Page 67 of 128 FirstFirst ... 1757656667686977117 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1910

Thread: Παιδεία

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Μόνο που η θέση του φασίστα είναι ότι τα ρεμάλια οι καθηγητές τσεπώνουν τα φράγκα χωρίς να διδάσκουν την ελληνικήν αγωγήν στα παιδιά μας, δεν νομίζω να συμφωνείτε μ αυτο.

δήθεν asimoulis's Avatar

χμμ όχι σίγουρα όχι, αλλά καλύτερα να αλλάξουμε συζήτηση, τι μουσική σου αρέσει; και εξάλλου είναι αργά ίσως θα έπρεπε να την κάνουμε.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Kai gia ta eaak swsta pragmata leei, apla fwnazei poly kai ginetai enoxlhtikos..

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

εχω 2,5 χρονια να κανω μπανιο, εχω μακρια μαλλια σκουλαρικι και τατουαζ και εξουσιαζω το πανεπιστημιο μου.
    ειμαι πολυ γαματος τελικα!

Senior Member atom_smasher's Avatar

Μανγκες. Δεν νομιζω οτι ολοι οι καθηγητες σας ειναι μουνοπανα, βολεμενοι και χειριζονται κονδυλια και φοιτητες κατα το δοκουν. Οτι υπαρχουν αυτοι κανεις δεν αμφιβαλλει. Αλλα μην ισοπεδωνουμε τωρα οτι πενιχρο εργο γινεται με τα χιλια στραβα αναποδα και δυσκολιες που συνανταμε-συναντουσαμε-συναντατε.
    1) e4, c5
    2) Νf3

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Το λαος πάντα έπαιζε την ΠΟΥΤΑΝΑ για να κερδίζει έδαφος και να πετυχαίνει πολιτικούς στόχους. Το λέει και ο βορίδης στο βίδεο που έχωσε ο ικονοκλαστ, ότι στηρίζουν το νομοσχέδιο για διαφορετικούς λόγους με τους οποίους πιθανόν δε συμφωνούν όσοι το εισηγήθηκαν/ψήφισαν.

Από κει και πέρα είναι κλασικοί ακροδεξιοί, δηλαδή θεαματικοί. Λογικό το λεξιλόγιο και οι -ευπρεπείς ντυμένοι με χαμόγελο- εριστικοί χαρακτηρισμοί. Κάθεστε και αναλύετε τι είπε ο κάθε μαλάκας μπουμπούκος σε ένα θρεντ για την παιδεία. Κουλ.
    Last edited by Tispanagias tamatia; 25-08-2011 at 05:44.
    It is known.

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    κάθε παράταξη πάντα έπαιζε την ΠΟΥΤΑΝΑ για να κερδίζει έδαφος και να πετυχαίνει πολιτικούς στόχους. Το λέει και ο βορίδης στο βίδεο που έχωσε ο ικονοκλαστ, ότι στηρίζουν το νομοσχέδιο για διαφορετικούς λόγους με τους οποίους πιθανόν δε συμφωνούν όσοι το εισηγήθηκαν/ψήφισαν.

Από κει και πέρα είναι κλασικοί πολιτικοί, δηλαδή θεαματικοί. Λογικό το λεξιλόγιο και οι -ευπρεπείς ντυμένοι με χαμόγελο- εριστικοί χαρακτηρισμοί. Κάθεστε και αναλύετε τι είπε ο κάθε μαλάκας σε ένα θρεντ για την παιδεία. Κουλ.
    fixed. από το τελευταίο αμφιθέατρο μέχρι το κογκρέσο.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

πάμε για λίγο εκπαιδευτικό αυνανισμό;

Εκπλήσσοντας τους πάντες, το υπουργείο ανακοίνωσε στις 12 αυγούστου την ύλη των πανελληνίων για 2011-12. Συνήθως η ύλη έβγαινε μέσα με τέλη σεπτέμβρη, αλλά τώρα ήρθε μεσοκαλόκαιρο

Στα μαθηματικά κατεύθυνσης λοιπόν, παραμένουν εντός ύλης οι αποδείξεις της παραγώγου του ημιτόνου και του συνημιτόνου. Για να κατανοήσει κανείς αυτές τις αποδείξεις, απαιτείται η γνώση τριγωνομετρικών ταυτοτήτων, με κυριότερη την ημ(α+β)=ημασυνβ+ημβσυνα, αφού απαιτείται για την απόδειξη. Στην ύλη της άλγεβρας στη β' λυκείου όμως, όπου και διδάσκεται η στοιχειώδης τριγωνομετρία, δεν διδάσκεται πια : η συγκεκριμένη απόδειξη βγήκε από την ύλη. Οπότε κάποιος στη Γ Λυκείου θα καλείται να χρησιμοποιήσει κάτι που δεν έμαθε ποτέ στην Β Λυκείου. Από την Άλγεβρα της οποίας έριξαν τις προόδους στην Α Λυκείου (εγγυημένα δεν θα το διδάξει ποτέ κανείς και πουθενά) και τα άισχη συνεχίζονται στη Φυσική : ΌΛΟ το κεφάλαιο του Ηλεκτρομαγνητισμού (νόμοι Ohm/Kirchoff και κυκλώματα) πέφτουν στην ήδη υπερφορτωμένη Μηχανική της Α Λυκείου, και..... δεν ανακοινώνεται τι θα κάνουν στην Β Λυκείου (από) τη χρονιά 2012-13.

Τι κάνουν ρε πούστη μου, θα τρελαθούν τα παιδιά

Senior Member

Το ότι περάσαν το πιο ακραίο νομοσχέδιο για την παιδεία απ' αρχής χρόνου στις 24 Αυγούστου το σχολιάσαμε;
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

read between the lines Shadowking's Avatar

στ'αρχίδια τους. να τα περάσουν όλα μαζεμένα και να εξαφανιστούν θέλουν, αναλώσιμοι.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member

Και 'γώ αυτή της άποψης είμαι. Βρήκαν την ευκαιρία λόγω κρίσης να περάσουν ό,τι δεν έχει περάσει από το '74 κι έπειτα. Αναγούλα.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

και εμετος

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τι στον πούτσο γίνεται με το 2ν; Είναι 2ν; Είναι ν+2; Γιατί δε βρίσκω τίποτε πουθενά;

Εν τω μεταξύ αν είναι ν+2 καλύτερα να τα παρατήσω από τώρα μιλάμε.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ρώτα τη γραμματεία της σχολής σου καλύτερα. Εμάς πχ έχουν 3-4 διαφορετικά ανάλογα με το έτος εισαγωγής. Ας πούμε, εγώ έχω πέσει στο 2ν+2.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Για τους παλιους σιγοθρα 2ν.

Για τους καινουριους, δεν εχω καταλαβει

Στην ουσια 2 κατηγοριες ειναι απλα το συγκεκριμενοποιει για την περιπτωση που καποιους εχει ξεπερασει το 2ν. Σε αυτην την περιπτωση εχει μεχρι το τελος του 2013-2014 να την τελειωσει καποιος.

α) Όσοι φοιτητές συμπληρώνουν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του διπλάσιου αριθμού εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά δύο εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος
    β) Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου, όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του αριθμού εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά τέσσερα εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος.
    γ) Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας μικρότερης από αυτήν της προηγούμενης παραγράφου, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα όταν συμπληρώσουν φοίτηση διάρκειας ίσης με το διπλάσιο αριθμό εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος.
    Let The Freak Flag Fly!

Tags for this Thread