Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 124

Thread: 7/9/99

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Ξεκιναμε απο το πρωι, ειχα παει καλλιθεα στη βιοτεχνια του πατερα μου να παρω σχολικα απο το τζαμπο και μετα να δουλεψω, τελικα ειχα φρικτο πονοκεφαλο και εφυγα για σπιτι, καλογρεζα εμενα τοτε. Μπαινω σπιτι ανοιγω το συνθετο με τα ποτηρια της μανας και τα κρασια να παρω κατι που δεν θυμαμαι τι ηταν, και το παραταω ανοιχτο, ερχεται η κολλητη μου ακουμε μεταλ και λυνουμε σταυρολεξα, φευγει 10 λεπτα πριν τον σεισμο. Σημειωτεον η πολυκατοικια εκεινη ειχε σχημα Π και μου ειχαν πει πως ειχε παρει μια κλιση προς τα αριστερα με τον σεισμο του 81. Τελος παντων παω στην κρεβατοκαμαρα των δικων μου ανοιγω τιβι Μπεβερλι χιλλς και πεφτω με δυναμη στο κρεβατι να γραψω εκθεση για το απογευματινο φροντιστηριο. Οπως επεσα με δυναμη ξεκινησε και το νταβαντουρι, μπα λεω εγω ημουν και μετα αρχιζει η φραπεδιερα. Σηκωνομαι και φωναζω μαμα μαμα χωρις λογο, αφου ημουν μονη, βαζω τα αντιντας μου και καθομαι κατω απο μια πορτα, και πεφτουν ολα τα γυαλικα απο το συνθετο, και σκανε οι τοιχοι, και απεγνωσμενα να παιρνω τηλ τη μανα μου αλλα τιποτα. Βγαινω απο το διαμερισμα (3ος οροφος) κατεβαινω απο τα σκαλια αγκαλιαζομαι με μια φιλη που εμενε στο δευτερο και κλαιμε. Οκ και μετα τι σκατα να κανω? περπαταω μεχρι το σπιτι της γιαγιας μου στο νεο ηρακλειο και προσπαθω να βρω τους γονεις μου και την αδερφη μου η οποια ηταν στην αλλη γιαγια στο Μενιδι. Ψυχρολουσια δε οταν εμαθα πως το επικεντρο ηταν Μενιδι. τεσπα μετα απο πολυ κοπο με βρηκαν οι γονεις μου, η κολλητη μου νομιζε πως πεθανα κλπκλπ. Περιττο να παω πως το 1ο βραδυ εμεινα Μενιδι στρωματσαδα μεσα σε ενα Βανετ που χε τοτε ο πατερας μου. Φοβομουν να μεινω στη πολυκατοικια εκεινη. Α και μπονους το σπιτι μυριζε κρασι για κανα μηνα και οταν ο διπλανος τραβαγε καζανακι τα σκατα του ερχοταν στην δικη μας τουαλετα

Επισης οσοι συμμαθητες μου ειχαν μεινει στις Πανελληνιες Β λυκειου περασαν τελικα στη Γ Λυκειου χωρις επαναληπτικες
    Last edited by Impure; 05-09-2011 at 16:27.

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

εγω εβγαλα 2 βραδια στο αμαξι παντως.ξαπλα τα καθισματα,ραδιο και τηλεοραση φορητη των σεβεντις σα κουτι πρωτων βοηθειων με χειρολαβη,κουμπια σα πλυντηριου και οθονη 4-5 ιντσες(και ζει ακομα)

α και ο σεισμος εγινε στο ιντρο του μπεβερλυ χιλς.το θυμαμαι γιατι σιγονταραμε τη μουσικη με τον αδερφο μου με ντεθ μεταλ φωνητικα(λαλαλαλαλα-λαα-λαα ,αλα κρις μπαρνς) και στο καπακι πεταχτηκαμε λες και μας ειχαν βαλει ελατηρια στο γκωλο.μετα μαζευτηκαμε με ολη τη γειτονια στη πλατεια του ΚΟΥΦΟΥ και κλαιγαμε τη μοιρα μας.αλλος με το σωβρακο,αλλη με το νυχτικο,αλλος πασαλιμενος μεσα στα μακαρονια με τον κιμα και παει λεγοντας.

