καλη επιτυχια
καλη επιτυχια
xronia polla kiapomenane.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά, σας αγαπώ όλους έναν έναν =)
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σιγα μην σπαταλουσα τα χρονια πολλα μου, σε ενα τυπο με φεικ tattoos, λαθος σταυρωμενα χερια...
Spoiler
Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο! Στο video, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο. Οι ιστοσελίδες του Βελγίου αναφέρουν πως το video έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια των διακοπών της Γουίτερσπροτ στην Τουρκία, ενώ η ίδια επισήμανε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από τέσσερα χρόνια». Από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης: «Το video και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει να καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της».
χριστιανικη διαστροφη!!!!!!
http://www.blog.gr/article.php?id=33134&category_id=28Ένα ζευγάρι από την Γερμανία έμαθε ότι έπρεπε να κάνει πρώτα σεξ για να αποκτήσει
παιδί! Το εν λόγω ζευγάρι πήγε σε κλινική γονιμότητας έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και αφού δεν είχαν κάνει παιδιά για να μάθουν την αιτία. Οι γιατροί στην πανεπιστημιακή κλινική του Lubek υπέβαλαν το ζευγάρι σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκαλυφθεί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γονιμότητας.
«Όταν τους ρωτήσαμε πόσο συχνά κάνουν σεξ, μας κοίταξαν με μεγάλη απορία και απάντησαν: «Τι εννοείτε σεξ,» είπε ο εκπρόσωπος της κλινικής.
«Δεν μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένους ανθρώπους αλλά για ένα ζευγάρι που μεγάλωσε σε θρησκευόμενο περιβάλλον και που απλώς δεν γνώριζε τον σωστό τρόπο αναπαραγωγής,» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο 36-χρόνος σύζυγος και η 30-χρονη σύζυγος τώρα κάνουν σεξοθεραπεία ενώ οι υπεύθυνοι της κλινικής αναζητούν και άλλα τέτοια ζευγάρια που έχουν έλλειψη σεξουαλικής επιμόρφωσης.
εισαι ο deggial και θυμασαι δημοσιευματα 7ετιας...με ανατιναζεις
αλλο μουχαμπετι τωρα....
οδηγαω σε ενα αντεγκραο στενο για να πα να παρω τσιγαρα (δεν εχω φωτα και αποφευγω μπατσοι διοτι εχει Γερακινεια εδω)
και μπροστα μου οδηγαει μια νεκροφορα ενας μπαρμπας...οχταρακια κανονικα καργα σουρας
κανω υπομονη για καμια 20 μετρα ωσπου παιρνω την μεγαλη αποφασις και τον προσπερναω
με τον που περναω μπροστα τον ακουω ''τ'τσιτσου εισι συ?''...κανω στην ακρη να σταματησω και να τον απαντησω
μεχρι να πω ''ναι θειο'' επεσε πανω μου
δεκα λεπτα εκανα να τον σηκωσω
οριστε και η νεκροφορα aka μαρμαγκα...
Spoiler
που το λενε ετσι?
ο ματρακάς δεν είναι σφυρί?
I must have some booze. I demand to have some booze
Ειδικά για την Δευτέρα, παρακαλούνται οι νοικοκυρές του ER να τιμήσουν με την παρουσία τους.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.