Το συγκεκριμένο forum είναι για να μιλάμε για συναυλίες που πρόκειται να γίνουν, για γενική συζήτηση περί συναυλιακών εμπειριών και τέλος για parties/release parties, events κλπ.
Το συγκεκριμένο forum είναι για να μιλάμε για συναυλίες που πρόκειται να γίνουν, για γενική συζήτηση περί συναυλιακών εμπειριών και τέλος για parties/release parties, events κλπ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Να προσθέσω πως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αφού γίνει το live δεν ερχόμαστε εδώ να γράψουμε τις εντυπώσεις μας στο topic όπου είχε ανακοινωθεί η συναυλία. Πηγαίνουμε στο Live Reports που υπάρχει γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και, αν δεν υπάρχει ήδη topic, ανοίγουμε νέο με subject ΠΑΝΤΑ της μορφής: ΟΝΟΜΑ GROUP-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ.
Λοιπόν, επειδή το κακό έχει παραγίνει και του πούστη, δεν μπορεί να μην έχετε χωνέψει από το 2005 που γράφτηκε το παραπάνω ότι ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΙΒ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΙΠΟΡΤΣ, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι απλά σταρχίδια σας, κι επειδή δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει χαμαλοδουλειές επειδή οι άλλοι βαριούνται, εγώ δηλώνω ότι από εδώ και πέρα άμα βλέπω ριπόρτς στο live talk και μου τη βαράει μπορεί και να τραβάω κατευθείαν κανά ντιλίτ, ανάλογα τα κέφια! Γιατί εγώ είμαι και τρελός ε