δούλευακαι λέγαμε μήπως είναι καλή ιδέα να σχολάσουμε .... δεν ψήθηκε κανείς ...
δούλευακαι λέγαμε μήπως είναι καλή ιδέα να σχολάσουμε .... δεν ψήθηκε κανείς ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ημουν 2α γυμνασιου, μολις ειχαν αρχισει τα σχολεια. Σκεφτομουν τι θα συζηταμε για το γεγονος σε 10 χρονια κ ποσο θα επηρεασει τον κοσμο. 10 χρονια μετα νομιζω οτι βαριεμαι να κανω διαπιστωσεις.
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
το βλεπαμε σπιτιμ με τον μητσο τον thrashαπη
εγω ημαν σε φαση να στρωσω εφημεριδες κατω και να τον παιξω γονυπετως αλλα το ανεβαλα διακρινοντας μια αδιορατη θλιψη στα ματια του μητσου η οποια με ...ο μητσος παντα ηθελε να φαει χοτ ντογκ στην νεα γιορκη
τελικα το βραδυ πηγαμε για ρετσινα στου Σατανα οπου μαζι με αλλους 30 μπαρμπαδες βλεπαμε τις μεταδοσεις τρωγοντας σουβλακια και κοντοπλευρα..ημασταν ολοι εντονα προβληματισμενοι
η βραδια εληξε με γλυκο ψητο κυδωνι με παγωτο
<Mitsmann> Φιξξξερ θα σε επαιζα σκακι σημερα, αλλα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΟΥ?????
God Hates Us All is the ninth studio album by American thrash metal band Slayer. Released on September 11, 2001.
Ετοιμαζομασταν με τον σπυρο να κλεισουμε εισητηρια για παντερα σλευερ.
Και μετα ακυρωθηκε.
Α ρε σπυρο.
=(
αυτό το κατάλαβα, αλλά τί έκανες στα νιάτα σου και νόμιζε τέτοια πράματα η μάνα σου
αθήνα, μακρια μαλλια, περιεργη μουσικη, τρομοκρατια
Vielen Dank für alles was mal war
Ήμουν σπίτι, και την είχα πέσει στον καναπέ.
Ξαφνικά έκτακτα νέα, μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έγινε στον πρώτο πύργο.
Στον δεύτερο, είχα χύσει πάνω μου.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μόλις έχουμε μετακομίσει θεσσαλονίκη, έχω μαλώσει άσχημα με τον πατέρα μου, ούτε θυμάμαι γιατί αλλά νιώθω χάλια και περπατάω χωρίς να ξέρω τους δρόμους οπότε βρίσκω ένα κουρείο, ξυρίζω το κεφάλι μου , μέχρι να γυρίσω σπίτι έχουν πέσει οι πύργοι και μες στο γενικότερο σούσουρο το έχουμε ξεχάσει με τον πατέρα μου κι όλα καλά.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Επίσης κάποιο γελοίο καραγκιοζάκι (νομίζω και πιθανότατα ο Ντέγκιαλ) δεν έλεγε 'δω μέσα ότι το μέτρο της ηλιθιότητας είναι το αν πιστεύεις ότι το 'καναν οι ίδιοι οι αμερικάνοι και πως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ έχει αποδειχτεί λάθος και ξέρωγωτι; Όχι πως έχει καμία ιδιαίτερη σημασία, σημασία έχει αυτό που λέει ο ικόνοκλαστ στην πρώτη σελίδα.
Δείτε και (1993):
"So they're looking for a new explanation in the form of a new common enemy. And so they've invented one, which we're going to hear a great deal more about in the future, and that is Islamic fundamentalism, which they say is the great wave that's threatening the West."
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ειχα φροντιστηριο το απογευμα. εννοειται οτι δεν ειχα διαβασει χριστο.
λιγο πριν φυγω ανοιγω την TV και βλεπω το σκηνικο. για μια στιγμη σκεφτηκα οτι θα μπορουσαμε να μην κανουμε μαθημα.
πηγα φροντιστηριο. κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα.
αρχιζω να λεω το σκηνικο, με την επιδιωξη να χασουμε οσο περισσοτερο μαθημα γινεται. κανεις δεν νοιαστηκε.
και λιγο πριν ξεκινησει η εξεταση των ασκησεων, λεω με δραματικο υφος : "αυτο που εγινε παραειναι σημαντικο για να το προσπερασουμε ετσι απλα."
κανεις δεν νοιαστηκε. το μαθημα εγινε κανονικα. με εξετασαν. εφαγα και 2 παναγιες για την αδιαβασια μου.
Ναι, είναι ηλίθιο να πιστεύεις κάτι αποκλειστικά λόγω προκατάληψης και χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, όχι δεν είπα ότι επιστημονικά έχει αποδειχθεί λάθος. Αυτό που έχει αποδειχθεί επιστημονικά, από FEMA, NIST και εκατοντάδες ανεξάρτητους ερευνητές (προφανώς είναι σημαντικό αντικείμενο μελέτης μηχανικών, για να κατασκευάζονται ασφαλέστεροι ουρανοξύστες), είναι το πώς κατέρρευσαν τα κτήρια.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.