☻/
/▌
/ \
της μανας
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
☻
Θέλω να 'μαι από μια γωνία όταν ο Dragonlord ως άλλος Γιάννης Βόγλης στο "Πανικός στα σχολεία" θα αρχίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Στον διάδρομο έξω από το εργαστήριο, την παραπροηγούμενη Παρασκευή είχαν μαζευτεί στην γωνία δίπλα στην είσοδο 3 σφήκες, μάλλον να φτιάξουν φωλιά ή κάτι. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαν γίνει επτά. Την Τρίτη ξεκίνησε κατάληψη και το κτήριο είναι κλειστό για να ασχοληθεί κανείς να τις διώξει, οπότε παίζει άνετα όταν τελειώσει η κατάληψη να μας καλοσωρίσει κανά σμήνος.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
ξέχασα να γράψω
οι σφήκες φοβούνται τη φωτιά, κι όχι άδικα γιατί τις γαμάει και κάνει τη φωλιά τους στάχτη και μπούρμπερη σε δευτερόλεπτα
αν είναι πάρα πολλές για να πλησιάσουμε με εντομοκτόνο, τότε βάζουμε μπροστά του έναν αναπτήρα και τις ξεπουτανιάζουμε alien-style
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
σε γενικές γραμμές έχουν ξεκωλιαστεί κ ύστερα από το επιμορφωτικό ποστ του rat_poison μάλλον μέλισσες μας την πέφτουν.
αλλά είναι κάτι σαν αποστολή αυτοκτονίας. χθες φάγαμε 5 από τις 8-10 που περάσανε, τώρα μου σκάσανε άλλες 2 αλλά πάνε πολύ αργά οπότε κάπου λυπάμαι κ να τις σκοτώσω.
τεσπά... έρχεται το τέλος.
ή του κόσμου ή το δικό μου γιατί έχω κ αλλεργία κ δε μ'αρέσουν αυτά τα πράγματα.
satan was a lez
Originally Posted by Deggial
![]()
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Ναι, κάπου εδώ να πούμε ότι αν έχουμε καταλάβει ένα κτήριο είμαστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για οτιδήποτε χρειάζεται κι αντί να κλαιγόμαστε, οργανώνουμε τον κόσμο και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν περιμένουμε κανέναν πούστη, λύνουμε τα προβλήματα μόνοι μας.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
"Μαζεύω τα πάντα, ο χρηστάρας ο παλιατζής το καλό παιδί"
συμβαίνει τώρα
It is known.
Συνεβη εδω πριν κανα μισαωρο του στυλ "Ο παλιατζης. Ολα τα παλια, μαζευω".
Καθε Κυριακη, στην ωρα του.
και συμπληρώνει "...ο παλιατζής της γειτονιάς σας, είναι πάντα κοντά σας"![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_8449.html
Κλείνω ένα απολαυστικό τέταρτο ΓΕΛΙΟΥ
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...