέ.
    Ξαφνικά έκτακτα νέα, μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έγινε στον πρώτο πύργο.
    Στον δεύτερο, είχα χύσει πάνω μου.
    ήτανε ένα κομπιουτεράδικο πειρατικό στο μαρούσι δίπλα στο σταθμό κάποτε, περνάω από κει και βλέπω δύο γνωστούς από σχολείο μεγαλύτερους/οι γαμήκουλες της γειτονιάς στυλάκι. Μου λένε για τη Burzum μου μπλούζα και ότι θα τον φάνε τον Βικέρνες όταν βγει, να προσέχω μη μου τη πέσει κανένας στο δρόμο και εγώ νιώθω πολύ αλήτης και approved και έτσι. Κάποια στιγμή δείχνει ο ένας στην τηλεόραση και μου λέει "κοίτα τι πάθανε οι αμερικανοί!" Κοιτάω και δείχνουνε τα στιγμιότυπο να σκάνε τα αεροπλάνα πάνω στους πύργους συνεχώς. "Πενήντα χιλιάδες νεκροί λένε" "Καλά να πάθουνε ρε οι μαλάκες, ποιοι νομίζουνε ότι είναι!" "Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος τώρα, της καριόλας" "Ας γίνει, να ξεχωρίσουνε οι ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ" Γύριζα σπίτι καβλωμένος και και περίμενα πώς και πώς να βγουν οι πρώτες εφημερίδες να διαβάσω λεπτομέρειες. Γενικά,

"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

για το οποιο υπάρχει και ένα ντοκυμαντέρ εδώ για οποιον ενδιαφέρεται (τα λέει ωραία και κατανοητά ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα από στατική).
    σχολια τύπου ειναι δουλειά από μέσα κ.ο.κ. είναι οργασμικά για την φαντασία και τις αισθήσεις αλλά σε κάνουν το ίδιο γραφικό με το να παίρνεις στα σοβαρά κάθε θεωρία συνομωσίας που κυκλοφορεί εκεί έξω χωρίς κανένα στοιχείο για μπακαπ. ότι είπε ακριβώς ο ντεγκ στις 2 πρώτες προτάσεις.

πιθανότατα εμμέσω τρολλαρίσματος είδαμε να γράφονται χοντράδες (και να τις πινκάρουν κάποιοι υπάνθρωποι-''χιουμορίστες''), που εμένα προσωπικά μου προκαλούν θλίψη. είναι τουλάχιστον κρετινισμος το να χαιρεσαι με τετοια περιστατικά όποια έκβαση και αν είχαν απ'την αμέσως επόμενη μέρα. πριν με πείτε ''κλισέ'' ή στην χειρότερη ''αφελή'' το κόβω αλλα να πω πρωτα πως dythor γράφεις σαν μεγάλος μπουφος

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Anti-Hero Reject's Avatar

Marillion, δεν θα χαλαστώ για τους πουσταράδες τους κεφαλαιοκράτες που εργαζόντουσαν στους δίδυμους και νόμιζαν ότι κινούσαν τα νήματα παγκοσμίως....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Δεν ήταν μόνο εργαζόμενοι & μόνο άτομα στους πύργους που πέθαναν εκεινη την μέρα (250 μόνο στα αεροπλάνα + 55 στο πεντάγωνο ετσι; entit : 125 στο πεντάγωνο δίορθωσις )βαλε και τα ατομα που πεθαναν ενω προσπαθούσαν να σώσουν τρίτους. αυτό μόνο καθιστα παρόμοιες δηλώσεις αστείες. περα απαυτο παντως αφού πεθαναν οι κεφαλαιοκράτες εντάξει, γαμήσαμε, γιχα
    Last edited by Marillion; 11-09-2011 at 16:00.

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Δε σου λέω πως ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ και ΟΜΙΤΖΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΙΕΝ, σου λέω πως δεν εμπιστεύομαι κανένα σχετικό επιστημονικό πόρισμα ειδικά όταν ξέρω και ένα-δύο πράγματα για το πως διαμορφώνονται και κάτω από ποιές συνθήκες. Εφ' όσον υπάρχει μια χαρά κίνητρο δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να έγινε από τα μέσα, ειδικά από τη στιγμή που είναι το πιο πασιφανές πράγμα στον κόσμο το πως εντάχθηκε το γαμημένο αυτό χτύπημα σε μια θεαματική πραγματικότητα νομιμοποίησης της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ανατολής. Δηλαδή πόσο χαζεμένο πρετεντεροδίαιτο πρέπει να 'σαι ρε πούστη μου για να λες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ κι από την άλλη να χαίρεσαι με το βλακώδη τρόπο που μάλλον χαίρεσαι για χτυπήματα σε (ΠΑΝΤΑ) περασμένες εξεγέρσεις (π.χ. μπουρλοτιέρηδες το '21 και ξέρω 'γω τι).

