Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 124

Thread: 7/9/99

314222 Mitsmann's Avatar

το ιδιο βραδυ εφυγα απο Σαλαμινα και βγηκαμε Χαιδαρι με ΚΟΠΕΛΕΣ (γιατι να το ακυρωσουμε?) και για να περασει η ωρα, οσο ο κολλητος μου εριχνε το βασικο στοχο του, εγω κουναγα την καρεκλα με το ποδι στην αμπαλη ξαδερφη της και φοβοτανε.

ημουν μονο 19 χρονων.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm3 View Post
    προβληματιζομαι. πως γινεται να πανικοβληθεις απο ενα σεισμο; ισα ισα, ειναι μια ευχαριστη εκπληξη στις μονοτονες ζωες μας! κουνηθειτε ολοι μαζι, γιο!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

凸(╹◡╹)凸

ο θανατος ειναι λυτρωση, μην το ξεχναμε!

314222 Mitsmann's Avatar

η ηλιθιοτητα παλι, οχι.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ήμανε σπίτι και σαν καλός φλώρος προσπαθούσα να ξεκινήσω να γράφω μια μαλακία για φροντιστήριο/σχολείο. Μένω στον 1ο. Γίνεται το μπράφ, ψιλοχέζομαι αλλά δεν το κουνάω ρούπι ακούγοντας παράλληλα τα ουρλιαχτά και τους πανζουλρισμούς των γειτόνων. Περιμένω να τελειώσει, πάω στο μπάνιο οπού ζέχνει απο τις κολώνιες που έχουν σπάσει κ έχουν πλυμμηρίσει το νιπτήρα. Ατάραχος φοράω μια φόρμα και τα αθλητικά μου (καθότι νεγκλιζέ) και κατεβαίνω κάτω. Όλοι έχουν πεταχτεί όξω, αλλά πριν βγώ κι εγώ, κάνω το εξής. Μπαίνω στου παππού μου που μένει απο κάτω και α) ανεβάζω ξανά στο μάτι (το οποίο κλείνω) μια κατσαρόλα με γιουβαρλάκια που είχε πέσει στο πάτωμα ανέπαφη (!!) και β) παίρνω σε ένα κασόνι την χελώνα μου απ'τον κήπο και βγαίνουμε στο δρόμο.
    Τις επόμενες 2 μέρες κοιμήθηκα στο Δημοτικό απέναντι απο το σπίτι, στο Skoda Favorite του παππού (και γαμώ τους ύπνοι), κωλοβαρόντας με την παρέα και κάνοντας βόλτες χαζεύοντας τις ζημνιές. Την τρίτη μέρα πήγα σπίτι ξανά κ θυμάμαι να βλέπω καμπιονάτο που έδειχνε τότε ο Άλφα.

θυμάμαι το πρώτο βράδυ μετά το σεισμό, κάτι γείτονες πήγαν και κοιμήθηκαν μαζί με την μισή αθήνα στα γρασίδια στο πεδίο του Άρεως και την άλλη μέρα η γειτόνισσα μίλαγε με την μάνα μου και έκραζε τον Δήμο (!!!!) γιατί στις 3 τα ξημερώματα άνοιξαν τα ποτιστικά και τους έκαναν όλους μουνί, lol!
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

The Patient H.'s Avatar

προβληματιζομαι. πως γινεται να πανικοβληθεις απο ενα σεισμο; ισα ισα, ειναι μια ευχαριστη εκπληξη στις μονοτονες ζωες μας! κουνηθειτε ολοι μαζι, γιο!
    Ίσως γιατί στον σεισμό της Κοζάνης ήσουν φάση αγέννητος.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    <BlackiE> oi misoi sto seismothread paizan paixnidia thn wra tou seismou, kammenh genia
    και οι αλλοι μισοι βλεπαμε μπειγουοτς (τα κοριτσα μπερβελι χιλς) .... παρακμα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

κοζανη, επαιζα ποκεμον
    Δύσκολο, κυρίως γιατί κυκλοφόρησε 5/10/99.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

凸(╹◡╹)凸

τοτε ισως επαιζα final fantasy VIII στα γερμανικα και περπατουσα στις πολεις και μου μιλουσαν γερμανικα οι NPC και δε καταλαβαινα τα μισα και πηγαινα οπου νανε. ή και οχι.

Won't Bow Neron's Avatar

Beverli Hills, η Κέλι περπατούσε στην παραλία και διάβαζε το ημερολόγιο της.
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

A rock, an island Drumsick's Avatar

Tι 12 χρόνια εντωμεταξύ =|

Σκατόστομμοι, σήμερα μ'είπε ο πατέρας μου πως έγινε σεισμός στην Καλαμπάκα.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Ναύπακτους,έβλεπα τηλεόραση και περίμενα καρτερικά τα εισητήρια για τη συναυλία των άρον μέντεν στο Περιστέρι.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

να αλλαχτεί ο τίτλος σε "ποιο παιχνίδι πήρατε δώρο με το τσιπάρισμα του psx"

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    Αναδρομικα πιστευω πως το ειχα παρει ψυχραιμα, αν ληφθει υποψη πως ολα αυτα συνεβησαν στα μαγευτικα Νεα Λιοσσια, τρια τσιγαρα δρομος απο το επικεντρο του καλου σεισμουλη.
    γελάω, πες περιοχή. κέντρο κοντά στην πλατεία εδώ, έτρωγα με τη μάνα μου κάνοντας thumbs up "πωπω τι νταλίκα είναι αυτή που περνάει" λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το κατοστάρι. casualties, μια κορνίζα και ένα πλήκτρο backspace, ενώ οι γύρω πολυκατοικίες ράγιζαν και βυθίζονταν οι είσοδοί τους.

ακολούθησε μια βδομάδα πλιάτσικο στον καταυλισμό πληγέντων με τσάμπα πατατάκια και τυρόπιτες από το δήμο, κι ένας χρόνος πρωί απόγευμα στο γαμημένο 15ο.

Tags for this Thread