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    να αλλαχτεί ο τίτλος σε "ποιο παιχνίδι πήρατε δώρο με το τσιπάρισμα του psx"

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    Αναδρομικα πιστευω πως το ειχα παρει ψυχραιμα, αν ληφθει υποψη πως ολα αυτα συνεβησαν στα μαγευτικα Νεα Λιοσσια, τρια τσιγαρα δρομος απο το επικεντρο του καλου σεισμουλη.
    γελάω, πες περιοχή. κέντρο κοντά στην πλατεία εδώ, έτρωγα με τη μάνα μου κάνοντας thumbs up "πωπω τι νταλίκα είναι αυτή που περνάει" λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το κατοστάρι. casualties, μια κορνίζα και ένα πλήκτρο backspace, ενώ οι γύρω πολυκατοικίες ράγιζαν και βυθίζονταν οι είσοδοί τους.

ακολούθησε μια βδομάδα πλιάτσικο στον καταυλισμό πληγέντων με τσάμπα πατατάκια και τυρόπιτες από το δήμο, κι ένας χρόνος πρωί απόγευμα στο γαμημένο 15ο.
    Φονικό Λαρύγγι απ'τα Λιόσσα είσαι;
    Παλατιανή εδώ, σύνορα με Περιστέρι (Κοιλιοσάμπρελο που είσαι!), γι'αυτό είχα και πιο πολλά παρεδωσε με Περιστέρι γενικώς.
    Αλλά το γαμώ το Περιστέρι και τα φενταγίνια του (έκτος από φίλους), Νέα Λιόσσια -έστω, Ίλιον- εδώ.

Επίσης η Ιμπιούρ μου θύμισε την κάβα της γωνίας που έγινε μουνί καλλιγραφία και για εβδομάδες κόλλαγε το πάτωμα από τα λικέργια.

...η μυρωδιά του ούζου δε, πρέπει να ξεθύμανε σχετικά πρόσφατα....

Deafening, painstaking, BB King

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Impure View Post
    ερχεται η κολλητη μου ακουμε μεταλ και λυνουμε σταυρολεξα
    .
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Φονικό Λαρύγγι απ'τα Λιόσσα είσαι;
    Παλατιανή εδώ, σύνορα με Περιστέρι (Κοιλιοσάμπρελο που είσαι!), γι'αυτό είχα και πιο πολλά παρεδωσε με Περιστέρι γενικώς.
    Αλλά το γαμώ το Περιστέρι και τα φενταγίνια του (έκτος από φίλους), Νέα Λιόσσια -έστω, Ίλιον- εδώ.

Επίσης η Ιμπιούρ μου θύμισε την κάβα της γωνίας που έγινε μουνί καλλιγραφία και για εβδομάδες κόλλαγε το πάτωμα από τα λικέργια.

...η μυρωδιά του ούζου δε, πρέπει να ξεθύμανε σχετικά πρόσφατα....
    Λακιώτης το σύνορο προς τον πολιτισμό, η σχολή μου μωρή ήταν το 1ο. να γίνει μήτινγκ με παπάκια και χαίτες.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Ethereal View Post
    μετα μαζευτηκαμε με ολη τη γειτονια στη πλατεια του ΚΟΥΦΟΥ και κλαιγαμε τη μοιρα μας.αλλος με το σωβρακο,αλλη με το νυχτικο,αλλος πασαλιμενος μεσα στα μακαρονια με τον κιμα και παει λεγοντας.

ειναι σαν να σας βλεπω.
    εγω οταν ειμαι στο ΝΗΣΙ μενω στο ισογειο με την μπαλκονοπορτα (ισογειο και μπαλκονοπορτα = ακυρο. Πως λεγεται τοτε η αντιστοιχη κατασκευη? ε?) στο εναμιση μετρο απ το κρεβατι και κοιμομουν μεσα.

Ηρωας η Καβατζας?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

scream of the butterfly Radienergeia's Avatar

Quote Originally Posted by Impure View Post
    Σηκωνομαι και φωναζω μαμα μαμα χωρις λογο, αφου ημουν μονη
    Πίνκαρα γι'αυτό!
    Μια από τα ίδια
    Last edited by Radienergeia; 05-09-2011 at 16:33.
    <FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
    Ραδιενεργεια"

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Λακιώτης το σύνορο προς τον πολιτισμό, η σχολή μου μωρή ήταν το 1ο. να γίνει μήτινγκ με παπάκια και χαίτες.
    Άνθρωπα εσύ παίζει να ξέρεις και τους Hellfire.... (αν είσαι 27+)
    Μητίνγκ με μπόμπο και φλαή. !

