Τις μπαμιες τις φαγατε?
Τις μπαμιες τις φαγατε?
Ναι βρε. Δεν σ'αρεσουνε?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
να περισσεψουν μπισκοτα για να φαω με γαλα οταν ξαναρθω παρακαλω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μου τρεχουν τα σαλια με τις εικονες Χαβοκαρας και Μορφινουλας
Τις βραζεις πρωτα σε αλατισμενο νερο με ξιδι, σουρωνεις και ξεπλενεις και δεν εχει μυξα μετα.
Πω, πετυχα τις προαλλες το ΣΙΝΙ σε σταυρολεξο. Πιτσα σινι φακ γιεα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ε και τι ρε σαμπρελε και χαβοκ...γινονται κριτσανιστες μετα?
σφιγγουν οι μυξες και γινονται καρκαδια...θανατος στις μπαμιες,με τα φασολακια ειμαστε
^^Mόνο που ο αρακάς να μην συνοδεύεται από αγκινάρες. Πόσο λάθος.
Απαλοτριώθηκε μία πίτσα από benvenutο μοτσαρέλα-ζαμπόν-μπέικον-πιπεριά-φρέσκα μανιτάρια (στηρίζουμε). Ίσως από τις ωραίοτερες πίτσες εκεί έξω, μαζί με αυτήν τέρμα Γούναρη δίπλα στον Ελενίδη.
ΠΣ: Χάβοκ, μόρφιν μου κάνατε τα σάλια να τρέξουν. Τεράστιες.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
benvenuto gamaei
από το μεσημεράκι οι πικς αλλά πριν λίγο τσακίσαμε ό,τι είχε μείνει από την πατατοσαλάτα κ το ψωμάκι (το 2ο καλύτερο ψωμί στον κόσμο).
τον τελευταίο καιρό δεν είχα πολύ τα κέφια μου κ για αυτό η τροφή που κυριαρχούσε στο σπίτι ήταν μακαρόνια με τυρί οπότε -τελευταία μέρα άδειας για τους 2 από τους 3- φέρανε πράγματα να τους ταΐσω.
![]()
satan was a lez
Τι παιζει με το ψωμι?
Δωκε ινφο.
σα snapper turtle(!) φαινεται στη 2 πικ
τι ωραια μπριζολιδια