Δεν νομίζω πως ο Ικόνοκλαστ είναι κάποιος ρυθμιστής εδώ αλλά και ο μπλόγκερ μάλλον τό 'χει καβαλήσει οπότε ηαρ διέγραψε αυτό το θρεντ αν σου βαστάει.
Spoiler
Spoiler
Δεν νομίζω πως ο Ικόνοκλαστ είναι κάποιος ρυθμιστής εδώ αλλά και ο μπλόγκερ μάλλον τό 'χει καβαλήσει οπότε ηαρ διέγραψε αυτό το θρεντ αν σου βαστάει.
Spoiler
Spoiler
Θεός απλά ο Μικέους (σόρρυ ΔΕΝ είσαι Μάικιους).
Άντε γαμήσου κι εσύ ρε μαλάκα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Mikeius Braf Faeenamalaka exei plaka pou meta tin kryada olkis - poiima pou postare sto ER o gamw tin panagia, oloi apo katw to agnooun kai synexizoun na tonizoun ti dikia mou elleipsi xioumor. synexiste na trabate malakia o enas ston allo magkes! na xaireste tin elit!
Λοιπόν μουνάρα, επειδή ξέρουμε ότι και εσύ (όπως τα πουτανάκια του ρόκιν) κοζάρεις εδώ μέσα, pm για σέντρα στα ίσια, βάλε μπροστά την ξεκωλιάρα την sylia Psychi ή καμιά άλλη βρώμα (έχω leech επίθεση, δεν μασάω) και ετοιμάσου να αλλάξεις όνομα σε Master Atsakwtos.
Αντε γαμώ την παναγία σου κρυόπλασμα και σκατόφλωρε.Με την προφορά που έχεις, ακόμα και Πανόρμου για πουσταρά σε κοζάρουν.
![]()
Last edited by Reject; 03-09-2011 at 18:56.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Μικέους όσα λάικ και να πάρεις εξακολουθείς και την έχεις μικρή. Άντε και στο Ράδιο Αρβύλα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μην ασχολείστε με το μαλάκα, μην κλικάρετε το μπλογκ του, μην αφήνετε σχόλια
το μόνο που καταφέρνετε είναι να παίζετε με το ενδεχόμενο να δει κάποιος από το κοινό του το ΗΑΡ και να μας έρθει προς τα δω. το οποίο είναι κομματάκι απευκταίο, or what?
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Εκτός αν έρθει ο ίδιος εδώ πέρα για ένα ωραιότατο flame, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές
Μικέους, αν βλέπεις αυτό το μήνυμα σε παρακαλώ να το σκεφτείς σοβαρά, το ΗΑΡ σε χρειάζεται για λίγο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Κατά τα άλλα, καλά σε γαμάει το e.r. μωρή ψωλοχυμένη πουτανάρα.![]()
opa to arxiko quote to plasarei o fae ena malaka ws diko tou asteio kai kala?
giati einai kanonikotata tou louis c.k.
xontrh malakia pou klevei.
ton eixa petyxei na klevei bill hicks kai tou to xa pei ki exw anakalypsei ki alla alla de thymamai tous kwmikous gia na tou to pw..
(paizei na to'xw ksanaanaferei ayto, m' aresei foul na katakeravnwnw logoklopous)
γαμω τα παιδια ο μικειους. πιστευω οτι ταιριαζει με μερικους απο δω μεσα...ας ερθει να τα πουμε. μερικοι να κρατησουν τον ριτζεκτ μονο.
1) e4, c5
2) Νf3
Εγώ θα ήθελα να προσθέσω πως μαζί με το er γαμάω την μάνα του μικεους πως τον λένε και του ρίχνω μπόλικα γρασσοφλόκια στο φρύδι
edit : επίσης, έναν μασκοφόρο νίντζα που μου έστειλε pm δηλώνοντας φαν. σάλτα γαμήσου ρε
Terminator is a pussy