Τέλος πάντων και για να μην πλατειάζουμε, για 'μένα δεν έχει καμία σημασία το πρώτο σκέλος, δηλαδή από ποιόν έγινε και πως. Το ζήτημα είναι το πως χρησιμοποιήθηκε και ποιόν εξυπηρέτησε σ' αυτή τη στιγμή της ιστορίας κι αυτό, αν δεν είσαι εντελώς προβληματικό, είναι παραπάνω από φανερό. Ε, από 'κει και πέρα, από τη στιγμή που έγινε και για το γαμώτο της υπόθεσης, ελπίζω να ήταν στην πρόθεσή του μια απάντηση των κολασμένων προς τους μακελάρηδές τους απ' ότι μια ακόμα στρατηγική κίνηση του κεφαλαίου.

Υ.Γ.:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΙΡΣΤΟΡΜ
    Last edited by Dythor; 11-09-2011 at 16:07.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Ε, από 'κει και πέρα, από τη στιγμή που έγινε και για το γαμώτο της υπόθεσης, ελπίζω να ήταν στην πρόθεσή του μια απάντηση των κολασμένων προς τους μακελάρηδές τους απ' ότι μια ακόμα στρατηγική κίνηση του κεφαλαίου.
    πάλι καλά που της γης οι κολασμένοι δεν απαντούν σχεδόν ποτέ με την υπέρμετρη χαζομάρα που απαντάς εσύ σε ένα άλλο ποστ, γιατί αλλιώς δε νομίζω να είχε μείνει φύλλο και φτερό σε αυτό τον κόσμο από νωρίς.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Θα συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση.

Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member freak brother's Avatar

προτεινω ενα ποιντ συστεμ τυπου καρμαγεδον , πχ για καθε νεκρο τραπεζιτη καπιταλιστη 100 ποντοι για καθε πυροσβεστη που πηγε να σωσει καπιταλιστικα σκουληκια 40 ποντοι και για καθε καθαριστρια η χαμηλομισθο του wtc + καθε νεκρο παιδακι στο αφγανισταν ιρακ κλπ 10 βαθμοι και τοτε ωριμα και ψυχρα με απλα μαθηματικα να δουμε αν θα πρεπε να πανυγηριζουμε και να κερναμε μπακλαβα στους δρομους η να στεναχωρηθουμε για αυτο που συνεβη.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Dal-'s Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    9/11 θες να πεις

O! say can you see by the dawn’s early light,
    What so proudly we hailed at the twilight’s last gleaming,
    Whose broad stripes and bright stars through the perilous fight,
    O’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?
    And the rockets’ red glare, the bombs bursting in air,
    Gave proof through the night that our flag was still there;
    O! say does that star-spangled banner yet wave,
    O’er the land of the free and the home of the brave?

On the shore dimly seen through the mists of the deep,
    Where the foe’s haughty host in dread silence reposes,
    What is that which the breeze, o’er the towering steep,
    As it fitfully blows, half conceals, half discloses?
    Now it catches the gleam of the morning’s first beam,
    In full glory reflected now shines in the stream:
    ’Tis the star-spangled banner, O! long may it wave
    O’er the land of the free and the home of the brave.

And where is that band who so vauntingly swore
    That the havoc of war and the battle’s confusion,
    A home and a country, should leave us no more?
    Their blood has washed out their foul footsteps’ pollution.
    No refuge could save the hireling and slave
    From the terror of flight, or the gloom of the grave:
    And the star-spangled banner in triumph doth wave,
    O’er the land of the free and the home of the brave.

O! thus be it ever, when freemen shall stand
    Between their loved home and the war’s desolation.
    Blest with vict’ry and peace, may the Heav’n rescued land
    Praise the Power that hath made and preserved us a nation!
    Then conquer we must, when our cause it is just,
    And this be our motto: “In God is our trust;”
    And the star-spangled banner in triumph shall wave
    O’er the land of the free and the home of the brave!
    Σιγά ρε Mel Gibson.
    Black-and-white TV with the sound turned low.