Οντόπικ, θυμήθηκα ιστορία γνωστού (γκαρσόνι 30αρης μπάκουρος τότε το 99) που είχε φύγει από μπαλκόνι 1ου σε ακάλυπτο για να σώσει την ζωή του.
    Spoiler

...κόντεψε να την χάσει από ανακοπή όταν πήγε σπίτι του μετά από 2-3 μέρες και στην πόρτα είχε φρακάρει και ξεπαγώσει μισό αρνί που είχε φύγει snowboard από την κατάψυξη την ωρα του Εγκέλαδος...

spiti korintho vareto mesimeri koitaza to tavani. Kanei seismo kai vgikame gia bala sto dromo.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Οντόπικ, θυμήθηκα ιστορία γνωστού (γκαρσόνι 30αρης μπάκουρος τότε το 99) που είχε φύγει από μπαλκόνι 1ου σε ακάλυπτο για να σώσει την ζωή του.
    Spoiler

...κόντεψε να την χάσει από ανακοπή όταν πήγε σπίτι του μετά από 2-3 μέρες και στην πόρτα είχε φρακάρει και ξεπαγώσει μισό αρνί που είχε φύγει snowboard από την κατάψυξη την ωρα του Εγκέλαδος...

Πήρες το πινκ γιατί έτσι, αλλά:

Spoiler
    Today 16:39 <Leech> ok, koitaw to seismothread kai exw arxisei na ypopsiazomai pws kapoios amolise ta fidia
    Today 16:39 <Leech> 'h einai poly konta sto na ginei
    Today 16:40 <Mitsmann> εκει με το αρνι λες ε?
    Today 16:41 <Leech> e nai, vasika stirizw fola gonzo, alla too much re file
    Today 16:42 <Leech> siga min eixe kai simeiwma sta dontia "welcome back nigga"
    Today 16:42 <Mitsmann> χαχαχχα
    Today 16:42 <Mitsmann> "Αρνι-θηκα να μεινω στην ψυξη"
    Today 16:43 <Leech>

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Υπάρχει και η ιστορία του τρελού_επιστήμονα_φυσικού που μου έκανε φροντιστήριο ο οποίος οδηγούσε και νόμισε ότι πάτησε πέτρα, σταμάτησε το αμάξι και ήρθε και ένας πάνω σε μηχανάκι από πίσω ζαλισμένος, και ο Φυσικός είπε "Α! Δεν ήταν πέτρα! Κάποιο καλώδιο μέσης τάσης έχει κοπεί και δημιουργεί ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και μας έκανε να βγούμε από την πορεία μας!" και έβαλε και τον ανθρωπάκο να ψάχνει τα τριγύρω καλώδια μέχρι που έγινε ο πρώτος μετασεισμός και μάλλον ο Φυσικός ένιωσε λίγο άσχημα και χαζός, παρ'ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ πολύ έξυπνος.

314222 Mitsmann's Avatar

και ποτε τον προσελαβε η BLACK MESA?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member Tribe's Avatar

Baywatch!

Quote Originally Posted by Leech View Post
    Πήρες το πινκ γιατί έτσι, αλλά: εκει με το αρνι λες ε?
    Λοιπόν, 3 παραμυθάδες έχουν παρασημοφορηθεί στην οικογένειά μου, για την συνέπεια και τον ζήλο τους:
    Επίπεδο Α - ΜΕΤΡΙΟ ΦΙΔΙ: Ξάδερφος Φράγκι
    Επίπεδο Β - ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ: Ξάδερφος Δ (*ΚΟΛΛΗΤΟΣ αυτουνού με το αρνί!)
    Επίπεδο Γ - ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΝΕΦΕΛΙΜ, ΜΟΘΡΑΣ ΚΛΠ: Θείος Στέφος

Με βάση λοιπόν το επίπεδο μπούρδας του κολλητού του και λαμβάνοντας υπόψη την λαϊκή σοφία "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι", ο Έτσι με το αρνί παίζει σπίτι του απλά να βρήκε κανά μισοτελειωμένο φραπέ στο τραπέζι, αλλά ο Γκόνζος ότι άκουγε έγραψε, ούτε σαμιαμίδι δεν έβαλα!

Μα τον St.Psefti

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Σκατόστομμοι, σήμερα μ'είπε ο πατέρας μου πως έγινε σεισμός στην Καλαμπάκα.
    είπαμε φόλα σεισμός 3,7. ούτε 2'' δεν κράτησε, αλλά κούνησε μία καλή πάνω-κάτω, ίσα να με ξυπνήσει.
    Rock or Nothing

Tags for this Thread