1) e4, c5
2) Νf3
παντα η καταληψη ειναι μια ευκαιρια για παρτι.ειδικα αν γινεται σε μερες εξεταστικης
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Αυτο το καταλαβα , το "εξωστρεφες" μοιρασμα δεν καταλαβα. Δηλαδη υπαρχει και 'εσωστρεφες' ?
Το παρτυ ακουγεται καλη φαση
Let The Freak Flag Fly!
Όχι, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ και λοιποί δεν μοιράζουν φυλλάδια.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Δεν μοιράζουν φυλλάδια ή μήπως δεν το κάνουν με εξωστρέφεια;
Εμένα μου άρεσε πάντως γιατί βλέπεις «εξωστρεφές μοίρασμα κειμένου» και λες κατευθείαν, αυτός είναι Πάντειος, αυτός είναι αυριανός επιστήμονας του λόγου!
βλεποντας το panteioblog ξερασα τοσο πολυ που το εντερο μου γεμισε με εξωστρεφες πρασινο τσιλι
παιδες δεν γνωριζω τιποτα. μου το στειλαν και σας το στειλα. Πεφτει λιγο μακρυα για μενα η φαση, αλλα ενταξει οπως την βρισκει ο καθενας. Αλλος κριτικαρει και το παιζει υπερανω και αλλος ξερναει. Ολα δεκτα, αλλωστε αυτο που προεχει ειναι να ειναι πληρως αποδεκτο αυτο που κανει ο διπλανος μας που βρισκεται στα ιδια σκατα με μενα προκειμενου να το στηριξω. σε διαφορετικη περιπτωση καθομαι στην γωνιτσα μου και δηλωνω ηθικα υπερηφανος και τρωω τις σκατουλες μονο μαζι με την ομαδουλα μου. κουλ φαση.
1) e4, c5
2) Νf3
Ρε ατομ τι μακρυα πεφτει? μιση ωρα με το μετρο ειναι
Let The Freak Flag Fly!
ε ναι. απο αιγαλεω. οχι απο κοπενχαγη!χαχα
1) e4, c5
2) Νf3
Σε ορισμενες σχολες ακουσα οτι κατεβηκαν και 2 πλαισια αντικαταληψης . Στο μεταξυ το δρομο για τον ξεσηκωμο δειχνει η δαπ με καθιστικη διαμαρτυρια... κλαιω
και ακόμα πιο λολ το ότι τα κομμάτια του νομοσχεδίου που είναι έμπνευσης ΝΔ τα θεωρεί ως "από τα θετικά"
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;