—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Neuroscar View Post
    Ετοιμαζομασταν με τον σπυρο να κλεισουμε εισητηρια για παντερα σλευερ.
    Και μετα ακυρωθηκε.
    Α ρε σπυρο.
    =(
    είχαμε κανονίσει και για πουλμανάκι , από την δουλειά μου απ ευθείας για το live της δεκαετίας ...
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Δε σου λέω πως ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ και ΟΜΙΤΖΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΙΕΝ, σου λέω πως δεν εμπιστεύομαι κανένα σχετικό επιστημονικό πόρισμα ειδικά όταν ξέρω και ένα-δύο πράγματα για το πως διαμορφώνονται και κάτω από ποιές συνθήκες. Εφ' όσον υπάρχει μια χαρά κίνητρο δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να έγινε από τα μέσα, ειδικά από τη στιγμή που είναι το πιο πασιφανές πράγμα στον κόσμο το πως εντάχθηκε το γαμημένο αυτό χτύπημα σε μια θεαματική πραγματικότητα νομιμοποίησης της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ανατολής. Δηλαδή πόσο χαζεμένο πρετεντεροδίαιτο πρέπει να 'σαι ρε πούστη μου για να λες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ κι από την άλλη να χαίρεσαι με το βλακώδη τρόπο που μάλλον χαίρεσαι για χτυπήματα σε (ΠΑΝΤΑ) περασμένες εξεγέρσεις (π.χ. μπουρλοτιέρηδες το '21 και ξέρω 'γω τι).
    Ναι, πράγματι υπάρχει μια χαρά κίνητρο, το οποίο σαφώς δηλώνει το ενδεχόμενο να είχε κάποιον ρόλο η αμερικανική κυβέρνηση, αλλά από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτε. Έτσι κι αλλιώς, κίνητρο είχε και η Al Qaeda και οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση που βλέπει τόσο εχθρικά τις ΗΠΑ. Το πρόβλημα είναι πως, έπειτα από 10 χρόνια έρευνας των συνομωσιολόγων, δεν υπάρχει κάποιο επαληθεύσιμο γεγονός που να υποστηρίζει την θεωρία της εμπλοκής της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτό δεν αποδεικνύει την μη εμπλοκή της, αλλά τουλάχιστον σημαίνει πως δεν είναι ενδεχόμενο που θα έπρεπε να λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη.

Τώρα, όσον αφορά τα επιστημονικά πορίσματα: δεν είμαι μηχανικός και δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω την μελέτη της FEMA ή της NIST ή τις έρευνες ανεξάρτητων ερευνητικών κέντρων, αλλά μπορώ να έχω εμπιστοσύνη επειδή είναι δημόσια διαθέσιμες για κριτική από την υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα. Εκτός αν όλοι οι μηχανικοί ανά τον κόσμο έχουν μέρος στην συνομωσία ή κάτι...
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    πιθανότατα εμμέσω τρολλαρίσματος είδαμε να γράφονται χοντράδες (και να τις πινκάρουν κάποιοι υπάνθρωποι-''χιουμορίστες''), που εμένα προσωπικά μου προκαλούν θλίψη.
    μη κλάψεις.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Δηλαδή πόσο χαζεμένο πρετεντεροδίαιτο πρέπει να 'σαι ρε πούστη μου για να λες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ κι από την άλλη να χαίρεσαι με το βλακώδη τρόπο που μάλλον χαίρεσαι για χτυπήματα σε (ΠΑΝΤΑ) περασμένες εξεγέρσεις (π.χ. μπουρλοτιέρηδες το '21 και ξέρω 'γω τι).
    ...

τεσπα αντε τσιρς

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Είτε έγινε από μέσα είτε όχι, την ευθύνη γι αυτό το χτύπημα (και τους πολέμους που ακολούθησαν) δεν την έχει κανείς άλλος από τους ιμπεριαλιστές δυτικούς. Οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι (δυστυχώς) το μόνο αντίπαλο δέος στο δυτικό κεφάλαιο, ποιός ξέρει όμως τι θα προκύψει μετά τις τελευταίες εκδημοκρατιστικές εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο. Ε;

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Κάπου ονλάιν ήμουν (πιθανότατα άι αρ σι) και με ειδοποίησαν να τσεκάρω τιβί. Είχε πέσει ήδη το ένα αεροπλάνο και, λίγα λεπτά αργότερα, είδα σε ρήαλ τάιμ να πέφτει και το 2ο. Μου πήρε αρκετή ώρα να αντιληφθώ ότι όλο αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικό...
    Life begins at 45°.