Ναι, τι; Αυτό που γράφω εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και τώρα που γράφει παπαριές.
Ποια οξυδερκεια μωρε. Rantακιας ειναι, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος, και φυσικα οπως οι περισσοτεροι με πολυ επιτηδευμενο λογο και πηγμενος στη μαλακια.
Let The Freak Flag Fly!
Εμένα μου αρέσουν πολλά κείμενα στο μπλογκ του. Ένα βίντεο είδα και η φωνή και η ανάγνωσή του και η ερμηνεία του και όλα αυτά τα τηλεοπτικά δεν μου αρέσανε, γραπτά θα ήταν καλά, αλλά έτσι ακούγονταν λίγο νερόβραστα. Δεν είδα άλλο. Είχε κάτι ωραία εικαστικά πάντως. Στο τελικό αποτέλεσμα μου είναι συμπαθής αν και αρκετές φορές τα κείμενά του θα ήταν καλύτερα αν έκοβε τους ψευτοναρκισισμούς τύπου μάντοξ (το οποίο ισχύει και για τον μάντοξ), διότι καταντάει προβλέψιμο του κερατά και βαρετό.
Αυτά. Α, και ο πάνκης γράφει όπως πάντα χείμαρρος, ρέει. Τι έχεις με τα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ρε;(αύριο βγαίνει το πρώτο ε; )
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε τον φουκαρά τον Μικέ.
Μας έκανε (ξανά) θέμα στο facebook.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Εκτος των αλλων ειναι προφανως Drama Queen & Attention Whore.
Let The Freak Flag Fly!
ΠΟΛΥ τουπέ και την είδε κάποιος, ειδικά τώρα τελευταία με τα βιντεάκια-ξεπερασμένο χιούμορ-ΕΜΕΤΟΣ. Η μόνη συμπαράσταση που έχει τώρα πια είναι η αηδιαστική υποστήριξη όσων τον ακολουθούν τυφλά τύπου 'kapion apla ton kegete o kolos epeidi dn exei tin idia dimosiotita'. Τραγικός και ας πρόσεχε.
Άντε μη σου γράψω κάνα ποιηματάκι ακόμα. Πανίβλακα.
Α, έβγαλε και τραγουδάκι...καλλιτεχνική φλέβα
KLAPSE
Το τραγουδάκι είναι σαρκαστικό για το έντεχνο. Το κλιπ, η μουσική και οι στίχοι παραμένουν πιο καλό χιούμορ απο ότι θα διανοηθείς ποτέ να κάνεις. Και δεν λέω πουθενά ότι είναι καλό χιούμορ![]()
Oh, the sarcasm.....
._.
αντιφαση αντιφαση το μονο που θα κανω
αντιφαση αντιφαση μετα ας πεθανω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
πείτε όμως τι έγινε, δεν έχουμε όλοι φέησμπουκ.
a cry for help, a hint of anaesthesia
μαλακίες. απλά αναφέρθηκε το άρθρο του πάνκη για τον μικε με κάποια αδιάφορα σχόλια από κάτω.
Rock or Nothing